Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Čtvrtek • 09.01.2025 - 23:53:17 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Satelitní stanice a družice
Anténa na motor  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
02.02.2008 11:08 • ® gunik
Rád bych se zeptal jakou si mám pořídit anténu na motor Strong ...budu měnit za novou a větší...Doporučí mi někdo????Děkuji za každou odpověd...
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 5   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

večšia anténa...  
22.02.2008 23:45 • ® tweety
neviem či už nie je neskoro, ale nepísal si vlastne akú si mal pred tým (rozmer)...my sme kúpili už dávnejšie tiež STRONG, ale dali nám k tomu satelitu 50tku anténu...síce chytil dosť toho, ale momentálne máme 100vku a je to v poho...podla papierov unesie 120tku aj v silnom vetre, ale to už môže trošku haprovať...aj náš si ťažšie zvykal ale fičí...a programov máme cez 6000 podľa všetkého (nestíham sledovať )no a značka tak to už neviem, ale podľa všetkého už nie sú dnešné značky moc rozdielne...ale to už skôr asi iný lepšie vedia ;)

odpověd  
11.02.2008 16:39 • ® Ruda
Ahoj,myslíš tím Strong(táhlový motor)?Pokud ano,tak mě napiš,já mám starou Kovosatku(ještě koupenou za totality)http://members.chello.cz/fdokoupil/images /doma.jpg
Snad ji mají v Omku?

Doporučoval by som maximálne 85 cm,na tu sa dá v  
02.02.2008 12:41 • ® letas
Doporučoval by som maximálne 85 cm,na tu sa dá v pohode chytiť cez 1500 programov.
Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

re  
02.02.2008 12:37 • ® gunik
no když už ten motor mám --tak by jsem chtěl zachytit co nejvíc družíc ....aby sem ho využil na 100%----

Ak myslíš parabolu,tak si ju volíš podľa  
02.02.2008 11:59 • ® letas
Ak myslíš parabolu,tak si ju volíš podľa toho,myslím veľkosť,čo plánuješ chytať.Ako material doporučujem AL.Čo sa týka značky to Ti neporadím,ale u nás sú momentálne v predaji portugalské a úplne vyhovujú ako cenou tak aj kvalitou.
Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

Celkový počet reakcí: 5 / zobrazují se: 1 ... 5

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist