Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 16.10.2024 - 02:31:09   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Al Jazeera Media Network opět potvrzuje dlouhodobé partnerství s Eutelsat Group pro vysílací služby na Středním východě, v severní Africe a v Evropě

  Autor: Petr Miklík , e-mail: Petr.Miklik@seznam.cz Přidané: 18.09.2024



Mediální skupina Eutelsat Group (kótovaná na burzách v Paříži a Londýně pod titulem ETL) oznámila, že mediální síť Al Jazeera Media Network opět potvrzuje svůj závazek ke společnosti Eutelsat na vysílací služby na Středním východě, v severní Africe a v Evropě.


Tato nová víceletá smlouva na více satelitů zajistí kontinuitu vysílání bohaté nabídky sítě Al Jazeera zpravodajských a tzv. eventových kanálů ve standardním (SD) a vysokém rozlišení (HD) na třech čelních orbitálních pozicích společnosti Eutelsat: 7/8° západně, pro diváky na Středním východě a v severní Africe; Eutelsat Hot Bird 13° východně pro diváky v Evropě, a Eutelsat 16A, 16° východně pro střední a východní Evropu.

Orbitální pozice 7/8° západně je čelní vysílací pozicí pro oblast Středního východu a severní Afriky (region MENA = The Middle East and North Africa), pokrývající 95 % domácností v regionu, a nabízející největší exkluzivní pokrytí signálem.

Eutelsat Hot Bird na 13° východně je přední orbitální pozicí pro přímý příjem ze satelitu (DTH), pro kabelové sítě, pro platformu IPTV a pro terestrickou digitální televizi (DTT) pro Evropu s pokrytím 130 miliónů domácností a unikátní platformou pro arabské komunity žijící v Evropě.

Satelit Eutelsat 16A na 16° východně je čelní vysílací pozicí pro střední a východní Evropu, s rozšířeným pokrytím tohoto regionu CEE (CEE = Central and Eastern Europe).


Laurence Delpy, prezident oddělení pro televizní obchodní činnost společnosti Eutelsat řekl: “Jsme poctěni tím, že Al Jazeera Media Network, jedna z největších mezinárodních zpravodajských sítí na světě se stále spoléhá na společnost Eutelsat, aby mohla poskytovat svou uznávanou programovou nabídku. Tato nová smlouva zabezpečí to, že milióny domácností v celé Evropě a v regionu MENA mohou stále přijímat svůj prémiový obsah a zdůrazňuje přetrvávající význam satelitu pro pokrytí signálem velkého počtu diváků na rozsáhlém území.”

Ahmed Marzouq AlFahad, výkonný ředitel pro technologie a síťové provozy ve společnosti Al Jazeera Media Network řekl: “Těší nás, že se stále můžeme spolehnout na společnost Eutelsat, s jejím nepřekonatelným pokrytím a s diváky, které oslovuje na Středním východě, v severní Africe a v Evropě.”


O Eutelsat Group

Eutelsat Group je globálním lídrem v satelitních telekomunikacích, který poskytuje propojovací a vysílací služby po celém světě. Mediální skupina byla vytvořena sloučením společnosti Eutelsat a telekomunikační společnosti OneWeb v roce 2023. Stala se prvním plně spojeným satelitním operátorem GEO-LEO s flotilou třiceti pěti geostacionárních satelitů a s uskupením na nízkých oběžných drahách (LEO) více než 600 satelitů. Mediální skupina cíleně vychází vstříc potřebám klientů ve čtyřech klíčových vertikálách televizních služeb, kdy distribuuje více než šest tisíc pět set televizních kanálů, a na vysoce rostoucím trhu konektivity v oblasti mobilního propojení, pevného propojení a vládních služeb.

Jedinečný soubor prostředků společnosti Eutelsat Group na oběžné dráze a pozemní infrastruktura umožňují poskytovat sdružená řešení, která vycházejí vstříc požadavkům globálních klientů. Sídlo společnosti je v Paříži a společnost Eutelsat Group zaměstnává více než 1700 pracovníků ve více než padesáti zemích. Mediální skupina se zavázala k poskytování bezpečného, odolného a ekologicky udržitelného propojení, aby pomohla překonávat mosty v digitální propasti. Společnost je kótovaná na burzách v Paříži a Londýně pod titulem ETL. Internet: www.eutelsat.com.


S využitím zdroje: tisková zpráva Eutelsat Group, 13. 9. 2024, volně upraveno a zkráceno


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
05.09.2024 • Viasat True Crime - nový kanál pro milovníky skutečných zločinů odstartuje 17. září
02.09.2024 • Září na Skylinku plné detektivek a zajímavých receptů
02.09.2024 • Září na freeSATu plné detektivek a zajímavých receptů
30.08.2024 • Kanály Premier Sport mění označení. Fanoušci se dočkají nového obsahu
28.08.2024 • CNN International bude nově na platformě Max
16.08.2024 • Společnost Intelsat dostala pokutu za “neoprávněný provoz satelitu”

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist