Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Středa • 08.01.2025 - 14:01:24 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Digi TV
EMU DigiTV Prijímač  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
31.10.2008 20:08 • ® krsko
Chcel by som DigiTV a nasiel som tieto dva prijmace Optibox tscx pvr ready a Opticum 7100CXE Plus with Ethernet. Mozte mi poradit ake mate skusenosti a ci mi to rozkoduju cez EMU ?
Diky
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 4   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

® johnydish  
05.11.2008 15:03 • hujer23
ano ale robí to loader 1.6.0 a nie napr 1.07
4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28,5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.

No s tými opticumami mám takú skúsenosť, že mešká  
05.11.2008 10:03 • ® johnydish
No s tými opticumami mám takú skúsenosť, že mešká zvuk za obrazom. Čím vyšší bitrate, tým väčšie oneskorenie - pravseposobne malá pamäť

příjmač  
04.11.2008 23:25 • ® berdok
No abych ti poradil tak celem dobrý v teto době a cenově dotupný je bigsat 7800 http://www.elektro-paloucek.cz/bigsat-dsr-7800-crc i-premium-p-11771.html?cPath=2_136 není špatný a je lehce ovladatelný zvládne obsluhovat i 10lete dítě věřím že pokud si pročteš parametry tak budeš spokojen Známý ho má již asi rok a je s ním spokojen používa pozicioner a taky mu to vše jede.

No proč nekoupit sračku. Mám Goldena a jsem  
01.11.2008 09:43 • ® lubos
No proč nekoupit sračku. Mám Goldena a jsem spokojen. Vantage je taky dobrý. OPtibox a optikum no nevim. Mnoho zdaru. :)

Celkový počet reakcí: 4 / zobrazují se: 1 ... 4

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist