Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 19.09.2024 - 03:14:46   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 18. 9. 2024

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 14.09.2024



Režisér a spisovatel Patrik Hartl, kajakářský pár Josef Dostál a Anežka Paloudová a zpěvačka Olga Matušková se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 18. září ve 21.40 hod. na Primě.


Patrik Hartl – režisér, autor bestsellerů a divadelních her, kterému vychází první dětská knížka. „Moje dcera Aya tak dlouho loudila a prosila mě, abych napsal knížku i pro ni, až jsem podlehl a zkusil to. Jmenuje se Andulka Andula a doufám, že bude atraktivní nejenom pro holky, ale i pro kluky,“ říká režisér a pětinásobný držitel ceny Český bestseller, který svou novinku vypustí do světa během září. Zároveň má rozepsaný nový román pro dospělé (o veliké lásce) a za pár týdnů vtančí na televizní parket coby soutěžící televizního tanečního pořadu. „Nejsem nijak výjimečně nadaný. Řekl bych, že vlohy mám podobné jako každý průměrný chlap. Navíc jsem kvůli věčnému vysedávání u počítače fyzicky zanedbaný. Tak se musím hecovat, abych ze sebe něco vykřesal,“ říká.


Josef Dostál a Anežka Paloudová – hvězdný kajakářský pár. Když si sednou na kávu, mají dohodu, že kdo zmíní slůvko kanoistika, platí stokorunovou pokutu. Dodržovat tohle pravidlo pro ně bylo v uplynulých týdnech víc než náročné – společně vybojovali bronzovou medaili na mistrovství světa v rychlostní kanoistice, Josef předtím zlatou na Letních olympijský hrách v Paříži. „To, že to vyšlo, je úplná pohádka,“ říkají snoubenci, kteří aktuálně plánují svatbu. „Chceme se brát na jaře. Přesný termín ještě jasný není, zato místo ano – v přírodě, a hlavně u vody,“ smějí se.


Olga Matušková – oblíbená zpěvačka, která trvale žije na Floridě a v Česku ji během podzimu čeká série koncertů. Čtyřicet let stála po boku legendárního Waldemara Matušky, dnes je znovu vdaná – jejím vyvoleným se stal rodinný přítel Jiří Planner. „Seznámil mě s ním Waldemar už v roce 1975 v New Yorku. Jako dlouholetí kamarádi jsme pak jeden druhého podrželi nad vodou v době, kdy jsme ztratili osudové partnery. No a časem naše přátelství přerostlo v lásku,“ vypráví Olga, která přiletí z Floridy, aby zazpívala na sérii koncertů k šedesátinám kapely K.T.O.


Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 18. září ve 21.40 hod. na Primě. Užijte si premiérové díly se zajímavými hosty a všetečnými otázkami Jana Krause.


Filip Budák, Brand & PR konzultant, SOLOOTIONS powered by FTV Prima, 13. 9. 2024


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
15.09.2024 • Sledujte E! Živě z červeného koberce: Ceny Emmy 2024
13.09.2024 • Příští týden začíná Liga mistrů UEFA i další evropské ligy
11.09.2024 • Bohatá premiérová jeseň Slovenskej televízie
11.09.2024 • Zaprášená perla z šuplíku. Jiří Strach točí na jihu Moravy film Máma
11.09.2024 • Slovenský rozhlas predstavuje svoju jesennú programovú ponuku a SOSR pozýva priaznivcov hudby na fenomenálne živé koncerty
07.09.2024 • Show Jana Krause – 11. 9. 2024

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist