Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Sobota • 04.01.2025 - 05:39:04 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Digi TV
Výpadok DIGI  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
24.08.2007 17:39 • chemik
Mám taky problem, včera v štúrove fukal ukrutny vietor a bola burka od vtedy mi nefunguje digi tv. Nevie niekto ci je to len u mna (nieco s parabolou) alebo je to lokalne :mad:
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 20   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

nie je to signálom  
28.08.2007 10:06 • marek
mamé za sebou cez 1800 montáži a mame takých 50 zakaznikov ktorím pravidelne bud terminuju karty alebo im pridu zle sumy na platenie a pod. Ja osobne mám digi 1 od 27.5.2007 a nestalo sa my ani raz aby to nešlo či pri burke alebo neviem com až na to kockovanie programov Stv atd akurát co boli celoserverové vypadky kvoli upravam na družici ktoré dufam viedli k lepšiemu podla mna je problem v serveri a ten vyhadzuje chyby je tam strašne množstvo zákazníkov a asi to nestiha pracovat.Nie je to vyhovorka ale iný dovod tam nevidím .Všetko dolezite aj tak robia rumuni. Tak to aj tak potom vyzerá. Ale inak digi ide aj počas burky a sneženia a ak to vypadava je dost vela faktorouv ktore to ovplivnuju. napr konvertor,dlhý koaks,nekvalitne spravené koncovky,zlé nastavenie paraboly,chybajuci nový soft.chybný prijimač atd.

Jaivane,jsi kretén. Plácáš zho ...  
26.08.2007 22:47 • anonym
Jaivane,jsi kretén. Plácáš zhovadilosti,machruješ,ale jako na odborném foru nevysvětlíš těm lidem,kde ta příčina je. Tvářiš se jako světa znalej ale místo machrování,aby jsi to vysvětlil , to né. Tak příště ty debile drž hubu a nemachruj! Já vím,kde je problém,digi mám taky ale ty asi víš hovno,proto jen plkáš magore vymatlanej.

Už zas  
26.08.2007 19:43 • BAMBELOK
DEJME JIM ŠANCI.SNAD TO DAJÍ ČASEM DOPOŘÁDKU.A POKUD NE TAK MAJÍ SMŮLU. :(

Už zas.  
26.08.2007 19:37 • BAMBELOK
ja jsem celkem spokojen,cena je fajn ale to vypadaváví je otrava a jenom mizí-ČT1,ČT2,Prima,Nova. :( :(

ja mam illusion m5 a ziadne vy ...  
26.08.2007 14:20 • anonym
ja mam illusion m5 a ziadne vypadky digi tv som nezaznamenal. :D :good:

Pane chemiku... Jedině správný ...  
25.08.2007 10:28 • Jaivan
Pane chemiku... Jedině správný postup je učinit reklamaci nefunkčnosti služby dle VOP, Společnost je povinna zjednat nápravu a to bezodkladně... Nicméně na to má ze zákona 30 dní...(alespoň v ČR)... Vy máte na druhou stranu, pokud se ukáže, že nefunkčnost služby byla reklamována oprávněně, nárok na slevu z výše placené měsíční odměny... O tuto slevu ovšem musíte požádat...

Pane hujere23 a Vy znáte skute ...  
25.08.2007 10:25 • Jaivan
Pane hujere23 a Vy znáte skutečnou příčinu výpadků signálu...?

no ano ale uz je to treti den ...  
25.08.2007 09:54 • chemik
no ano ale uz je to treti den, ani montera sa neviem dovolat je to na h .... :mad: kua

no to si počkam na vysvetlenie ...  
25.08.2007 08:59 • hujer23
no to si počkam na vysvetlenie
4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28,5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.

To není ta příčina, anonyme... ...  
25.08.2007 08:53 • Jaivan
To není ta příčina, anonyme...

Vysvelteni vypadku podle digi ...  
25.08.2007 00:47 • anonym
Vysvelteni vypadku podle digi je"SLUNECNI VYPADEK".Takze si to oduvodnujou sluncem. :D .Vice na jejich strankach. :D

Hm... Myslel jsem si to... ...  
25.08.2007 00:38 • Jaivan
Hm... Myslel jsem si to...

Pricina je na strane Digi TV, ...  
24.08.2007 23:50 • ® D2MAC
Pricina je na strane Digi TV, pokud o tom vite vice, tak napiste co to zpusobuje, mozna se mylim a je to zpusobeno kolisanim signalu nebo prijmacem, opravdu presne netusim

Denně...? A příčinu Vám také z ...  
24.08.2007 23:24 • Jaivan
Denně...? A příčinu Vám také zcela jistě objasnili... Podívejte se, pokud nemáte korektní vysvětlení pro svá tvrzení, raději je neuvádějte...

Ano, protoze znam, vim a vidim ...  
24.08.2007 23:20 • ® D2MAC
Ano, protoze znam, vim a vidim, vetsina znamych co ma digi mi rikala jak caste jsou vypadky

Na to se nemusíte ptát nikoho ...  
24.08.2007 23:17 • Jaivan
Na to se nemusíte ptát nikoho z DIGI TV... Ta příčina je zjevná a jasná... Jen mě zaráží, že i když důvod neznáte, jste schopen takovéhoto konstatování o denním pořádku... Vaše vyjádření s tak dostává do zcela jiného světla...

To se zeptejte nekoho znaleho ...  
24.08.2007 23:04 • ® D2MAC
To se zeptejte nekoho znaleho v DigiTV, ti vam to reknou

A příčina těchto častých výpad ...  
24.08.2007 22:53 • Jaivan
A příčina těchto častých výpadků či zhoršení příjmu je v čem, pane D2MACu...?

Digi TV je velice nestabilni s ...  
24.08.2007 22:24 • ® D2MAC
Digi TV je velice nestabilni sluzba, s tim souvisi i mozne vypadky, ktere jsou u nich na dennim poradku

digi ide  
24.08.2007 19:26 • marek
maš bud posunutu parabolu -montáž na hovno alebo chytilo konvertor od blesku stoja tiež za h...o takže pozri kde je parabola ci nieje posunuta alebo zavolaj dealerovy kde si to objednal nech to pridu opravit

Celkový počet reakcí: 20 / zobrazují se: 1 ... 20

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist