Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 02.07.2024 - 06:11:29   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Prima dnes slaví 31. narozeniny. Na léto nachystala premiérové filmy, novou soutěžní show i oblíbenou oddechovou klasiku

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 20.06.2024


Přesně před třiceti jedna roky začala vysílat první komerční televize FTV Premiéra, a to pro diváky v Praze a středních Čechách. Aktuálně má ve svém portfoliu 11 kanálů s nabídkou pořadů pro celou rodinu, desítky webů, rádia a tištěná média. Za poslední rok dosáhla share 27,58 % (meziroční nárůst o 0,47 p. b.) a patří mezi komerční jedničky v CS 15+.


Na letošní léto si pro své diváky připravila rozmanitý program, ve kterém si na své přijdou milovníci všech žánrů. Páteční večery budou již od zítra patřit soutěžní show Kdo se ptá? a televizní premiéry se dočkají například filmy Děti Nagana i Top Gun: Maverick. Streamovací služba prima+ uvede nově komedii Jak přežít svého muže a zbrusu nový formát Ve službě: Za mřížemi, který zprostředkuje unikátní návštěvu světa za mřížemi z pohledu odsouzených i těch, kteří na ně dohlížejí. První díl mohou diváci zhlédnout i na hlavním kanále Prima 17. července od 21.30. V exkluzivních předpremiérách nabídne v létě prima+ také nové díly populárního seriálu ZOO.

Česko se ve druhé polovině června začlení mezi plejádu zemí napříč světem, jejichž televizní diváci si oblíbili soutěžní show Who is Asking?. Prima soutěž uvede pod názvem Kdo se ptá? a moderovat ji bude oblíbený moderátor Martin Dejdar. První díl uvidí diváci Primy už v pátek 21. června v hlavním vysílacím čase ve 20.15 nebo v týdenní předpremiéře na prima+. Princip vědomostní soutěže spočívá v zodpovídání záludných otázek, jež soutěžícím pokládají běžní lidé. Ti své otázky natáčí na mobilní telefon a zasílají je do studia. Dvě dvojice soutěžících si z velkoplošné obrazovky vybírají tváře dotazovaných, aniž by tušily, jaké otázky pro ně mají přichystané. Prochází třemi koly až k vítězství jednoho páru. V deseti dílech vědomostní show Kdo se ptá? vystoupí také například Daniela Brzobohatá, Aleš Háma, Michal Suchánek s dcerou Berenikou, manželé Tomešovi, manželé Koptovi, Igor Bareš, Kristýna Frejová, Veronika Žilková, Adéla Gondíková, Petr Vacek, Ivana Jirešová a další. Peníze, které známé osobnosti v soutěži vyhrají, jsou určeny na charitativní účely.
Kromě Martina Dejdara se na hlavním kanálu mohou diváci těšit hned na několik filmových premiér.

7. července dorazí na obrazovky Rychlej Charlie v hlavní roli s Piercem Brosnanem, o týden později pak budou Melissa Roxburghová a John Malkovich V zajetí mysli. Poslední červencový čtvrtek přinese televizní premiéru cenami ověnčeného rodinného snímku Děti Nagana. Prázdninovou filmovou plejádu pak měsíc nato uzavře v premiéře vysílaný hit Top Gun: Maverick. Z oblíbených pořadů, které neodmyslitelně patří k uvolněné letní atmosféře, se ve vysílání objeví například série filmů o Jurském parku či Indianu Jonesovi nebo seriál Malý pitaval z velkého města.

Celou řadu nových pořadů pak nabídne streamovací služba prima+. Na uvolněnou letní vlnu naladí diváky české komedie – například pokračování oblíbeného seriálu Hořký svět 2 z prostředí rodinného pivovaru. Od 22. června bude dostupný film Matka v trapu a od 5. července Jak přežít svého muže. Na loňský úspěch série Bez lítosti naváže od 9. července nový formát s názvem Ve službě: Za mřížemi. Tento unikátní počin vůbec poprvé umožní nahlédnout do míst, kam se kamery běžně nedostanou, a přinese návštěvu světa za mřížemi z pohledu odsouzených i těch, kteří na ně dohlížejí. V neposlední řadě pak bude prima+ přes léto přinášet nové díly populárního seriálu ZOO v exkluzivních předpremiérách.

S novinkami nezůstane pozadu ani stanice Prima COOL, která letní premiérovou sérii odstartuje 24. června s novým reality seriálem Escape. Pořad z vlastní tvorby bude už o týden dříve dostupný i ve videoslužbě prima+. 6. července nabídne Prima COOL snímek podle historických událostí Bitva v ústí Šeldy. Od středy 10. července se pak kanál zahalí do žluté – v podvečery totiž nabídne premiérovou 35. řadu seriálu Simpsonovi. 21. července se na obrazovky vrátí Sarah Michelle Gellarová coby již kultovní a neporazitelná Buffy, přemožitelka upírů.

Ani filmový kanál Prima MAX nebude prázdninově zahálet. Divákům nabídne 3. července na Oscara nominovaný snímek Cyrano v hlavní roli s Peterem Dinklagem. 9. července naváže dalším snímkem, tentokrát nominovaným na cenu Saturn Award – Bradley Cooper se představí coby Všemocný. Konec července přinese premiéru snímku K sežrání, který byl nominován na Critics Choice Awards. V polovině srpna se Bella Thorne a Malin Åkerman poperou Na férovku.

Prima KRIMI na nedělní večery už od 23. června pozvala na své obrazovky oblíbenou vyšetřovatelku Veru Stanhopeovou v nových epizodách série Zločiny z vřesovišť. Pro příznivce zamilovaných příběhů přinese novinku i Prima LOVE, která od 9. srpna odvysílá novinku Zvrat osudu. (Zdroj: ATO-Nielsen, 1.června 2023 – 31. května 2024)


Gabriela Semová, Head of Corporate and Internal PR, SOLOOTIONS powered by FTV Prima, 20. 6. 2024


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
17.06.2024 • FilmBox odvysílá před prvním českým zápasem na fotbalovém EURO dokument „Hrdí lvi: Postup“
15.06.2024 • Show Jana Krause – 19. 6. 2024
14.06.2024 • Kde sledovat ME ve fotbale
14.06.2024 • RTVS prinesie poslucháčom Rádia Slovensko fascinujúcu atmosféru z dejiska Majstrovstiev Európy vo futbale
14.06.2024 • Česká televize odvysílá z fotbalového Eura všech 51 utkání v přímém přenosu
09.06.2024 • Show Jana Krause – 12. 6. 2024

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist