Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Středa • 01.01.2025 - 04:05:22 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Satelitní stanice a družice
(Ne)Zobrazenie programov  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
23.01.2010 16:56 • ® martony
Zdravim Vas,obraciam sa na Vas s prosbou o radu. Mam digitalny prijmac Golden Interstar 8300 Ci Premium. Prijmam signal zo 4 druzic, prostrednictvom 4 konventorov. Pouzivam zlucovac 4x vstup, 1x vystup do prijmaca ESP Centuri Pro DISEqC 2.0 . Ak zaradom prepinam programy roznych druzic, tak nenaskoci mi obraz na niektorych programoch, hoci ukazuje dostatocnu intenzitu signalu. Nezobrazenie programov sa stava dokonca pri prepinani programov roznych horizontalnych. vertikalnych frekvencii z jednej druzice. Kde moze byt problem? Vdaka
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 4   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

nezobrazenie programov  
07.02.2010 10:35 • ® 7899
Vyskúšaj nahodiť transpondér v ktorom ti nejdu programy(zapísať),uložiť ho a potom naladiť z neho programy a určite to pôjde! :)

(Ne)Zobrazenie programov  
23.01.2010 20:23 • ® smscz
Též mi to dělalo na Thoru, dalších 7 pozic šlo bezchybně. U mě oprava povoleného konektoru byla snadná;)
Mohlo by ještě pomoci dát v přijímači tovární nastavení a pak znovu nastavit přepínání DISEqC s tím, že Thor dáš na jiný vstup EMP.
S EMU a SW ti neporadím.
5/4W, 1W, 5E, 9/10E, 13E, 19E2, 23E5, 28E5, 45E, SkL Sk ICE, SkL Cz IRD, Optibox Anaconda Plus

A ako si to vyriesil s F- konektorom? Neviem, ci  
23.01.2010 19:09 • ® martony
A ako si to vyriesil s F- konektorom? Neviem, ci to nie je Emu softwarom...ked ale dam vyhladat akukolvek frekvenciu programov, ktore mam ulozene, tak potom uz obraz naskoci. Skratka nepreklopi na inu frekvenciu. Je to na programoch na Thore. Na Astra 19,2 je to ok. Na Prijmaci v softwari mam DISEqC 1.1. Poradte. Vdaka

(Ne)Zobrazenie programov  
23.01.2010 17:31 • ® smscz
Mě něco podobného patrně dělal povolený F konektor.
5/4W, 1W, 5E, 9/10E, 13E, 19E2, 23E5, 28E5, 45E, SkL Sk ICE, SkL Cz IRD, Optibox Anaconda Plus

Celkový počet reakcí: 4 / zobrazují se: 1 ... 4

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist