Zdravim Vas,obraciam sa na Vas s prosbou o radu. Mam digitalny prijmac Golden Interstar 8300 Ci Premium. Prijmam signal zo 4 druzic, prostrednictvom 4 konventorov. Pouzivam zlucovac 4x vstup, 1x vystup do prijmaca ESP Centuri Pro DISEqC 2.0 . Ak zaradom prepinam programy roznych druzic, tak nenaskoci mi obraz na niektorych programoch, hoci ukazuje dostatocnu intenzitu signalu. Nezobrazenie programov sa stava dokonca pri prepinani programov roznych horizontalnych. vertikalnych frekvencii z jednej druzice. Kde moze byt problem? Vdaka
Též mi to dělalo na Thoru, dalších 7 pozic šlo bezchybně. U mě oprava povoleného konektoru byla snadná
Mohlo by ještě pomoci dát v přijímači tovární nastavení a pak znovu nastavit přepínání DISEqC s tím, že Thor dáš na jiný vstup EMP.
S EMU a SW ti neporadím.
5/4W, 1W, 5E, 9/10E, 13E, 19E2, 23E5, 28E5, 45E, SkL Sk ICE, SkL Cz IRD, Optibox Anaconda Plus
A ako si to vyriesil s F- konektorom? Neviem, ci to nie je Emu softwarom...ked ale dam vyhladat akukolvek frekvenciu programov, ktore mam ulozene, tak potom uz obraz naskoci. Skratka nepreklopi na inu frekvenciu. Je to na programoch na Thore. Na Astra 19,2 je to ok. Na Prijmaci v softwari mam DISEqC 1.1. Poradte. Vdaka