Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 13.09.2024 - 03:12:51   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

September na Voyo bude horúci! Štvrtá séria šou Love Island Česko & Slovensko sa blíži

  Autor: TV Markíza/VOYO , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 12.08.2024




Nová skupina krásnych a charizmatických singles z Česka a Slovenska sa bude snažiť nájsť lásku svojho života v exotickom prostredí luxusnej vily na ostrove Gran Canaria.


Najhorúcejšia reality šou Love Island Česko & Slovensko je už za dverami. V septembri prinesie Voyo divákom už štvrtú sériu tohto fenoménu, ktorý opäť sľubuje nezabudnuteľnú jazdu plnú lásky, emócií a prekvapení, ešte viac drámy, romantiky, ale aj zábavy. Sprievodkyňou dianím vo vile bude aj tentokrát očarujúca Zorka Hejdová.

Nová skupina krásnych a charizmatických singles z Česka a Slovenska sa bude snažiť nájsť lásku svojho života v exotickom prostredí luxusnej vily. Každý deň budú čeliť novým výzvam a rozhodnutiam, ktoré môžu zmeniť celý priebeh šou. Štvrtá séria Love Islandu prinesie niekoľko nových prvkov a hier, ktoré otestujú vzťahy a lojalitu nových „srdiečok“. Kto obstojí v ťažkých skúškach a kto sa vráti domov so zlomeným srdcom?

Fanúšikovia šou Love Island sa môžu aj tento rok tešiť na celkom 48 epizód, vrátane „recapových“ častí, v ktorých bude moderátorka Zorka Hejdová so súťažiacimi spätne reflektovať udalosti predchádzajúceho týždňa a divákom ponúkne vysvetlenie zásadných emotívnych a vypätých situácií, ktoré s odstupom zhodnotia. Ako sú diváci zvyknutí, opäť budú pomocou aplikácie Love Island ovplyvňovať kľúčové momenty šou a nakoniec rozhodnú o víťaznom páre. Zamilovaní víťazi vyhrajú rozprávkových 75 000 eur.

„Som príjemne prekvapený, koľko nových krásnych a zaujímavých ľudí sa buď prihlásilo, alebo prijalo ponuku nájsť svoju lásku v našej šou. Je pre mňa záhadou, ako je to možné, pretože po každom ročníku mám pocit, že to bolo maximum a už nikdy nikoho nenájdeme, ale skutočnosť je našťastie celkom iná,“ hovorí jeden z producentov šou Love Island Samo Jaško. Potvrdzuje, že aj štvrtá séria bude plná zvratov, no zatiaľ zostávajú pod rúškom tajomstva. „Je pripravených niekoľko noviniek, ktoré však neprezradíme skôr, ako to bude potrebné,“ dodáva.

Moderátorkou a sprievodkyňou dianím vo vile bude opäť obľúbená Zorka Hejdová, ktorá priznáva, že aj keď šou moderuje už tretíkrát, stále je to v niečom nové. „Myslím si, že tam trochu rozdiel je, pretože už všetci vedia, do čoho idú a čo majú zhruba čakať. O to viac ma potom baví, ako sú v šoku z jednotlivých twistov, ktoré na nich máme nachystáme. Tých možných výmen pri ohnisku a spôsobov vyraďovania a vôbec scenárov, ktoré môžeme použiť, je nespočetné množstvo a máme sa stále s čím hrať a celú šou tak posúvať! To je super!“ hovorí nadšene.

Na ostrove Gran Canaria sa nachádza vila, v ktorej sa na začiatku šou ubytuje desať účastníkov - päť dievčat a päť chlapcov. V priebehu programu budú ale do vily prichádzať „bombshells“ a, samozrejme, niekto bude musieť súťaž predčasne ukončiť. Pôsobisko srdiečok sa v priebehu natáčania obmedzí na vnútorné priestory vily – spálňu, obývačku, šatňu, kúpeľňu, balkón, hniezdočko lásky a spovednicu – a vonkajšie priestory, kde sa nachádza bazén, kuchynka, altánok, telocvičňa, dve chill zóny, vírivka a ohnisko.

Love Island je celosvetovo úspešná reality šou, ktorá sa teší veľkej obľube divákov najmä vďaka kombinácii romantiky, drámy a zábavy. Súťažiaci sa vydávajú na dobrodružstvo za hľadaním pravej lásky, zatiaľ čo diváci majú možnosť sledovať ich cestu a ovplyvňovať dianie vo vile. Love Island Česko & Slovensko prináša tento unikátny zážitok do domovov divákov na Slovensku aj v Česku. Program sa pravidelne vyrába v súlade s opatreniami pre udržateľné nakrúcanie.

Voyo je streamovacia služba, ktorú na Slovensku prevádzkuje skupina Markíza. Koncom roka 2020 prešla kompletným vizuálnym aj obsahovým reštartom. Odvtedy zaznamenáva výrazný nárast počtu predplatiteľov, aktuálne je ich na Slovensku a v Česku už viac než 850 000. Voyo zároveň patrí ku kľúčovým projektom digitálnej transformácie mediálnej skupiny CME na všetkých trhoch, kde pôsobí. Okrem obľúbených televíznych programov v predstihu ponúka používateľom prístup ku knižnici plnej filmov a seriálov z lokálnej i zahraničnej produkcie, populárnym športovým prenosom, či ďalšiemu prémiovému obsahu. Neustále prináša nové vylepšenia a funkcionality, pričom každý rok plánuje rozvíjať aj tvorbu exkluzívnych titulov.


Lukáš Kočišek, PR manažér, pR oddelenie skupiny Markíza, 8. 8. 2024





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
13.08.2024 • Markíza KLASIK je čoraz obľúbenejšia, má za sebou svoj zatiaľ najsilnejší deň
13.08.2024 • Zápas Sparty s rumunským FCSB bude vysílat Nova Sport
08.08.2024 • Nová sezona, nové seriály, nové show, nové logo. Nova představuje podzim plný premiér
08.08.2024 • Pravda je opäť vo hviezdach! Markíza KLASIK otvára kultové Akty X s pôvodným slovenským dabingom
07.08.2024 • Nový krimi seriál Hrdina
06.08.2024 • Ve vánoční Čarodějnické pohádce pro neslyšící budou mladí kouzelníci zachraňovat Říši čar a kouzel

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist