Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 19.09.2024 - 18:29:32   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Nový dokument či seriál o klubech. O2 TV Sport vstupuje do hokejové sezony s novinkami

  Autor: O2 TV Sport , e-mail: info@o2.cz Přidané: 17.09.2024


Diváci O2 TV mohou i v sezoně 2024/2025 sledovat všechny zápasy Tipsport extraligy v přímých přenosech. První zápas je na programu v úterý 17. září, kdy poměří síly pražská Sparta a Třinec. Nový projekt stanice O2 TV Sport se bude týkat právě mistrovských Ocelářů, o kterých vzniká unikátní dokumentární snímek. Další novinkou je pravidelný seriál o klubech s názvem Hockey Tour. Vedle toho se fanoušci mohou těšit na populární hokejovou show Bomby na ledu, kterou moderuje duo Jakub Koreis a Richard Tesař.


Studio O2 TV Sport

O2 TV Sport zahájilo novou extraligovou sezonu již v pondělí 16. září od 21:30 hodin, kdy měl premiéru devadesátiminutový pořad Preview – Tipsport extraliga. Moderátor Tomáš Zetek přinesl společně s experty Václavem Nedorostem a Romanem Málkem předsezonní prognózy. Součástí byly aktuální rozhovory a reportáže ze všech klubů Tipsport extraligy.

Z celé extraligové sezony odvysílá stanice O2 TV Sport až 404 přímých přenosů. V základní části uvidí fanoušci 341 zápasů, více než 60 duelů bude z play off a finále. Kanál ČT sport, který mají zákazníci O2 TV ve všech tarifech, nabídne maximálně 36 přenosů.

„Všechna utkání doprovodí svým hlasem zkušený komentátorský tým, který jsme do nové sezony ještě více zkvalitnili. Dbáme na stoprocentní výkon a připravenost ve všech přenosech. Ceníme si zpětné vazby od diváků a kontinuálně ji zohledňujeme,“ uvedl Tomáš Zetek, vedoucí hokejové redakce O2 TV Sport.

Diváci se mohou těšit na rozsáhlá zápasová studia, která se budou věnovat hracím dnům v úterý, ve středu, ve čtvrtek či v pátek. „Chystáme inovovanou grafiku i obsahové novinky. Chceme, aby každý fanoušek dostal maximální možný servis. Všechny naše hrací dny vysíláme se studiem, ať už to bude jakýkoliv den či stadion. Příkladem hned v úterý přeložený duel mezi Spartou a Třincem, kde máme studio přímo z O2 areny. Následně ve středu naváže na zbývající duely prvního kola velké studio z centrály O2 TV Sport,“ prozradil Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

Stanice O2 TV Sport plánuje na začátku sezony odvysílat alespoň jeden domácí zápas každého klubu. „Bez ohledu na atraktivitu či vývoj v tabulce dáme klubům prostor k prezentaci. V prvním měsíci nasadíme až jedenáct extraligových celků na domácích stadionech, zbývající tři budou následovat v dalších týdnech,“ říká Tomáš Zetek.

„Těší nás, že fanoušci mají o hokej v O2 TV stále větší zájem. V uplynulé sezoně jsme zaznamenali rekordní čísla, například rozhodující finálový zápas play off extraligy mezi HC Dynamo Pardubice – HC Oceláři Třinec si nenechalo ujít 585 tisíc diváků,“ doplnil Marek Kindernay.

Diváci na začátku hokejové sezony mohou využít zvýhodněný tarif O2 TV Stříbrná, ve kterém najdou nejlepší sportovní obsah včetně Tipsport extraligy, Chance Ligy, Ligy mistrů UEFA, tenisového okruhu ATP nebo třeba závodů F1. Při aktivaci do konce září ušetří fanoušek až 1 200 Kč za celou sezonu. Akční nabídku si každý může aktivovat na webu o2.cz/extraliga nebo na dalších prodejních kanálech O2.


Bomby na ledu, dokument i nový seriál

Do druhého roku vysílání vstupuje oblíbená hokejová show Bomby na ledu. Moderátorské duo Richard Tesař a Jakub Koreis bude každou středu společně se svými hosty glosovat dění na ledových kluzištích. Diváci se dočkají atraktivních osobností z hokejového prostředí, prostor dostanou také známé tváře z kulturního a společenského života. První díl má premiéru ve středu 25. září od 20.00 hodin na O2 TV Sport, mezi hosty se objeví například dvojnásobný vítěz Stanley Cupu Patrik Eliáš nebo extraligový útočník Radek Smoleňák.

Novým projektem stanice O2 TV Sport je celovečerní dokument, který vzniká ve spolupráci s týmem HC Oceláři Třinec. Tento unikátní snímek připomene nejen začátek zlaté éry Ocelářů, ale také poslední neopakovatelnou sezonu plnou historických momentů a zvratů. Autoři diváka zavedou také do zákulisí klubu a za jindy zavřené dveře kabiny A-týmu přímo během hokejových utkání. Televizní premiéra se plánuje v období Vánoc.

Vedle dokumentu přinese O2 TV Sport také pravidelný seriál s názvem Hockey Tour. Ten postupně zmapuje dění ve všech klubech hokejové Tipsport extraligy. Chybět nebudou aktuální informace, zajímavé zápasové akce, netradiční reportáže a rozhovory i pohled do zákulisí. První díl Hockey Tour – Rytíři Kladno bude mít premiéru v pondělí 2. prosince.

Vrcholem podzimní části se stane očekávané Hockey Games, které o prvním adventním víkendu nabídnou na Letenské pláni netradiční podívanou pod širým nebem. K vidění bude několik atraktivních utkání včetně dvou extraligových duelů, ve kterých se utká Sparta s Kometou Brno a Plzeň s Českými Budějovicemi. Hlavním vysílatelem celé akce je stanice O2 TV Sport, hlavním technickým partnerem je společnost O2.


Složení hokejové redakce O2 TV Sport pro sezonu 2024/2025:

MODERÁTOŘI: Jan Homolka, Jan Velart, Tomáš Zetek
REPORTÉŘI: Jan Hrabal, Tereza Kubíčková
KOMENTÁTOŘI: Libor Basík, Petr Hais, Jan Hrabal, Jaroslav Keimar, Lukáš Losleben, Radek Macháček, Viktor Maudr, Ivan Petr, Václav Pilný, Martin Stebel, Adam Sušovský, Jan Velart, Matěj Vodička, Tomáš Zetek, Radek Šilhan, Jan Štiegler
STATISTICKÝ EXPERT: Jiří Vítek

EXPERTI:
- Radek Duda – odehrál přes 700 zápasů v extralize, hrál také v Kanadě, Rusku, Rakousku, Švédsku, Finsku, Švýcarsku nebo v Německu
- Patrik Eliáš – legenda New Jersey Devils, kde je držitelem řady klubových rekordů. Včetně play off odehrál 1402 utkání s bilancí 453+697. Je druhým v pořadí kanadského bodování českých hráčů v NHL
- Miloslav Gureň – bývalý obránce, který si vyzkoušel NHL, v Česku hrál mj. za Zlín nebo Třinec
- Jakub Koreis – přes 800 utkání v profesionálních soutěžích, hrál za Spartu, Plzeň nebo Kometu Brno
- Roman Málek – někdejší brankář, který v extralize nasbíral 628 startů. Mistr extraligy se Slavií
- Václav Nedorost – dvojnásobný juniorský mistr světa, jenž hrál NHL za Colorado Avalanche či Floridu Panthers a sedm let působil v KHL
- Jiří Tlustý – bývalý útočník, v NHL odehrál 446 zápasů (mj. Toronto, Carolina, New Jersey)


David Solnař, Tiskový mluvčí, O2 TV Sport, 16. 9. 2024


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
14.08.2024 • Počet uživatelů streamovacích služeb překročil 3 miliony, jejich sledováním tráví přes hodinu denně
07.08.2024 • Telly vysílá kvalifikační zápasy českých týmů v evropských pohárech
03.08.2024 • V srpnu začínají evropské fotbalové ligy, Telly nabízí zkušební předplatné na měsíc zdarma
29.07.2024 • Odvetu Sparty s Shamrock Rovers v úterý odvysílá Nova Sport 1
25.07.2024 • Voyo strhne vaši pozornost: Sledujte oblíbené filmy, seriály i reality show
19.07.2024 • Voyo rozpletie Kauzu Kramný. Prichádza nová päťdielna dokumentárna séria o prípade, ktorý šokoval Česko aj Slovensko

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist