Telekom rozširuje dostupnosť svojich služieb v Bratislave
Autor: Slovak Telekom , e-mail: info@telekom.sk Přidané: 13.11.2015
Telekom opäť rozširuje dostupnosť svojich služieb - rýchly internet, Magio IPTV a pevná linka cez optickú sieť bude dostupná už aj pre obyvateľov veľkej časti Nového Mesta a menšej časti Starého Mesta. Rýchle rozšírenie dostupnosti služieb na optike je možné vďaka využitiu optickej infraštruktúry spoločnosti Towercom.


Na rýchly a neobmedzený Magio internet, ale aj na digitálnu televíziu Magio s exkluzívnymi stanicami a pevnú linku sa môže tešiť takmer 14 tisíc nových domácností. Samozrejmosťou je možnosť získať služby vo výhodných kombináciách v rámci Chytrého balíka alebo ponuky Magenta 1.


Magenta 1 – balík pre celú rodinu

Vďaka balíku Magenta 1 si môžu zákazníci vyskladať výhodné kombinácie pevných a mobilných služieb pre celú rodinu. Vo vianočnej kampani ich navyše môžu získať s množstvom benefitov.

Bohatá nádielka obsahuje nielen špeciálne tablety pre najmenších, ale aj tablety so zjednodušeným ovládaním vhodné pre starších používateľov. Nechýba ani darček pre každého v podobe plyšového Ťukiho, maskota obľúbenej detskej televízie, ktorú exkluzívne ponúka iba Telekom.

Dostupnosť služieb si môžu zákazníci overiť aj cez mapu pokrytia na stránke https://www.telekom.sk/osobne/pomoc-a-podpora/servis-pre-vas/mapa-pokrytia/.


O spoločnosti Slovak Telekom

Slovak Telekom je najväčší slovenský multimediálny operátor s dlhoročnými skúsenosťami a zodpovedným prístupom k podnikaniu. Svoje produkty a služby ponúka pod značkou Telekom jednotlivcom, domácnostiam i firemným zákazníkom prostredníctvom pevnej i mobilnej siete. Na trh prináša medzinárodné poznatky, inovatívne riešenia a najnovšie technologické trendy. Slovak Telekom je súčasťou nadnárodnej skupiny firiem Deutsche Telekom Group. Jej majoritným akcionárom je spoločnosť Deutsche Telekom Europe B.V. s 100% podielom akcií.


Peter Gálik, Špecialista komunikácie, Slovak Telekom

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/22448/telekom-rozsiruje-dostupnost-svojich-sluzieb-v-bratislave/