Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Čtvrtek • 09.01.2025 - 07:11:46 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Digi TV
problem s niektorymi programami na digi TV  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
10.10.2008 17:36 • ® flubertn
Dobry den, Potrebujem poradit, mam doma gigi tv s tym ze mam vlastnu parabolu 80cm a motor ktory som pred casom montoval. Mam ale problem s prijmom z druzice intelsat, ale len s niektorými programami. Konkretne ide hlavne o discavery a vsetky ostatne programy vysielane z tohto transpondentu. Poprosim o radu kde mam hladat najpravdepodobnejsiu chybu preco mam u niektorych programoch signal na 80% a u iných zase na 20-30% coz sposobuje rozpad obrazu.
Ked som sa pokusal hybat samotnou parabolov tak sa mi nedarilo dostat trvale nad 50% pri tomto programe no signál neustale neuveritelne kolise. pritom ine ako napriklad spektrum frcia na 800% Moze byt problem v dlzke kabla? cca 30m, alebo zle namontovany LNB? pokrivena parabola? zle namontovany motor?
vopred dakujem za vsetky rady, urcite vyskusam vsetko co mi poradite :)
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 4   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

Podarilo sa  
15.10.2008 17:06 • ® flubertn
Tak by ste neverili, po dlhom a umornom nastavovani som to takmer vzdal, no potom som sa docital na nete ze s tym mal niekto problem a prestalo to po vymene kolax kabla. Tak som to skusil a vymenil mojich cca 37m kabla ktore mi vedu zo strechy do izby a cuduj sa svete ide to. Kupil som znackovy udajne kvalitnejsi. Ten co tam bol pred tym bol emos, no asi nic moc. Ale aj tak sranda ze to rusilo iba niektore programy :)
Teraz signal 70 az 100 % podla toho aky transpondent, Takze plna spokojnost. :D

skusiť nadstaviť uhol alebo potočiť lnb v smere  
12.10.2008 19:04 • ® digi0018
skusiť nadstaviť uhol alebo potočiť lnb v smere hodin o 2až 5 stupna teda ak je lnb na 0 stupna

může to bejt i lnb.  
11.10.2008 08:41 • ® lubos
může to bejt i lnb. :)

vsetko treba spravne nastavit  
10.10.2008 17:46 • ® janmar
Ak budes mat spravne nastavenu parabolu a konventor musi to ist bez zavad to Ti zarucujem

Celkový počet reakcí: 4 / zobrazují se: 1 ... 4

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist