Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Středa • 08.01.2025 - 13:01:07 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Přijímače a technika
nefung. karta Sky Link starší HumaxF1-CI kde  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
13.10.2008 08:47 • ® meb
Digit. satelit. prístroj HumaxF1-CI kupovaný asi v roku 1994 , Jedná sa o starší prístroj do ktorého zrejmä treba čosi nahrať. Tá modrá karta Sky link mi na inom prístroji funguje. Aj ked je pristroj starsí koncovku: RS232 má.
nefung. karta Sky Link starší HumaxF1-CI kde sa dá nájsť a ako inštal. software?
Ďakujem.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 10   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

Tak Vlado tak na co čekáš-at ti oznámí přesně co  
15.10.2008 18:18 • ® Marie
Tak Vlado tak na co čekáš-at ti oznámí přesně co má za modul s jakým sw a ty mu mužeš pomoci. Já vidím jen problém v tom, že nikdo neví přesně o jaký CW modul s jakým sw se jedná. Pak je možné že celá diskuze ohledně tohoto dotazu je zbytečná. Marie.

@Marie  
15.10.2008 14:21 • ® Vlado Fogo
no jo .. ale tazatel je ze slovenska a nac by posilal do čech když i my na sloveňsku to umime spravit . to mas jak by jsi se drbala pravou rukou za levym uchem :bad:
Nikdy sa nehádaj z blbcom, pretože sa veľmi ľahko môže stať, že si Vás ľudia pomýlia ..

Vlado, nějak mi uniklo,ca má tazatel za CAM.  
14.10.2008 22:43 • ® Marie
Vlado, nějak mi uniklo,ca má tazatel za CAM. Jestli se jedná o první generaci,tak to muže zapomenout.O těch dalších se dá s ZORBASEM mluvit.Měla jsem versi 3.15, zo kdysi vyměnovali u T-T a s tím to šlo , ale mrzlo každou minutu. Po zmíněné upravě u Zorbase bez problému.Marie.

@Marie  
14.10.2008 16:46 • ® Vlado Fogo
marie ty vole, a copak mu nahraje zorbas kdyz tazatel nema eurocam ?? driv nez priste neco vyblafnes skus se informovat, pripadne nelez od plotny k PC
Nikdy sa nehádaj z blbcom, pretože sa veľmi ľahko môže stať, že si Vás ľudia pomýlia ..

SW 1.15 funguje bez problémově. Doporučuji se  
14.10.2008 08:54 • ® Marie
SW 1.15 funguje bez problémově. Doporučuji se spojit s Zorbasem který ti tuto sw do modulu nahraje a máš po starosti. Marie.

ono de facto chodi aj s verziou cw 1.8 (to je ta  
13.10.2008 23:21 • ® Vlado Fogo
ono de facto chodi aj s verziou cw 1.8 (to je ta ktoru posielal kedysi phillips vzduchom este do starych ciernych cable + kariet), ale sem tam pri dlhsej EMM instrukcii obraz zakockuje.
naozaj pri cene modulu cw okolo 1200 sk nema zmysel laborovat so starym ne-eurocam modulom

F1_C1  
13.10.2008 17:45 • ® Luni
Ja mám tiež Humax F1-C1 a s modulom mi nová karta Sky link ide.:)

Ďakujem  
13.10.2008 13:38 • ® meb
ten modul cryptoworks som tam vložil a nefunguje nič. ďakujem Pozrem overím či nemám náhodou nižšiu verziu modulu.

do toho pristroja ti staci vsunut cryptoworks od  
13.10.2008 12:34 • ® Vlado Fogo
do toho pristroja ti staci vsunut cryptoworks od verzie 1.015 po 4.xxx a vsetko pobezi jak vino

www.Humax-digital.de, potom na servis(HCSA), potom  
13.10.2008 09:15 • ® Marie
www.Humax-digital.de, potom na servis(HCSA), potom download, pak si vybereš který přijimač chceš. Pozor je několik rozdílných přístroju!!!! Marie.

Celkový počet reakcí: 10 / zobrazují se: 1 ... 10

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist