Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 18.10.2024 - 05:45:29   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

léto na E! začíná E!-Lympiádou

  Autor: TV Consulting/E! , e-mail: zvireci@tvconsulting.cz Přidané: 21.06.2024


E!-LYMPIÁDA: JEDINEČNÁ SESTAVA REALITY SHOW PŘICHÁZÍ TOTO LÉTO NA STANICI E! Hvězdně obsazené pořady vysílané každý všední den odpoledne od 1. července do 9. srpna. Připravte se na léto plné nepřekonatelné zábavy. Stanice E! zahajuje E!-Lympics letos v červenci. Souběžně s celosvětovou atletickou podívanou na Olympijských hrách ve Francii se na stanici E! utkají populární osobnosti v oblíbených pořadech, které vás zaručeně udrží přilepené k obrazovkám.


Diváci se mohou těšit na televizní reality show, ve kterých se představí to nejlepší z disciplín žertování, zápletky, baculatosti a dalších. Pořady E!-Lympics bude stanice E! vysílat každý všední den odpoledne od 1. července do 9. srpna v 15:25 hodin.


A které pořady se představí v rámci E!-Lympiády?:

1. Žertovné bitvy hvězd – V každé epizodě Žertovné bitvy hvězd se představí dvě nové celebrity, které plánují a páchají na sebe ty z největších, nejdivočejších a nejvirálnějších žertů v naději, že budou korunovány vítězem žertovné války.

2. Dům padouchů – Pořad Dům padouchů, který moderuje Joel McHale, přivádí deset nejznámějších a nejznámějších padouchů reality show pod jednu střechu, kde se musí navzájem přechytračit, přechytračit a přechytračit prostřednictvím řady výzev, aby vyhráli peněžní cenu a titul "Ultimátní superpadouch Ameriky".

3. Zpackané operace – Světově uznávaní lékaři Paul Nassif a Terry Dubrow - nejlepší z nejlepších a lídři ve svém oboru - budou mít za úkol provést některé z nejtěžších operací své kariéry, když se pokusí zvrátit následky nepovedených plastických operací.

4. Držte krok s Kardashians – Fenomén reality show Držte krok s Kardashians, který udává trendy, představuje jednu z nejvýznamnějších hollywoodských rodin, jejíž členové hledají slávu, bohatství a domácí blaženost. Sňatky, rozchody, děti a budování mediálních a stylových impérií, to vše se naplno projevuje, protože rodina před kamerami nic nezatajuje. Od Kim, Khloe, Kourtney, Kris a dalších, toto je jeden krazy kast kharacters. A diváci se nemohou nabažit!

5. Hra s ohněm – Každý má rád dobré hovězí maso ... Zvláště když se jedná o celebrity! Joel McHale se vrací na síť jako hostitel tohoto starého dobrého kuchařského pořadu o drcení hovězího masa. Každý týden se dvě celebrity utkají tváří v tvář s noži v ruce a kořením na stojanu, připraveny uvařit to nejlepší jídlo na této straně Hollywood Hills. Joel působí jako žalobce, soudce a porota, nakonec korunuje jednu celebritu vítězem kuchařské soutěže a také pomáhá celebritám s kuchařskými postupy.

6. Střet hvězd – Kevin Hart vás zve na noc plnou pobuřující a nepředvídatelné zábavy a her se svými slavnými přáteli, kteří hrají ze svých domovů. Sledujte, jak tyto páry soutěží o to, kdo se navzájem překoná v bláznivých výzvách, které prověří jejich dovednosti a vztahy. Je to klasický herní večer, který mohl moderovat pouze Kevin Hart.

7. V hledáčku Lisy Vanderpump – Lisa Vanderpump zve diváky, aby se k ní připojili na sérii intimních venkovních večeří s celebritami.

8. Hollywoodské medium Tyler Henry – Tyler je jasnovidec a médium z Hanfordu, malého náboženského a sociálně konzervativního města v severní Kalifornii. Díky schopnosti "lékařské intuice" Tyler nejen komunikuje s duchy zesnulých a vidí do budoucnosti, ale je schopen nahlížet na zdravotní stav lidí a odhalovat, jaké problémy mohou mít.


Na E!-Lympiádě mohou diváci zažít vzrušení z vítězství a agónii z veselých porážek, když se hvězdy zapojí do epických žertovných válek, intenzivních seancí a okouzlujících večírků. Toto léto na E! slibuje dokonalou kombinaci vzrušení a dramatu pro každého.

Nalaďte si E! každý všední den vždy odpoledne a sledujte to nejlepší z nejzábavnějších a nejpobuřujících pořadů. E-lympiáda vám dá šanci fandit svým oblíbeným hvězdám, které soutěží dosud nevídaným způsobem!

Sledujte program E!-Lympics každý všední den na E! od 1. července do 9. srpna v 15:25 hodin


O NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer

Jako jedno z předních světových zábavních portfolií dodává NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer kvalitní obsah a působivé značky do více než 160 oblastí v Evropě, na Středním východě, v Africe, Latinské Americe a Asii a Tichomoří. Mezi jedinečné značky, které poskytují místnímu publiku po celém světě celou škálu zábavních zážitků, patří UNIVERSAL TV, SYFY, E! Entertainment Television, 13TH STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo a DreamWorks. Universal+ (hybridní lineární a nelineární služba) agreguje značky skupiny na přidružených platformách a nabízí předplatitelům živé programy a širokou škálu působivého obsahu VOD, včetně premiér na území a úplných sad, vše dostupné na jednom místě. Činnost NBCU zaměřená přímo na spotřebitele mimo USA zahrnuje Hayu, službu SVOD pro plnou realitu dostupnou ve 45 oblastech – včetně Spojeného království, Kanady a v celé Evropě a Asii a Tichomoří.

NBCUniversal je jednou z předních světových mediálních a zábavních společností. Vytváříme prvotřídní obsah, který distribuujeme v rámci našeho portfolia filmu, televize a streamování a oživujeme prostřednictvím našich tematických parků a spotřebitelských zkušeností. Vlastníme a provozujeme přední zábavní a zpravodajské značky, včetně NBC, NBC News, MSNBC, CNBC, NBC Sports, Telemundo, NBC Local Stations, Bravo, USA Network a Peacock, naší prémiové streamovací služby podporované reklamou. Vyrábíme a distribuujeme prvotřídní filmovou zábavu a programy prostřednictvím Universal Filmed Entertainment Group a Universal Studio Group a prostřednictvím Universal Destinations & Experiences máme světově proslulé zábavní parky a atrakce. NBCUniversal je dceřinou společností Comcast Corporation.


Martina Zvířecí, Manažerka distribuce, TV Consulting, zastoupení E! Entertainment Television v ČR a SK, 21. 6. 2024


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
21.06.2024 • ME v šermu na Eurosportu
17.06.2024 • HBO natočí třetí řadu Rodu draka
16.06.2024 • Zaostřeno na poznání s Prima ZOOM
14.06.2024 • 24 hodin Le Mans s tradiční komentátorskou trojkou Eurosportu
13.06.2024 • Třikrát Da Vinci – tři nejznámější díla a jejich tajemství na Prima ZOOM
10.06.2024 • Výpravy plné dobrodružství díky Prima ZOOM

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist