|
nie je to signálom
|
|
|
mamé za sebou cez 1800 montáži a mame takých 50 zakaznikov ktorím pravidelne bud terminuju karty alebo im pridu zle sumy na platenie a pod. Ja osobne mám digi 1 od 27.5.2007 a nestalo sa my ani raz aby to nešlo či pri burke alebo neviem com až na to kockovanie programov Stv atd akurát co boli celoserverové vypadky kvoli upravam na družici ktoré dufam viedli k lepšiemu podla mna je problem v serveri a ten vyhadzuje chyby je tam strašne množstvo zákazníkov a asi to nestiha pracovat.Nie je to vyhovorka ale iný dovod tam nevidím .Všetko dolezite aj tak robia rumuni. Tak to aj tak potom vyzerá. Ale inak digi ide aj počas burky a sneženia a ak to vypadava je dost vela faktorouv ktore to ovplivnuju. napr konvertor,dlhý koaks,nekvalitne spravené koncovky,zlé nastavenie paraboly,chybajuci nový soft.chybný prijimač atd.
Odpovědět
|
|
|
Jaivane,jsi kretén. Plácáš zho ...
|
|
26.08.2007 22:47 • anonym |
|
|
Jaivane,jsi kretén. Plácáš zhovadilosti,machruješ,ale jako na odborném foru nevysvětlíš těm lidem,kde ta příčina je. Tvářiš se jako světa znalej ale místo machrování,aby jsi to vysvětlil , to né. Tak příště ty debile drž hubu a nemachruj! Já vím,kde je problém,digi mám taky ale ty asi víš hovno,proto jen plkáš magore vymatlanej.
Odpovědět
|
|
|
Už zas
|
|
26.08.2007 19:43 • BAMBELOK |
|
|
DEJME JIM ŠANCI.SNAD TO DAJÍ ČASEM DOPOŘÁDKU.A POKUD NE TAK MAJÍ SMŮLU.
Odpovědět
|
|
|
Už zas.
|
|
26.08.2007 19:37 • BAMBELOK |
|
|
ja jsem celkem spokojen,cena je fajn ale to vypadaváví je otrava a jenom mizí-ČT1,ČT2,Prima,Nova.
Odpovědět
|
|
|
ja mam illusion m5 a ziadne vy ...
|
|
26.08.2007 14:20 • anonym |
|
|
ja mam illusion m5 a ziadne vypadky digi tv som nezaznamenal.
Odpovědět
|
|
|
Pane chemiku... Jedině správný ...
|
|
25.08.2007 10:28 • Jaivan |
|
|
Pane chemiku... Jedině správný postup je učinit reklamaci nefunkčnosti služby dle VOP, Společnost je povinna zjednat nápravu a to bezodkladně... Nicméně na to má ze zákona 30 dní...(alespoň v ČR)... Vy máte na druhou stranu, pokud se ukáže, že nefunkčnost služby byla reklamována oprávněně, nárok na slevu z výše placené měsíční odměny... O tuto slevu ovšem musíte požádat...
Odpovědět
|
|
|
Pane hujere23 a Vy znáte skute ...
|
|
25.08.2007 10:25 • Jaivan |
|
|
Pane hujere23 a Vy znáte skutečnou příčinu výpadků signálu...?
Odpovědět
|
|
|
no ano ale uz je to treti den ...
|
|
25.08.2007 09:54 • chemik |
|
|
no ano ale uz je to treti den, ani montera sa neviem dovolat je to na h .... kua
Odpovědět
|
|
|
no to si počkam na vysvetlenie ...
|
|
25.08.2007 08:59 • hujer23 |
|
|
no to si počkam na vysvetlenie 4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28,5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.
Odpovědět
|
|
|
To není ta příčina, anonyme... ...
|
|
25.08.2007 08:53 • Jaivan |
|
|
To není ta příčina, anonyme...
Odpovědět
|
|
|
Vysvelteni vypadku podle digi ...
|
|
25.08.2007 00:47 • anonym |
|
|
Vysvelteni vypadku podle digi je"SLUNECNI VYPADEK".Takze si to oduvodnujou sluncem. .Vice na jejich strankach.
Odpovědět
|
|
|
Hm... Myslel jsem si to... ...
|
|
25.08.2007 00:38 • Jaivan |
|
|
Hm... Myslel jsem si to...
Odpovědět
|
|
|
Pricina je na strane Digi TV, ...
|
|
24.08.2007 23:50 • ® D2MAC |
|
|
Pricina je na strane Digi TV, pokud o tom vite vice, tak napiste co to zpusobuje, mozna se mylim a je to zpusobeno kolisanim signalu nebo prijmacem, opravdu presne netusim
Odpovědět
|
|
|
Denně...? A příčinu Vám také z ...
|
|
24.08.2007 23:24 • Jaivan |
|
|
Denně...? A příčinu Vám také zcela jistě objasnili... Podívejte se, pokud nemáte korektní vysvětlení pro svá tvrzení, raději je neuvádějte...
Odpovědět
|
|
|
Ano, protoze znam, vim a vidim ...
|
|
24.08.2007 23:20 • ® D2MAC |
|
|
Ano, protoze znam, vim a vidim, vetsina znamych co ma digi mi rikala jak caste jsou vypadky
Odpovědět
|
|
|
Na to se nemusíte ptát nikoho ...
|
|
24.08.2007 23:17 • Jaivan |
|
|
Na to se nemusíte ptát nikoho z DIGI TV... Ta příčina je zjevná a jasná... Jen mě zaráží, že i když důvod neznáte, jste schopen takovéhoto konstatování o denním pořádku... Vaše vyjádření s tak dostává do zcela jiného světla...
Odpovědět
|
|
|
To se zeptejte nekoho znaleho ...
|
|
24.08.2007 23:04 • ® D2MAC |
|
|
To se zeptejte nekoho znaleho v DigiTV, ti vam to reknou
Odpovědět
|
|
|
A příčina těchto častých výpad ...
|
|
24.08.2007 22:53 • Jaivan |
|
|
A příčina těchto častých výpadků či zhoršení příjmu je v čem, pane D2MACu...?
Odpovědět
|
|
|
Digi TV je velice nestabilni s ...
|
|
24.08.2007 22:24 • ® D2MAC |
|
|
Digi TV je velice nestabilni sluzba, s tim souvisi i mozne vypadky, ktere jsou u nich na dennim poradku
Odpovědět
|
|
|
digi ide
|
|
|
maš bud posunutu parabolu -montáž na hovno alebo chytilo konvertor od blesku stoja tiež za h...o takže pozri kde je parabola ci nieje posunuta alebo zavolaj dealerovy kde si to objednal nech to pridu opravit
Odpovědět
|
|
Celkový počet reakcí: 20 / zobrazují se: 1 ... 20