Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Čtvrtek • 09.01.2025 - 13:19:39 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Satelitní stanice a družice
Eurosport HD - Thor  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
09.08.2008 22:01 • ® lucky.boy
Ahoj, mám problém s příjmem Eurosportu HD na Thoru v platformě Canal Digital Nordic. Bez problémů ho naladím, ale když ho chci sledovat, obrazovka je různě barevná, ale obraz žádný, zvuk jen škvrká. Přitom ostatní HD kanály mi jdou bez problémů. Pomůžete? Mám Humax HDCI 2000.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 2   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

Na inom fóre zverejnil silvercord informáciu,  
09.08.2008 22:27 • ® dempsey
Na inom fóre zverejnil silvercord informáciu, ktorú niekde vypátral:
The 12.015 and 12.128-frequencies give 66.6 Mbps. The "old" HD-frequencies 11.341 V, 11.421 H and 11.434 V give 55.703 Mbps each.
And now to the point: CAMs in general can cope with up to 58 Mbps as far as I know, the Diablo-cam no exception. This means that the Diablo is not fitted to handle the bitrates that these two transponders illuminate. Most cams have that limitation, as I understand it. I think that newer cams, as the Tecnicrypt CX-cam, will work with those bitrates (with original card, of course).
Voľný preklad
Príčinou prečo nejdú HD programy je že sa navýšili prenosové rýchlosti u HD programov s 55,703 Mbps na 66,6 Mbps a modul diablo dokáže spracovať iba prenosové rýchlosti do 58 Mbps.

Uveď, co jsi to "bez problémů naladil", to jest  
09.08.2008 22:19 • ® sobol
Uveď, co jsi to "bez problémů naladil", to jest frekvenci a další podrobnosti, jak jinak máme poznat, jestli to máš správně ? Potom uvidíme....ahoj

Celkový počet reakcí: 2 / zobrazují se: 1 ... 2

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist