|
Tak Vlado tak na co čekáš-at ti oznámí přesně co
|
|
15.10.2008 18:18 • ® Marie |
|
|
Tak Vlado tak na co čekáš-at ti oznámí přesně co má za modul s jakým sw a ty mu mužeš pomoci. Já vidím jen problém v tom, že nikdo neví přesně o jaký CW modul s jakým sw se jedná. Pak je možné že celá diskuze ohledně tohoto dotazu je zbytečná. Marie.
Odpovědět
|
|
|
@Marie
|
|
15.10.2008 14:21 • ® Vlado Fogo |
|
|
no jo .. ale tazatel je ze slovenska a nac by posilal do čech když i my na sloveňsku to umime spravit . to mas jak by jsi se drbala pravou rukou za levym uchem Nikdy sa nehádaj z blbcom, pretože sa veľmi ľahko môže stať, že si Vás ľudia pomýlia ..
Odpovědět
|
|
|
Vlado, nějak mi uniklo,ca má tazatel za CAM.
|
|
14.10.2008 22:43 • ® Marie |
|
|
Vlado, nějak mi uniklo,ca má tazatel za CAM. Jestli se jedná o první generaci,tak to muže zapomenout.O těch dalších se dá s ZORBASEM mluvit.Měla jsem versi 3.15, zo kdysi vyměnovali u T-T a s tím to šlo , ale mrzlo každou minutu. Po zmíněné upravě u Zorbase bez problému.Marie.
Odpovědět
|
|
|
@Marie
|
|
14.10.2008 16:46 • ® Vlado Fogo |
|
|
marie ty vole, a copak mu nahraje zorbas kdyz tazatel nema eurocam ?? driv nez priste neco vyblafnes skus se informovat, pripadne nelez od plotny k PC Nikdy sa nehádaj z blbcom, pretože sa veľmi ľahko môže stať, že si Vás ľudia pomýlia ..
Odpovědět
|
|
|
SW 1.15 funguje bez problémově. Doporučuji se
|
|
14.10.2008 08:54 • ® Marie |
|
|
SW 1.15 funguje bez problémově. Doporučuji se spojit s Zorbasem který ti tuto sw do modulu nahraje a máš po starosti. Marie.
Odpovědět
|
|
|
ono de facto chodi aj s verziou cw 1.8 (to je ta
|
|
13.10.2008 23:21 • ® Vlado Fogo |
|
|
ono de facto chodi aj s verziou cw 1.8 (to je ta ktoru posielal kedysi phillips vzduchom este do starych ciernych cable + kariet), ale sem tam pri dlhsej EMM instrukcii obraz zakockuje.
naozaj pri cene modulu cw okolo 1200 sk nema zmysel laborovat so starym ne-eurocam modulom Nikdy sa nehádaj z blbcom, pretože sa veľmi ľahko môže stať, že si Vás ľudia pomýlia ..
Odpovědět
|
|
|
F1_C1
|
|
13.10.2008 17:45 • ® Luni |
|
|
Ja mám tiež Humax F1-C1 a s modulom mi nová karta Sky link ide.
Odpovědět
|
|
|
Ďakujem
|
|
|
ten modul cryptoworks som tam vložil a nefunguje nič. ďakujem Pozrem overím či nemám náhodou nižšiu verziu modulu.
Odpovědět
|
|
|
do toho pristroja ti staci vsunut cryptoworks od
|
|
13.10.2008 12:34 • ® Vlado Fogo |
|
|
do toho pristroja ti staci vsunut cryptoworks od verzie 1.015 po 4.xxx a vsetko pobezi jak vino Nikdy sa nehádaj z blbcom, pretože sa veľmi ľahko môže stať, že si Vás ľudia pomýlia ..
Odpovědět
|
|
|
www.Humax-digital.de, potom na servis(HCSA), potom
|
|
13.10.2008 09:15 • ® Marie |
|
|
www.Humax-digital.de, potom na servis(HCSA), potom download, pak si vybereš který přijimač chceš. Pozor je několik rozdílných přístroju!!!! Marie.
Odpovědět
|
|
Celkový počet reakcí: 10 / zobrazují se: 1 ... 10