Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 07.07.2024 - 19:49:30   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Leto na staniciach skupiny Markíza bude plné atraktívnych premiér

  Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 03.07.2024


Skupina Markíza si pre svojich divákov a diváčky aj počas horúceho leta pripravila množstvo atraktívnych premiérových seriálov a filmov na obrazovkách televízií Markíza, Doma, Dajto a Markíza KRIMI. A všetkých televíznych klasikov už od 15. júla poteší úplne nová stanica Markíza KLASIK, ktorá prinesie samé legendárne programy, ktorých kvalitu preveril čas.


„Divácka spokojnosť je pre nás absolútne prvoradá, preto ani v letných mesiacoch nijako nepoľavujeme a do vysielania našich staníc nasadzujeme naozaj bohatú a pestrú ponuku premiérových programov. Na svoje si prídu fanúšikovia napínavých kriminálok, špičkovej televíznej romantiky, či kvalitných sitkomov. Verím, že každý si z nášho letného menu vyberie svoj obľúbený žáner,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.


Pondelkové večery o 20:30 hod. budú na obrazovkách TV Markíza od 8. júla patriť novému komediálnemu kriminálnemu seriálu Polícia Hvar. Ako už názov napovedá, jeho dej sa odohráva na malebnom chorvátskom ostrove Hvar, na ktorom ústredná dvojica česko-slovenských detektívov v skvelom hereckom podaní Alžbety Ferencovej a Jakuba Štáfeka pomáha objasňovať zločiny českých a slovenských turistov.

So začiatkom o 22:00 hod. na Políciu Hvar nadviaže dvojitá dávka výborného talianskeho kriminálneho seriálu Blanca o síce nevidomej, ale napriek tomu mimoriadne zdatnej a užitočnej policajnej poradkyni. Okrem pracovných výziev však musí riešiť aj tie ľúbostné.

Všetkých priaznivcov obľúbených českých krimiseriálov poteší TV Markíza v utorkové a štvrtkové večery. Po 20:30 hod. im bude robiť spoločnosť obľúbená slovenská herečka Monika Hilmerová ako kapitánka Dana Skálová v úspešnom seriáli Odznak Vysočina. Od 1. augusta sa diváci a diváčky môžu tešiť aj na jeho premiérovú 3. sériu. Novinkou na obrazovkách je nasledujúca 5. séria krimiseriálu Kriminálka Anděl a o poriadnu dávku napätia sa postarajú aj osvedčení Špecialisti.

Ani počas leta neprídu fanúšikovia šou Na nože so šéfkuchárom Martinom Novákom o svoj obľúbený formát, TV Markíza prináša výber tých najlepších epizód. Následne v šou Utajený šéf vysokopostavení manažéri v prestrojení za radového zamestnanca zažijú nečakané situácie, náročné pracovné úlohy, a dozvedia sa, ako ich firma skutočne funguje.

Diváci a diváčky sa od 7. augusta možnú tešiť aj na premiérovú 20. sériu legendárneho kriminálneho seriálu NCIS - Námorný vyšetrovací úrad. V piatkové večery TV Markíza prinesie obľúbené série komédií Babovřesky a Kameňák, ale napríklad aj kultové Dědictví aneb Kurvahošigutntág.

Z premiérových filmov ponúkne počas víkendov tituly ako V nesprávnom čase na nesprávnom mieste, Kriminálka Hamburg: Jednotka špeciálnych operácií, či Unesená na jachte.

Z vlastnej tvorby aj počas leta bez prestávky pokračuje relácia Teleráno, diváci a diváčky neprídu ani o magazín Reflex plný pútavých reportáží a, samozrejme, ani o poludňajšie, popoludňajšie a večerné Televízne noviny.


Televízia Doma oslávi toto leto 15. narodeniny a pre svojich divákov a diváčky si pripravila hneď niekoľko prekvapení. Ani počas leta ich nepripraví o pravidelnú dávku premiérovej seriálovej romantiky a už od 10. júla sa môžu každý pracovný podvečer tešiť na novú verziu legendárnej telenovely Keď budeš moja s názvom Vôňa vášne.

Kolumbijská herečka Laura Londoňo hrá Gaviotu, zberačku kávy, ktorá bojuje za splnenie svojich snov. Bojuje s triednymi predsudkami kolumbijskej spoločnosti a tiež s veľkou láskou, ktorú cíti k Sebastiánovi Vallejovi, postave stvárnenej svetoznámym hercom Williamom Levym. Hlavnej zápornej úlohy Lucíe sa zhostila herečka Carmen Villalobos, ktorú slovenskí diváci poznajú z telenoviel La Tormenta: Pokušenie lásky alebo Mladí, krásni, skazení.

Počas leta na Doma vyvrcholí obľúbený turecký romantický seriál Keď kvitne láska a od 5. augusta ho vystrieda ďalšia seriálová novinka z krajiny polmesiaca s názvom Dcéry pani Fazilet. Rozpovie príbeh Fazilet (Nazan Kesal), matky dvoch dcér Ece (Afra Saraçoglu) a Hazan (Deniz Baysal), ktorá v honbe za peniazmi využíva svoju mladšiu dcéru s ambíciami stať sa modelkou. Oproti tomu staršia dcéra Hazan, ktorá by sa rada stala trénerkou, sa zamiluje do rozmaznaného bohatého mladíka. Príbeh sleduje nielen osudy týchto troch žien, ale aj osudy jednej z bohatých rodín v Istanbule, rodiny Egemenovcov.

Doma počas pracovných večerov ponúka aj návrat legendárneho komediálneho seriálu Frasier a v premiére prináša tiež premiérové 8. série obľúbených seriálov Chicago Med a Chicago Fire. Od 31. júla uvedie aj nový americký seriál zo sveta zločinu a práva Bull: Súdny špecialista. V hlavnej úlohe sa prestaví Michael Weatherly, divákom a diváčkam dobre známy z krimiseriálu NCIS - Námorný vyšetrovací úrad.


Na obrazovkách stanice Dajto odštartuje 27. júla nová sezóna futbalovej Niké ligy a od 31. júla ponúkne premiérovú 3. sériu komediálneho seriálu Bob miluje Abisholu. Do programovej štruktúry televízie Markíza KRIMI sa od 22. júla vráti obľúbený detektívny seriál Odložený prípad a aj počas leta pokračujú premiérové série Sherlock a Watsonová.


No a už od 15. júla ponúkne doslova záplavu kultových seriálov, legendárnych filmov a nezabudnuteľných televíznych šou úplne nová televízna stanica Markíza KLASIK.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 3. 7. 2024


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.07.2024 • Telly: fotbalové Euro táhne, nejsledovanějším českým zápasem překvapivě nebyl duel s Tureckem
03.07.2024 • STVR ponúkne divákom a poslucháčom počas leta pestrý program
01.07.2024 • Futbalovú drámu o postup do štvrťfinále UEFA EURO 2024 medzi Anglickom a Slovenskom si na TV Markíza zaplo takmer 1,3 milióna divákov
01.07.2024 • Přes prázdniny budou děti pomáhat postavičkám Déčka vyhrát Zápas století – letošní letní soutěž zdůrazní sportovní hodnoty
29.06.2024 • Startuje Tour de France. Průvodce najdete na webu ČT sport
28.06.2024 • Štartuje vyraďovacia fáza futbalového šampionátu UEFA EURO 2024! Zápas Slovenska s Anglickom odvysiela v nedeľu TV Markíza a Voyo

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist