Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 07.07.2024 - 19:54:49   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Telly: fotbalové Euro táhne, nejsledovanějším českým zápasem překvapivě nebyl duel s Tureckem

  Autor: Telly/Dizzy Media , e-mail: info@telly.cz Přidané: 03.07.2024


Právě probíhající Mistrovství Evropy ve fotbale má v Česku velkou diváckou základnu, která dle statistik operátora Telly sleduje zápasy od úvodního hvizdu až po ten závěrečný. Možná trochu překvapivě byl u domácích fanoušků nejsledovanějším zápasem české reprezentace duel s Gruzií.


Zápas „o všechno“ mezi českou reprezentací a Tureckem, kdy bylo ve hře vyřazení nebo naopak postup do osmifinále, měl mezi tuzemskými diváky o 39 procent menší sledovanost než zápas mezi Českem a Gruzií, který se navíc hrál v sobotu odpoledne a nikoliv v devět hodin večer jako zbývající dva zápasy českého týmu.

Překvapivě nejméně sledovaný zápas tak dle statistik Telly vychází na atraktivní duel Česko – Portugalsko, úvodní zápas českých fotbalistů. Toto utkání mělo sledovanost o 49 procent nižší než zápas s Gruzií. U všech zápasů ale většina diváků statisticky sledovala kompletně celý přenos.

Mezi pěti nejsledovanějšími zápasy základních skupin tak kromě zápasů Česko - Gruzie figuruje duel Belgie a Slovenska nebo Slovenska a Rumunska. Pětici nejsledovanějších zápasů letošního Eura doplňuje zápas Německo – Maďarsko a Anglie – Dánsko.

Vyřazovací souboje ale fanoušky táhnou více než základní část. Zatím nejsledovanějším zápasem Eura byl osmifinálový duel mezi Anglií a Slovenskem, který u českých diváků o 11 procent překonal i zápas Česka s Gruzií.

„Čechy zatím letos více táhnul hokej. Na mistrovství světa, které v květnu hostila Česká republika a zároveň zde po skvělém výkonu získala zlaté medaile, byla dle našich dat sledovanost dvakrát vyšší než současný zájem o fotbalové zápasy ME. Fotbal ale mají Češi hodně rádi, takže u probíhajícího fotbalového šampionátu očekáváme vyšší sledovanost od čtvrtfinálových duelů po finále,“ říká marketingový ředitel Telly Jan Schöppel.


O Telly

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také prémiový sportovní obsah na oblíbených kanálech Premier Sport 1 až 4 a na stanicích Nova Sport 1 až 6. Ty obsahují například fotbalovou Champions League UEFA, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL, závody Formule 1 nebo zápasy UFC a OKTAGON MMA. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR.


Jan Schöppel, marketingový ředitel Telly a Martin Žemlička, PR konzultant Dizzy Media, 3. 7. 2024


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.07.2024 • Leto na staniciach skupiny Markíza bude plné atraktívnych premiér
03.07.2024 • STVR ponúkne divákom a poslucháčom počas leta pestrý program
01.07.2024 • Futbalovú drámu o postup do štvrťfinále UEFA EURO 2024 medzi Anglickom a Slovenskom si na TV Markíza zaplo takmer 1,3 milióna divákov
01.07.2024 • Přes prázdniny budou děti pomáhat postavičkám Déčka vyhrát Zápas století – letošní letní soutěž zdůrazní sportovní hodnoty
29.06.2024 • Startuje Tour de France. Průvodce najdete na webu ČT sport
28.06.2024 • Štartuje vyraďovacia fáza futbalového šampionátu UEFA EURO 2024! Zápas Slovenska s Anglickom odvysiela v nedeľu TV Markíza a Voyo

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist