Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Čtvrtek • 09.01.2025 - 14:31:06 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Jiné
Prosba o radu  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
04.05.2008 14:11 • ® giziak
mam Humaxa 5400 už dlhšiu dobu s kartami Skylink a Gital a som bol doteraz velmi spokojný. Pred nedavnom som kupil 100 Hz plazmu a obraz je super. Ale chcel by som ho už vymenit za niečo lepšie ale malo by to mat aj EMU.Chcel by som vidiet HD kvalitu už konečne. Tak okolo 15.000 Sk som ochotný investovat.Poradte niekto prosím aky príjímač mam kupit. Dik,moc.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 5   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

Prosba o radu  
05.05.2008 17:38 • ® grupen
EMU CIGI se dá přijímat na přijímačích, které podporují emulaci, tam se nahraje upravený SW je jich několik značek a typů. V ostatních pokud mají slot na modul se dá použít naprogramované Diablo. Mám to vyzkoušeno v Mascomu a a sat kartě v PC Technisat SkyStar 1 ci tv. Problém je ovšem v tom, že provider chce v brzké době přejít na kódování Nagra 3 a tento systém nebyl ještě údajně prolomen, takže EMU pravděpodobně brzy zhasne.

CAM modul Diablo  
04.05.2008 23:16 • ® sobol
Narychlo jsem na cssf prošel sekci CAM, CI modul, téma Diablo, a jak to tam diskutéři popisují, nemají to chlapci s používáním modulu Diablo lehké. To diskuze v sekci HDTV/Vantage 7100 se k fungování tohoto sat. přijímače vyjadřuje příznivěji - zřejmě jim to zatím fachčí lépe, než Diablo.... ale z vlastní zkušenosti nemohu posoudit, nic takového nepoužívám, protože jsem si na to ještě nenašetřil. Dal jsem přednost TF 7710 HDPVR a jsem spokojen, čím dál víc se mi zamlouvá. Co dál, uvidíme...
Jinak pro Babui : mne školil život (s agenty za zády...), jako nás starší všechny. Pamatuji si dobře (dnes mi to připadá jako legrace), jak jsme se o jistých věcech báli i doma promluvit. Dnes tomu nikdo nevěří a to je dobře, že se to změnilo..., přesto..., ahoj.

sobol  
04.05.2008 18:35 • ® giziak
dik za rady, popozeram diskusie, ale neštudovali..ja mam vysoku v Nitre a koncil som v 1992. Ale rad by som s tebou pokecal trochu viac, napis mi prosim na : giziak@azet.sk dik

@sobol  
04.05.2008 18:00 • ® Babui
nestudovali jsme náhodou spolu na fakultě MV v Holešově 1983-87 ?:D

HD přijímačů je dnes  
04.05.2008 17:03 • ® sobol
k mání již více typů od různých výrobců. Odpověď na tvou otázku si musíš asi najít sám, hledej i tady v diskuzi, můžeš využít i funkci hledání atd. Spousta informací je také na jiných adresách. Pochop, že o tom, co je nelegální (ba přímo trestné), lidé dost neradi budou takhle veřejně podávat informace o vlastních zkušenostech - dalo by se to použít proti nim...
Z toho, co jsem vyčetl, je možné použít více typů přijímačů, některé s moduly typu Diablo, některé to dokonce zvládnou i bez modulů....
Mrkni na recenze na parabole o Vantage HD-7100 S - PVR HD a potom na diskuzi tady a na cssf v sekci HDTV, téma Vantage... (velmi se mi zamlouvá) a zdá se, že je to i o dost levnější varianta, než např. Topfield TF 7710 HDPVR s Diablem. Jenže, když k tomu připočteš přídavný HDD, druhý tuner u TF apod., tak to zase tak moc výhodné není, že? Také varianta Fergusson, který je ještě levnější by možná nemusela být špatná. Přečti všechna fóra a možná si vybereš.
Poradit si netroufám...

Celkový počet reakcí: 5 / zobrazují se: 1 ... 5

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist