Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 02.05.2024 - 03:47:46   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Jubilejní galavečer UFC 300 ozdobí zápas Jiřího Procházky, Telly přichystala soutěž

  Autor: Telly/Dizzy Media , e-mail: info@telly.cz Přidané: 10.04.2024


Jubilejní galavečer nejprestižnější bojové organizace světa, UFC 300 nabídne mnoho zajímavých duelů. Jedním z nich je v rámci polotěžké váhy zápas Jiřího Procházky s Rakušanem se srbskými kořeny Aleksandarem Rakičem. S Telly můžete návrat legendárního českého bojovníka sledovat v živém přenosu a s českým komentářem.


Přímý přenos galavečera UFC s pořadovým číslem 300 začíná v sobotu 13. dubna od 23:15 hod. na Nova Sport 6. Jako tradičně si diváci televize Telly přenos vychutnají v HD kvalitě a nebude chybět český komentář a speciální předzápasové studio.

O komentář se postarají zkušení Michal Petrgál a André Reinders a u některých zápasů jim bude asistovat David Dvořák, zápasník se zkušenostmi z UFC.

Jubilejní 300. edice UFC se odehraje v Las Vegas a nabídne spoustu dalších zajímavých zápasů. Hlavním zápasem večera je souboj o titul v polotěžké váze mezi Procházkovým přemožitelem z loňska Alexem Pereirou a Jamahalem Hillem.

Ještě před samotným začátkem přenosu je ve vysílání kanálu Nova Sport 6 připraven aktuální půlhodinový rozhovor s Jiřím Procházkou o UFC 300, svém rivalovi Rakičovi, pásu šampiona, ale i loňské prohře titulového zápasu v rámci UFC 295.

Jiří Procházka má v rámci MMA bilanci 29-4-1, Rakič 14-3-0. Jiří Procházka je zdravotně zcela v pořádku, zranění, se kterými se loni potýkal tak jsou již definitivně pryč. „Vím, že chci vyhrát, a udělám pro to absolutní maximum,“ řekl Procházka před svým odletem do Las Vegas.

Telly mimochodem dlouhodobě patří k hlavním sponzorům nejvýraznějšího českého MMA zápasníka současnosti a nedávno došlo k prodloužení spolupráce na další období. Telly rovněž připravila soutěž o merch Jiřího Procházky. Každý, kdo si do pátku 12. dubna koupí libovolný Telly sportovní balíček bude automaticky zařazen do soutěže o oficiální BJP trička, mikiny nebo kšiltovky.


Jiří BJP Procházka

Jiří BJP Procházka (14. října 1992) je český bojovník smíšených bojových umění (MMA) v polotěžké váze (light heavyweight, do 93 kg). V roce 2015 podepsal smlouvu s japonskou organizaci Rizin FF a je historicky prvním držitelem a obhájcem titulu v polotěžké váze, který tato organizace vydala.

Od roku 2020 nastupuje v UFC, nejprestižnější organizaci smíšených bojových umění. V červnu 2022 se stal jako první Čech v historii šampionem UFC. Trénuje v klubu Jetsaam Gym Brno pod vedením trenérů Martina Karaivanova a Jaroslava Hovězáka.


O Telly

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také prémiový sportovní obsah na oblíbených kanálech Premier Sport 1 až 4 a na stanicích Nova Sport 1 až 6. Ty obsahují například fotbalovou Champions League UEFA, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL nebo zápasy UFC a OKTAGON MMA. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR.


Jan Schöppel, marketingový ředitel Telly a Martin Žemlička, PR konzultant Dizzy Media, 10. 4. 2024


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
12.04.2024 • Italská Serie A na Sport1 a Sport2
09.04.2024 • Nickelodeon AKA ráj sexuálních predátorů. Dokumentární série odhaluje krutou pravdu o populární stanici, která formovala podobu televize pro děti
07.04.2024 • Pojďte koukat na Prima ZOOM
05.04.2024 • Paříž – Roubaix: Neopakovatelná trasa, na níž se rodí legendy
28.03.2024 • Okolo Flander – monument všech Vlámů
24.03.2024 • Duben – na Prima ZOOM budem!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist