Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 13.09.2024 - 03:05:51   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Jedna rodina volá diváky po prázdninové pauze! Víc vztahů, víc přešlapů a hlavně ještě víc zábavy

  Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 19.08.2024


Hrdinové oblíbeného seriálu Jedna rodina se vracejí na televizní obrazovky s novými příběhy podzimní sezony. Čas plyne jako voda a stejně tak to je v oblíbeném seriálu TV Nova – s protagonisty Jedné rodiny se setkáváme znovu po půl roce. Co se od té doby v jejich životech změnilo? A co se teprve stane? Novorozené miminko, soukromý detektiv, rázná primářka kliniky a staronové lásky okoření děj Jedné rodiny.


Vodárna je místo, kde se stále něco děje. Potkávají se tam známí a kamarádi, aby společně zažívali nezapomenutelné okamžiky všedního života. Tentokrát se tam ale přihodí něco skutečně nečekaného, zprvu dramatického, ale nakonec dojemného. Ve Vodárně totiž přijde na svět nový člen Jedné rodiny, malý Igorek Mrak. A aby si diváci jeho přítomnost v seriálu užili dosyta, Irena se i s miminkem provizorně nastěhuje do bytu Mrakovy matky Božidary. Tam ovšem společně bydlí i novomanželé Igor a Lejdy.

Soužití tolika odlišných povah sice nebude idylické, ale je příslibem spousty zábavných situací. „Na to, co mi udělala s manželem, je náš vztah rozhodně zajímavý. A pro nás je překvapivé, kudy se ten příběh vyvíjí. Věřím, že to bude bavit i diváky,“ naznačuje Eva Holubová představitelka Lejdy.​

Norika natáčí v USA seriál s Mikešem a Filip zůstal s Bobem sám. Rozhodne se tedy pomoci Petře, která přišla o peníze i střechu nad hlavou, a nabídne jí i Vaškovi dočasné útočiště. Bob na něj naléhá, aby Norice o celé situaci řekl co nejdříve. Jenže Filip se bojí, že bude Norika žárlit. Na peprné chvilky bude zaděláno, když se Norika nečekaně vrátí z USA domů.

Petra skončila s výrobou marmelád a nastoupila jako úřednice na finanční úřad. Blíží se soud, od kterého si slibuje, že dostane zpět ukradené peníze za prodej domu. V provizorních podmínkách si zatím musí vystačit s málem. Standa Galán pracuje v nové sezoně jako psycholog na gymnáziu. Ve volném čase si ale rád zkouší různá povolání, díky čemuž se setkává právě s Petrou, které nečekané rozptýlení přijde vhod.

Z Karla se stal ředitel gymnázia a záhy prokáže velkou odvahu, když se s nasazením vlastního života pokusí zachránit studenta, který chce skočit z okna. Karel se stane hlavním hrdinou dramatické akce za účasti hasičů a policistů a to mu nakonec tak trochu stoupne do hlavy. Své si s ním opět užijí jeho nejbližší, tentokrát Klára, Johan a Eliška. Jak se jim podaří dostat tátu zpátky nohama na zem?

Medard miluje Alici, ale ta kromě něj miluje i Huga. Milostný trojúhelník dává Medardovi zabrat – rád by měl Alici pouze pro sebe. Proto se odhodlá k netradičnímu řešení a najme si soukromého detektiva Otu Bruse, který má jediný úkol – zjistit všechno, co by se dalo použít proti Hugovi.

„Společně se mnou přichází do Jedné rodiny detektiv jménem Ota Brus, bratranec ředitele Hladkého. Zjevem i vystupováním vypadá jako detektiv Colombo z Vysočiny. Bude pátrat po určitých záležitostech pro Medarda. A snad s ním bude i nějaká sranda. Seriál Jedna rodina je zajímavý svým hereckým obsazením nejen pro diváky, ale i pro nás herce, takže se na natáčení neskutečně těším,“ prozradil Roman Štabrňák.

Vilém s Olgou touží po dítěti. Bohužel věda a testy hovoří jasně – přirozenou cestou to nepůjde. Přes Vilémův počáteční nesouhlas se nakonec rozhodnou pro umělé oplodnění. Bude jejich společná cesta k miminku nakonec úspěšná?

Hladký přivedl na kliniku novou primářku Darju Hoch, která na pozici nahrazuje Medarda. Darja začne klinice vládnout pevnou rukou, takže není mezi kolegy příliš oblíbená. Jenže nikdo zatím neví, že za tvrdou slupkou primářky se skrývá šrám z minulosti, který ji nutí držet si od zaměstnanců kliniky odstup, aby se neodkrylo její největší tajemství…

Jedno je jisté: Jedna rodina přinese na podzim další strhující zápletky ze života, které diváky zaručeně dojmou i rozesmějí. Někdy se s oblíbenými hrdiny pořádně zapotí, třeba v novém seriálovém prostředí sauny. Ale nabídnou i inspiraci, které bude plná i nová jurta na školním pozemku.

Jedna rodina opět zpříjemní divákům večery každé úterý a čtvrtek od 27. srpna vždy ve 20.20 na TV Nova a o den dřív na Voyo.


Pořad Jedna rodina sledovalo v jarní sezoně v průměru 24,87 % diváků CS 15-54 u TV a pravidelně k televizním obrazovkám přilákal 747 tisíc diváků starších 4 let. Seriál bodoval zejména u mladého ženského publika (35,19 % share Ž15-24). (Zdroj dat: ATO – Nielsen; živě+TS0-3)


PR Press TV Nova, 14. 8. 2024


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
22.08.2024 • Karel vs. Karlos
21.08.2024 • Premiérová řada Kriminálky Anděl startuje. Za každým dílem stojí skutečný lidský příběh
17.08.2024 • Veľkolepý záverečný ceremoniál Letných olympijských hier vyniesol športovému okruhu Slovenskej televízie prvé miesto na trhu
16.08.2024 • V srpnu začínají evropské fotbalové ligy, všechny zápasy uvidí diváci v HD kvalitě
13.08.2024 • Markíza KLASIK je čoraz obľúbenejšia, má za sebou svoj zatiaľ najsilnejší deň
13.08.2024 • Zápas Sparty s rumunským FCSB bude vysílat Nova Sport

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist