Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Středa • 01.01.2025 - 02:30:08 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Digi TV
LCD Televizorik  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
16.01.2010 20:03 • ® Mates4444
Digi tv nema kvalitny obraz a sem tam to dobre sekne...nebude to vadit lcd televizoru??nepokazi sa???poradte mi prosim neaky lcd televizor ktory je kvalitny a nie priliz drahy...vdaka
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 5   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

Veľa sa tu riešilo,od ktorého sat. poskytovateľa  
22.01.2010 21:06 • ® vlado5805
Veľa sa tu riešilo,od ktorého sat. poskytovateľa je "lepší obraz".Či je to digi, upc, atď..,v podstate je to jedno,i keď to môže málo ovlyvniť dátový tok.V podstate ide o to,že všetci vysielajú komerčné programy v SK a češtine v PAL-systéme,tj. 57O riadkov vertikálne (teraz neviem presne to číslo). LCD-HD ma vertikálne 768 riadkov,čiže tých 570 riadkov-obrazových informácií sa do tých 768 riadkov iba prepočítajú.To isté platí aj pri fuul hd.Dokonca je testami dokázané,že pokiaľ prímame PAL-signál (klasiku TV),pri fuul hd je horšia kvalita obrazu ako pri HD.(čím viac bodov,tým viac mŕtvej plochy).Takže pri výbere LCD si treba zvážiť hlavne uhlopriečku TV vzhľadom na vzdialenosť pozerania.Najlepšie si to pozrieť v obchode priamo na placi-napr. v Datarte,kde do nich púšťajú PAL signál-,teda reálny obraz.Pozor na Nay,kde do nich dávajú HD signál,a to je potom zavádzajúce.Toto ovšem neplatí pre tých,ktorí majú doma zdroj pre HD-programy.Ja mám Samsunga 37" ,Digi programy,a raz som skúšal pustiľ HD film z PC,a to bola bomba.Takže pokiaľ nebudeme mať možnosť prímať HD programy,debaty že ktorý TV a ktorý Sat. prevádzkovateľ je lepší sú až na konci reťazca na konečnú kvalitu obrazu.Treba si uvedomiť,že všetko je len očný klam,v skutočnosti obrazovka vykresluje iba 3 farby-červenú,zelenú,modrú.A akú značku LCD? Orientuj sa na renomované značky,a hlavne sa vyhýbaj čínskym sračkám typu Orava,Sencor a podobne.

Juko  
18.01.2010 19:12 • hujer23
ja používam i na digi Lcd od Philips (full hd+CIslot mpeg-2 a 4)a obraz je perfekt síce mi trvalo kým so ho doladil (farba ,jas+nejaké tie prkotinky )
4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28,5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.

Určite nie  
18.01.2010 18:56 • ® Juko
No k DIGI by som si určite nekupoval LCD televízor , ak nechceš byť veľmi sklamaný .

LE32B450C4...samsung,spokojnost,analog,+dvb-t+mpeg  
17.01.2010 16:45 • ® JohnCena
LE32B450C4...samsung,spokojnost,analog,+dvb-t+mpeg2,4,tuner,1xCIslot,100hz:good:
Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

Neboj nepokazí,nemá na funčnosť kvalita obrazu  
16.01.2010 20:22 • ® vlado holub
Neboj nepokazí,nemá na funčnosť kvalita obrazu žiadny vpliv.Aký LCD doporučiť je ťažko, je ich nepreberné množstvo.To záleží len na tebe,aký rozmer,akú cenu chceš investovať a aký druh.
Nejaké plechové krabice s názvom STB-DM-800 SE-HD-DM-500s,Parabola Alu Gibertini 90cm,motor SG-2100A.

Celkový počet reakcí: 5 / zobrazují se: 1 ... 5

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist