|
Niekto nevie citat.
|
|
19.10.2007 21:41 • ® Frenky |
|
|
to: 14.10.2007 11:15 • ® zargos5
Ja som s alen pytal ci ide Hellas Sat 2 alebo ma vypadok. Vraj ide, a tym je moja otazka zodpovedana. Dalej je to len nezavezna diskusia, takze rady ani moc nie ..
Odpovědět
|
|
|
zargos5 má pravdu-celé je to o správnom
|
|
14.10.2007 17:30 • ® boras |
|
|
zargos5 má pravdu-celé je to o správnom nastavení.NTV na 75v musí ísť v pohode okolo 60%,Hispasat celý okolo 80-90
Odpovědět
|
|
|
Však pre tých čo potrebujú Astru 19,23 a Hotbird
|
|
14.10.2007 11:15 • ® zargos5 |
|
|
Však pre tých čo potrebujú Astru 19,23 a Hotbird je im aj taký dobrý. Aj tebe to super namontoval, tak čo sa tu sťažuješ a chceš rady??? Zavolaj si ho on ti to spraví.
Odpovědět
|
|
|
No ma to jeden hacik.
|
|
14.10.2007 00:03 • ® Frenky |
|
|
15 rokov sa nedá babrať montáž prijímačov a parabol, pretoze by to po prvom roku odneho asi nikto nekupil, nemyslis?
A objednavaju si montaze stale ..
Odpovědět
|
|
|
Koľkokrát ti mám napísať, že máš nastavený celý
|
|
13.10.2007 20:28 • ® zargos5 |
|
|
Koľkokrát ti mám napísať, že máš nastavený celý systém zle. Toho technika neobhajuj, aj 15 rokov sa dá babrať montáž prijímačov a parabol...Máš to zle nastavené,ako som písal. Tak sa podľa toho zariaď.
Odpovědět
|
|
|
Diki. No mne praveze ..
|
|
13.10.2007 14:51 • ® Frenky |
|
|
Diki. No mne praveze ide Turksat na 42E dost divne. Sila signalu nic moc (ako vzdy - asi to bude satakom) ale kvalita je niekde (napr. CNN Turk) 92-94 obcas blikne az 95%! Ale niekde len 62-65 a to uz su vypadky teda zmrznutie obrazu kazdych 5-10 sekund.
Najhorsie ide Badr (26,0° vých.) to je lne tak tak ... Kvalita signalu 56-64% podla podmienok.
Ja fakt neviem.
Odpovědět
|
|
|
www.parabola.cz/družice Hellas sat/ tam si pozri
|
|
12.10.2007 22:24 • ® zargos5 |
|
|
www.parabola.cz/družice Hellas sat/ tam si pozri stanice a nalaď..Najprv by som doporučoval Turksat 42E. Potom ostatné. Turksat má silný signál.
Odpovědět
|
|
|
Njn ...
|
|
12.10.2007 20:33 • ® Frenky |
|
|
njn .. Aby som ho obhajil, poznam toho technika uz dlho, montuje tu sataky asi 15 rokou, takze vyzera ze sa vyzna
Este som zabudol, ze mam konvertor 0,2db sumove cislo. Je to golden interstar. Niekto vravi vraj kvalita, niekto ze srot, zatial problemy nemam. (Paci sa mi ze ej bieli, aspon sa pri tych tohtorocny 40-tkach tolko nehrial, a to je hned decibelik k dobru )
Co sa tyka sili signalu, ono je to vraj hlavne o sataku, vraj kazdy ukazuje inak. Ja mam len Kaon 220-ku. Taky najlacnejsi aky v tej dobe bol. Silu signalu nikdy neukazuje njako vela, ale zas kvalita signalu (ta spodna mdra ciarka zo znackou Q) je na njakom (teraz neviem na akom) satelite az 96%. A vraj zalezi len na tejto kvalite signalu, sila ho vraj nezaujima! Tak neviem ci je to tak.
OK, dik za info, a mohol by si prosim hodit sem aspon jeden transponder toho Hellas Sat-u ktory urcite ide? Aby som to mal podla coho hladat.
Dik
Odpovědět
|
|
|
Škoda tolika slov... Pan zargos5 to napsal
|
|
12.10.2007 20:28 • ® Sylar |
|
|
Škoda tolika slov... Pan zargos5 to napsal pregnantně...
Odpovědět
|
|
|
Takého technika by som kamsi poslal, hnoj kydať a
|
|
12.10.2007 20:18 • ® zargos5 |
|
|
Takého technika by som kamsi poslal, hnoj kydať a nie babrať sa do satelitného prijímu!!!! Hellas Sat 39E v pohode vysiela. S parabolou akú máš ti musí ísť Astra,HB,Thor,Intelsat so signálom kvality 100%. Problém je v nastavení motora a paraboly, nulový bod, elevácia paraboly.Okrem toho musíš bez problémov s takou parabolou chytať družice Turksat 42E,ďalej 53E,68,5E,72,75,80E. Tam takáto parabola úplne stačí na bezproblémový príjem. Tak isto na opačnú stranu až po 30W.Otázka je, aký je prijímač a ako je nastavený s motorom v MENU, nastavená správna poloha bydliska...nastavenie družíc na USALS...
Odpovědět
|
|
Celkový počet reakcí: 10 / zobrazují se: 1 ... 10