Ma niekto skusenosti s Technomate 3400 CI+. Nejde mi upgradnut soft z oficialnej stranky vyrobcu. Mam loader pre 3000 series. Kabel je poriadku, pretoze som ho skusal na TM 1000 a vsetko ide bez problemov. Na 3400 sice vypise transfering... ale tot vsjo. Ma niekto nejaky napad kde moze byt pes zakopany? Vopred dakujem za akukolvek pomoc. Skype nick Kutilbaci.
Tak sa mi ho podarilo rozchodit, vyrobca sa mi sice neozval ale presmejdil som net, postahoval som softy z http://hw.cz/rs-232#sal232
pretestoval som port RS232 a konecne sa rozbehol loader tak ako ma a teraz vsetko slape na 100%. Este raz diky za snahu
ak je to taj jak hovorys ma vadny prevodnik rs 232
04.10.2009 07:43 • ® jopo166
ak je to taj jak hovorys ma vadny prevodnik rs 232 ktory je hned za rs 232 vystupom je to taky iontegrac ale mozee mat aj tranzistory schemu knemu nemam
Diky za snahu tiez zijem v Anglicku a je to pre mna jedina moznost ako sledovat dianie na Slovensku. Neda sa sa z neho stiahnut ziadny soft ani channel list. Ked kliknem na data transfer tak sa nic nedeje ked to spravim na 1000ke tak ziadny problem vsetko ide v pohode. Napisal som mail vyrobcovi tak som zvedavy co mi poradia.Je to fungel novy receiver v zaruke tak ak je vadny budem ho musiet reklamovat. Esdte raz diky
myaslim ze ras som mal taky prijimac a ten problem
03.10.2009 19:15 • ® jopo166
myaslim ze ras som mal taky prijimac a ten problem co spominas a myslim ze tie tie technomate 3400ci sa robia dve typi a jeden ma iny loader preto mydonho nesiel soft ci to je tvoj pripad neviem zaujimalo by ma napr ci zneho mozes stiahnut seting pripadne ci sa zneho da stiahnut soft lebo ak ani to sa neda moze byt pokazeny prijimac je to prijimac ktory je dost oblubeny v anglicku a m,aju hlavne 1000 moji kamosi co tam pracuju