Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 16.10.2024 - 02:18:00   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Hvězdná obsazení a odhalení skrytých pravd: Srpnové premiéry na FilmBoxu

  Autor: WS Czech/Filmbox , e-mail: info@wsczech.cz Přidané: 20.08.2024


Léto se možná pomalu chýlí ke konci, ale zábava na FilmBoxu nikoli. Druhá polovina srpna je před námi a je nabitá samými filmovými lahůdkami. Ať už diváky zaujmou dramatické snímky založené na skutečných událostech nebo hluboké lidské příběhy plné nečekaných přátelství, srpnové premiéry přinášejí široký výběr pro každého.


FilmBox na sklonku prázdnin premiérově uvede několik výjimečných filmů, které stojí za to vidět. Na své si přijdou milovníci napětí a dramatických zvratů, ale nebude chybět ani dávka humoru a lásky. Který ze snímků zvítězí u vás?


Somálští piráti

Snímek přináší skutečný příběh začínajícího novináře Jaye Bahadura, který se v roce 2008 odvážně vydává mezi somálské piráty, aby odhalil pravdu o jejich životě. Přestože postrádá zkušenosti a prostředky, inspirován svým novinářským idolem se Jay rozhodne proniknout do nebezpečného světa pirátů v zemi zničené občanskou válkou. S pomocí místních obyvatel a tlumočníka Abdího navazuje kontakty s piráty a poskytuje první detailní pohled na jejich životy a motivace. Film Somálští piráti poběží na FilmBoxu 24. srpna ve 20:00 hod.. V hlavní roli je obsazen Evan Peters, kterého doplňuje oscarový herec Al Pacino.


S tváří anděla

Napínavý psychologický thriller inspirovaný skutečným případem Amandy Knox se objeví na FilmBox Stars 25. srpna ve 20:00 hod.. Film sleduje příběh novinářů a filmařů, kteří se pokoušejí odhalit pravdu o kontroverzním soudním procesu studentky obviněné z vraždy své spolubydlící. Hlavní postava, filmař Thomas, se při natáčení dokumentu o hrůzné vraždě dostává hluboko do spletitého světa médií. Posedlost případem a hledáním spravedlnosti ho pak přivede až na pokraj zhroucení. V hlavních rolích září Daniel Brühl, Kate Beckinsale a Cara Delevingne.


Nečekaná rodina

Komedie, kterou můžete sledovat na FilmBox Premium 25. srpna ve 20:00 hod., vypráví příběh Boba a Amy, kteří se ocitli na životní křižovatce. Amy chce adoptovat dítě, zatímco Bob s tímto rozhodnutím váhá. Do jejich života navíc zasáhne rekonstrukce domu, péče o zvířata, příchod nového údržbáře a také těhotná přítelkyně jeho syna. V průběhu filmu se pár pokouší najít způsob, jak vyřešit své problémy a najít opět společnou cestu vpřed. Ideální oddychovka pro všechny milovníky romantických komedií.


Akta Pentagon: Skrytá válka

Dramatický příběh boje za pravdu, který můžete vidět 31. srpna ve 20:00 hod. na FilmBox Stars. Film režiséra Stevena Spielberga sleduje neúnavnou snahu novinářů deníku The Washington Post odhalit tajné vládní dokumenty známé jako Pentagon Papers. V hlavních rolích vystupují oscaroví herci Meryl Streep a Tom Hanks jako odvážná vydavatelka Katherine Grahamová a redaktor Ben Bradlee. Tento snímek nabízí nejen silný příběh ze světa investigativní žurnalistiky, ale také naprosto nezapomenutelné herecké výkony.


O SPI International/FILMBOX

SPI Internatinal/Filmbox je mediální společnost s celosvětovou působností, která poskytuje 35+ televizních stanic ve více než 50 zemích na šesti kontinentech. Portfolio kanálů SPI zahrnuje tematické a filmové kanály, které vysílají v Evropě, Turecku, na Středním východě, v Africe, tichomořské Asii, Austrálii, Latinské a Severní Americe.

Celosvětová televizní značka ve vlastnictví SPI/FILMBOX zahrnuje FilmBox, FilmBox Art House, FunBox UHD, DocuBox, FightBox, FashionBox, Fast&FunBox, Gametoon a 360TuneBox. Kromě televizních kanálů je SPI majoritním vlastníkem společnosti Kino Polska S. A. v Polsku, které také provozuje dva DTT kanály: Stopklatka TV a Zoom TV.

SPI/FILMBOX je průkopníkem inovativních, nových konceptů a technologií s knihovnou čítající na 6 tisíc titulů z celého světa. Zároveň je jedním z celosvětově největších vlastníků nativního obsahu ve formátu Ultra HD. SPI/FILMBOX využívá poslední technologie, které umožňují předplatitelům přístup k lineárnímu vysílání i video obsahu na vyžádání. To zahrnuje živé vysílání UHD programů a televizních kanálů na jakékoli zařízení připojené k internetu skrze přední světové streamingové služby a stejně tak i přes lokální OTT poskytovatele.

SPI International je vedoucím dodavatelem filmů pro kinosály a televizních programů na mezinárodním trhu již více než 25 let. Silné partnerství SPI s předními televizními studii a dodavateli licencovaného obsahu dovoluje nabízet opravdu působivý obsah se silným rozlišením a vysokou poptávkou. Více informací najdete na www.spiintl.com.


Marek Němec, Operative Director, PR agentura Weber Shandwick, 19. 8. 2024


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
18.08.2024 • Nejpestřejší nabídka poznávání na Prima ZOOM
16.08.2024 • Warner Bros. Discovery si olympiádu nemůže vynachválit. Bodovala streamovací platforma Max i stanice Eurosportu
15.08.2024 • US Open začíná už 26. srpna
14.08.2024 • Napínavý seriál Troppo přichází na stanici AMC
11.08.2024 • Mrkněte na Prima ZOOM, neprohloupíte
05.08.2024 • Slavia bojuje o Ligu mistrů na Skylinku

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist