Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Pátek • 10.01.2025 - 12:34:51 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Jiné
Skladba odpovědí(otázka pro redakci)  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
25.07.2007 16:01 • kdekdo
Možná že to tady už bylo,ale připadá mi stupidní skladba odpovědí na otázky -obráceně-proč?asi když něco chci přečíst,tak od začátkua ne odkonce-v čem je logika?Když jsou odpovědí dvě stránky,sjet dolů,přepnout na druhou stránku,a zase dolů,na začátek,klikat nahoru a zase měnit stránku....Na tohle mohl přijít jen omezenec.Děkuji. :mad:
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 6   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

Admine, chlapče, nějak jste ho ...  
26.07.2007 14:57 • Jaivan
Admine, chlapče, nějak jste ho tu zastrčil při mazání a přesouvání příspěvků...
Ani já to neumím...

Když sem nepatří, co tu dělá ? ...  
26.07.2007 10:41 • ® Admin
Když sem nepatří, co tu dělá ?
Já jsem ho určitě nenapsal. Zneužívat cizí IP já opravdu neumím.

Jaivane. já nic zjednávat nemu ...  
26.07.2007 10:39 • ® Admin
Jaivane. já nic zjednávat nemusím. když se vám tu nelíbí, jděte na jiné forum. už tak jste na černé listině...

Admine, můj příspěvek 25.07.20 ...  
26.07.2007 08:44 • Jaivan
Admine, můj příspěvek 25.07.2007 - 21:12 sem nepatří a nikdy nepatřil... Při tom mazání se Vám to jaksi celé domotalo... Zjednejte si nápravu, nebo tak učiním za Vás...

Admine, máte práci... ...  
25.07.2007 21:12 • Jaivan
Admine, máte práci...

Před časem tu byl dán v plén n ...  
25.07.2007 16:36 • Jan
Před časem tu byl dán v plén názor, proč když chci se vrátit k nové odpovědi na stejné téma, musím číst desítky starých příspěvků, které už znám. Chci se dozvědět nejnovější věci. A tak je to tu jako jinde - na to přišli omezenci ve všech normálních diskusích, počítačových, mobilních i např. na iDnes, asi jsou všichni na rozdíl od anonyma "kdekdo" stupidní. Pokud se ti to tu nelíbí, nemusíš se vůbec namáhat to číst a jdi si jinam. Nevím ale, zda na stupidním CSSF nebudeš stejně nadívat - je to tam taky tak - nejnovější odpovědi nahoře. Jediná vyjímka co vím, je parabola, ta dokonce nemá ani třídění do tematických skupin, což je větší chaos něco najít den, dva tři nazpátek. Ostatní fóra mají řazení stejně jako tady.

Celkový počet reakcí: 6 / zobrazují se: 1 ... 6

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist