Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 02.05.2024 - 04:02:26   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Skvelá správa pre fanúšikov slovenského stand-upu. Voyo pripravuje špeciál s komikom Joe Trendym

  Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 18.04.2024


Streamovacia služba Voyo pokračuje v prípravách samostatných Voyo Špeciálov s vynikajúcimi slovenskými stand-up komikmi. Najnovším prírastkom do knižnice obľúbených programov bude špeciál s názvom Joe Trendy: Prečo práve ja? Nakrúcanie programu je naplánované na pondelok 20. mája 2024 a fanúšikovia stand-up comedy žánru môžu byť aj tentokrát jeho súčasťou. Lístky sú už teraz dostupné v predaji.


Prečo práve ja? Túto otázku kladie komik Joe Trendy sám sebe celý svoj život, pretože ten mu pripravuje situácie, ktoré si ju doslova pýtajú. Či už ide o návštevu u lekára, konverzáciu s rodinou, priateľmi, v práci alebo s manželkou Simonou, ktorá si svojím jedinečným stand-upom Donaha! z produkcie Voyo podmanila celé Slovensko. Odpovede na otázky, ktoré mu život často nechce dať, bude hľadať práve vo svojom Voyo Špeciáli.

Joe Trendy, vlastným menom Teodor First, je slovenský stand-up komik, scenárista a podcaster. „Myslím si, že každý stand-up komik, ktorý to myslí vážne, má ambíciu, že raz bude mať svoju vlastnú stand-up comedy s veľkou produkciou. Ja sa teším, že Voyo popri ostatných skvelých slovenských stand-up komikoch, oslovilo práve mňa. Špeciály, ktoré mali na Voyo Simonka, Zitron a Samo Trnka sú veľmi pekne natočené, samozrejme, aj obsahovo fantastické. Dúfam, že sa aj mne podarí zaradiť medzi nich. Diváci sa môžu tešiť na môj životný príbeh, ako sa z chlapca z Oravy, čo hral na husliach a sníval o tom, že bude hrať v NBA, stal manžel a moderný otec. A popritom sa mu v živote udiali veci, pri ktorých sa musí pýtať ‚Prečo práve ja?‘,“ hovorí komik Joe Trendy.

Voyo Špeciály žánru stand-up comedy sa na Voyo tešia veľkej popularite. „Veľmi ma teší, že si predplatitelia Voyo obľúbili naše čisto slovenské Voyo Špeciály v podobe veľkých celovečerných vystúpení najobľúbenejších domácich stand-up komikov. Pokračujeme preto v ich produkcii a po Simone, Jakubovi Zitronovi Ťapákovi a Samovi Trnkovi sa tentoraz divákom a diváčkam so svojím špeciálom predstaví talentovaný Joe Trendy. Ďalšia porcia skvelej zábavy dorazí na Voyo už v priebehu tohto leta,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza a Voyo. Okrem spomínaných čisto slovenských stand-upov nájdete na Voyo aj vynikajúce české stand-upy Ondřej Sokol: Celebrity, či Kozub: Bez urážky!

Nakrúcanie stand-up comedy Prečo práve ja? sa bude konať už v pondelok 20. mája 2024 v Starej tržnici v Bratislave a fanúšikovia dobrej zábavy môžu byť pri tom. Pripravené sú dve predstavenia o 17.00 hod. a o 20.00 hod. Hosťami, ktorí rozhodne pobavia, budú skvelí komici Šimon Ferstl a Matej Makovický. Fanúšikovia nájdu vstupenky už teraz v predaji v sieti Ticketportal. Voyo Špeciál Joe Trendy: Prečo práve ja? prinesie Voyo počas leta tohto roka.


Voyo je streamovacia služba, ktorú na Slovensku prevádzkuje skupina Markíza. Koncom roka 2020 prešla kompletným vizuálnym aj obsahovým reštartom. Odvtedy zaznamenáva výrazný nárast počtu predplatiteľov, aktuálne je ich na Slovensku a v Česku už viac než 800 000. Voyo zároveň patrí ku kľúčovým projektom digitálnej transformácie mediálnej skupiny CME na všetkých trhoch, kde pôsobí. Okrem obľúbených televíznych programov v predstihu ponúka používateľom prístup ku knižnici plnej filmov a seriálov z lokálnej i zahraničnej produkcie, populárnym športovým prenosom, či ďalšiemu prémiovému obsahu. Neustále prináša nové vylepšenia a funkcionality, pričom každý rok plánuje rozvíjať aj tvorbu exkluzívnych titulov.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 17.. 4. 2024


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.04.2024 • Telly spouští jarní kampaň, nabízí kombinované slevy s Nordic Telecom
21.03.2024 • Max bude spuštěna v Česku a na Slovensku 21. května 2024
08.03.2024 • Studna. Příběh lásky, který traumatizoval Československo, pro Voyo natáčí Tereza Kopáčová
06.03.2024 • RFA sa vracia do Bratislavy. Atraktívny galavečer s titulovým zápasom uvidia naživo diváci na Voyo a Dajto
01.03.2024 • Televizní diváci se během derby pražských S dočkají záběrů z dronu. O2 TV Sport nasadí unikátní technologii i do FORTUNA:LIGY
13.02.2024 • ČT spustila novou verzi hybridní aplikace Teletext postavené na internetové technologii. iVysílání je na dalších dvou Smart TV platformách

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist