Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 30.06.2024 - 07:46:04   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Markíza KLASIK odštartuje vysielanie 15. júla legendárnym dobrodružným filmom Poklad na Striebornom jazere

  Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 26.06.2024


Televízna rodina skupiny Markíza sa už v pondelok 15. júla 2024 rozrastie o ďalšieho člena, ktorým sa stane úplne nová stanica Markíza KLASIK. Na slovenské obrazovky sa vďaka nej vrátia osvedčené televízne značky, z ktorých mnohé nadobudli doslova kultový charakter. Vysielanie odštartujú už ráno o 08:30 hod. legendárni hrdinovia Vinnetou a Old Shatterhand v nezabudnuteľnom dobrodružnom filme Poklad na Striebornom jazere.


Na divákov a diváčky Markíza KLASIK čaká poriadna nádielka legendárnych seriálov a filmov, ale aj nezabudnuteľných televíznych šou, ktoré nepochybne stoja za pripomenutie. „Som veľmi rada, že po výraznom úspechu Markíza KRIMI môžeme naše portfólio rozšíriť o ďalšiu televíznu stanicu, ktorá má v rámci slovenského trhu unikátne zameranie. Verím, že si ju diváci a diváčky obľúbia a bude im prinášať príjemné chvíle v spoločnosti televíznych legiend a obsahu, ktorého kvalita je preverená časom,“ hovorí Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Markíza KLASIK prinesie najmä overené tituly zo zahraničnej produkcie, doplnené o klasickú slovenskú a českú televíznu zábavu. Zameraná bude na cieľovú skupinu všetkých milovníkov televíznej klasiky, primárne vo veku od 35 do 64 rokov.

Pobrežná hliadka, Beverly Hills 90210, Rodina Addamsovcov, Alf, Zmija, Hviezdna brána, A-Tím, Kobra 11, Knight Rider, Herkules – to sú notoricky známe seriálové tituly, ktoré Markíza KLASIK prinesie už v prvom týždni vysielania. K tomu aj kultové filmy ako Pulp Fiction – historky z podsvetia, Krstný otec, Frajeri vo Vegas, Nezmieriteľní, Ak sa nahneváme, budeme zlí, Honba na ponorku, Lucky Luke, či Súboj titanov.

Chýbať nebude ani česko-slovenská klasika, skvelé filmy ako Vítr v kapse alebo Bony a klid, či seriáloví Chalupári. O skvelú zábavu sa postarajú aj obľúbené relácie zo zlatého fondu TV Markíza ako Uragán, Všetci sú za dverami, SEDEM s r.o. a Aj múdry schybí, ale tiež legendárna šou Možno príde aj kúzelník z produkcie Československej televízie.

Vytvorenie vizuálnej identity novej stanice Markíza KLASIK kompletne zastrešil grafický tím kreatívneho oddelenia Centra marketingu skupiny Markíza. „Grafický obal evokuje jemnú nostalgiu, ale v súlade so súčasným estetickým cítením a trendmi. Zameranie stanice podčiarkujú aj 3D tapety zobrazujúce ikonické predmety 70., 80. a 90. rokov, ktoré cieľovej skupine evokujú obdobie mladosti. Život a dynamiku všetkým týmto prvkom vdychuje animačný princíp dizajnových retro preklápacích hodín,“ vysvetľuje Michal Borec, riaditeľ Centra marketingu skupiny Markíza.

Logo prirodzene zapadá do rodiny ostatných staníc skupiny Markíza, použité písmo jasne odkazuje na maskulínnejší charakter bez „zbytočných ozdôb“. Farebnej škále dominuje príjemne svieža oranžová, doplnená o decentné odtiene mandľovej a tmavej modrej.

Markíza KLASIK bude vysielať 24 hodín denne na území Slovenska prostredníctvom zmluvných distribučných partnerov. Sledovanosť novej stanice bude štandardne meraná v rámci spoločnosti PMT.

Skupina Markíza v súčasnosti na Slovensku prevádzkuje televízie Markíza, Doma, Dajto, Markíza KRIMI a špeciálne pre český trh je určená stanica Markíza International. Obchodne tiež zastupuje českú televíziu Nova International a prémiové športové stanice Nova Sport 3 SK, Nova Sport 4 SK a Nova Sport 5 SK.


Týždenný plán a anotácie č. 29/2024 - od 15. 7. do 21. 7. Televízie Markíza KLASIK v TV program!

TV spot „Kultové seriály“ - https://youtu.be/3f7ZF60PJpM
TV spot „Česko-slovenská klasika“ - https://youtu.be/-T0x_nIeoL4


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 26. 6. 2024


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
29.06.2024 • Startuje Tour de France. Průvodce najdete na webu ČT sport včera
28.06.2024 • Štartuje vyraďovacia fáza futbalového šampionátu UEFA EURO 2024! Zápas Slovenska s Anglickom odvysiela v nedeľu TV Markíza a Voyo
26.06.2024 • Markíza KLASIK: začíname veľkolepo - pozrite si ikonické filmové klasiky
26.06.2024 • Prázdniny na TV Nova: Podívejte se, jaké pořady se budou vysílat v létě
24.06.2024 • Česko Slovensko má talent 2024 odtajňuje kompletní porotu a moderátory
22.06.2024 • Show Jana Krause – 26. 6. 2024

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist