Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 19.09.2024 - 05:14:39   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Viasat True Crime - nový kanál pro milovníky skutečných zločinů odstartuje 17. září

  Autor: Viasat World/True Crime , e-mail: info@viasatruecrime.cz Přidané: 05.09.2024


Na fanoušky skutečných kriminálních příběhů čeká lahůdka - 17. září startuje v Česku a na Slovensku nový televizní kanál Viasat True Crime! Nová stanice, která se věnuje tématům skutečných zločinů, zavede diváky do temného podhoubí lidské psychiky s největší nabídkou obsahu o skutečných zločinech.


Viasat True Crime, kanál, který nejprve odstartoval v Polsku, nyní přichází do Česka a na Slovensko. Nový kanál je nabitý strhujícími příběhy, které ukazují některé z nejděsivějších zločinů naší doby, a bere diváky na napínavý průzkum temných stránek lidstva. Díky programu zaměřenému výhradně na skutečné kriminální události mohou fanoušci sledovat vše od šokujících skutečných případů, přes mrazivé dramatické filmy/seriály o skutečných zločinech až po strhující reality show o boji proti kriminálníkům.

Viasat True Crime nabídne něco pro každého oddaného fanouška krimi obsahu! Diváci se budou moci podívat do zákulisí některých z nejznámějších zločinů moderního světa, přičemž budou mít přístup k předním odborníkům, dramatickým záběrům, vyjádřením státním zástupcům, vyšetřovatelům, svědkům, zločincům a přeživším. Diváci tak budou moci sledovat každé vyšetřování až do jeho konce. Na novém kanálu se objeví také seriály, v nichž budou vystupovat skuteční bojovníci se zločinem a zákonodárci, kteří se snaží dostat zločince za mříže. Policisté, soudní úředníci, vězeňští dozorci a celníci, kteří často nasazují vlastní životy, se budou potýkat s nepředvídatelnými zločinci, kteří se chtějí vyhýbat trestům a unikat. Prémiová produkce skutečných kriminálních dramat bude také základním prvkem Viasat True Crime, který divákům přinese oceňované filmy a seriály s mezinárodně uznávanými herci. Ti nám zprostředkují příběhy, jež se dostaly na titulní stránky novin a vešly do historie jako jedny z nejznepokojivějších zločinů naší doby.

Od spuštění vysílání mohou zarytí fanoušci této tematiky sledovat nové premiéry dokumentů, které jsou součástí pásma pořadů Případ týdne, včetně: Vraždy na vřesovišti (The Moors Murders s premiérou 17.9. ve 21:00). Seriál vypráví celý padesátiletý příběh vražd z močálů ze 60. let, jednoho z nejznámějších zločinů v Británii. Jeho obsahem je také bezprecedentní přístup k nikdy předtím neviděné vězeňské korespondenci Iana Bradyho a Myry Hindleyové; Soham: Hon na vraha (Soham: Catching A Killer, premiéra 30.9. ve 21:00), třídílný dokument vyšetřující zmizení a následné brutální vraždy školaček Holly a Jessicy v srpnu 2002 v anglickém městě Soham; Vraždy ze seznamky (Murder At First Swipe, premiéra 29.9. ve 21:00), šokující skutečný příběh Stephena Porta, sériového vraha skrývajícího se před zraky okolí, je příběhem o falešném vyprávění, vícenásobné identitě, selhání policie a muži, kterému se dařilo zabíjet znovu a znovu; a také dokumentu Skutečný Had: Vyšetřování masového vraha (The Real Serpent: Investigating a Serial Killer, premiéra 22.9. ve 21:00), v němž muž známý jako "Had", Charles Sobhraj, souhlasí s účastí na psychologických a kriminálních výsleších o vraždách, za které nebyl nikdy souzen.

Na novém kanále budou mít premiéru také seriály o zločinech, jako například Vraždy na videu (Murder Uncut, premiéra ve všední dny od 17.9.), seriál, který nahlíží do zákulisí napínavých vyšetřování vražd, kde jsou pro rozlousknutí případu rozhodující kamery na těle, sledovací kamery a kamery mobilních telefonů; a Případy vražd (Killer Cases, premiéra ve všední dny od 17.9.), kde kamery v soudní síni zachycují každý zvrat, jak se rozvíjí právní drama, vrší se důkazy a odhaluje konečný verdikt.

Diváci se mohou těšit také na reality show o boji proti zločinu, jako je například Vězení u protinožců (Prison Down Under, premiéra ve všední dny od 17.9.), která nabízí bezprecedentní přístup za vysoké zdi a ostnaté dráty tří věznic s maximální ostrahou, a dále na Neviditelné zlo (See No Evil, premiéra ve všední dny od 17.9.), průkopnický reality o tom, jak se skutečné zločiny řeší s pomocí bezpečnostních kamer.

Tyto nové premiérové seriály a dokumenty doplní kolekce kritikou oceňovaných dramatických inscenací založených na skutečných událostech, mezi něž patří: Hon na vraha (The Hunt For A Killer, premiéra 21.9. ve 22:00), režírovaný oceňovaným Mikaelem Marcimainem a inspirovaný skutečným vyšetřováním detektivů Pelleho Åkessona (hraje Anders Beckman, známý ze seriálu Midsommar) a Moniky Olhedové (ztvárnila ji Lotten Roosová, známá ze seriálu The Bridge), a Vraždy v zemi amišů (Murder In Amish Country, premiéra 30.9. ve 22:00), původní kriminální drama, které představuje jedny z nejneobvyklejších a nejnáročnějších případů vražd, jakým kdy policie čelila.

Nenechte si ujít dávku napětí a nalaďte si Viasat True Crime v Česku i na Slovensku již od úterý 17. září.

Viasat True Crime trailer: https://youtu.be/7AE38NL3ab8


Jana Zelníková, Marketing Co ordinator, Viasat World, 5. 9. 2024


Doplnění redakce satCentrum:

Promo vysílání Viasat True Crime vysílá v současné době na satelitu Eutelsat 16A na orbitální pozici 16° východně. Naladili ji už abonenti platformy CANAL+ v Polsku. Podle vyjádření zástupce Wiasat World pro Česko a Slovensko, jsou zatím dohody v České republice s operátorem Vodafone (bude v balíčcích Family a AllinOne) a s operátorem T-Mobile Czech Republic (v balíčcích MAGENTA TV L a XL). Na Slovensku je zatím dohoda s operátorem Slovak Telekom (v balíčcích Magio TV a Voľný čas) a s operátorem SWAN.

Předpokládáme, že program bude později zařazený i dalšími "domácími" providery, jako jsou Skylink, DIGI SK a Telly, ale zřejmě jen v jejich IPTV platformách.


Parametry promo vysílání ze satelitu Eutelsat 16A:

Transponder: č. A11, frekvence: 10,928 GHz, polarizace horizontální, Symbol Rate: 30000 kSymb, FEC: 3/5,
norma: DVB-S2/8PSK; MPEG-4/HD

Program name: Viasat True Crime HD, SID: 1109, Video PID: 1901, MPEG-4/HD, audio PIDy: 1902 - anglicky - MPEG, 1903 - česky - MPEG, jsou přenášené i DVB titulky v chorvatském a slovinském jazyce, vysílání je zakódováno v systému Conax.


Redakce satCentrum, 5. 9. 2024


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.09.2024 • Září na Skylinku plné detektivek a zajímavých receptů
02.09.2024 • Září na freeSATu plné detektivek a zajímavých receptů
30.08.2024 • Kanály Premier Sport mění označení. Fanoušci se dočkají nového obsahu
28.08.2024 • CNN International bude nově na platformě Max
16.08.2024 • Společnost Intelsat dostala pokutu za “neoprávněný provoz satelitu”
08.08.2024 • Televízia JOJ Svet je zaradená do ponuky ďalšieho operátora

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist