Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Neděle • 16.03.2025 - 11:12:28 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Jiné
Vzajemne ruseni prijimacu OPTICUM 7300  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
29.09.2010 22:24 • ® jaromir123
Zdravim,
jsem laik ale zkusim popsat muj problem. Bydlim v bytovce.Mame spolecnou parabolu, z ktere mame kazdy byt natazeny dva kabely.
Doma mam 2 prijimace OPTICUM 7300 PVR CI2CX PLUS, kazdy zvlast pripojeny na jeden kabel. V kazdym mam nahrany SW 04020200_1.0.75 EMU , v jednom prijimaci mam kartu Gital v druhym Sky link.A ted k problemu: Pokud mam zapnuty pouze jeden prijimac a druhy je vypnuty vse funguje v poradku. Pokud ale zapnu i druhy prijimac a na obou dvou mam spusteny nejake kanaly ze stejneho satelitu(napr. astra) okamzite se zacnou rusit, zacne se trhat obraz a nabehne No Signal.Pokud mam oba prijimace zapnute ale sleduji ruzne satelity (napr. astra a thor(zde jiz pouze ct24)) tak vse funguje v poradku.Rad bych se zeptal zda nekdo nevi nebo netusi, kde by mohl byt problem.Nas servisak je bohuzel z jistych duvodu na delsi dobu nedostupny a tak si snazim poradit sam.Predem dekuju za jakoukoliv pomoc.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 2   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

Ta moje situace u me dost kolisa.Pokud jsem si  
30.09.2010 20:24 • ® jaromir123
Ta moje situace u me dost kolisa.Pokud jsem si spustil ct24 na thoru obou prijimacich tak to bezelo v poradku. Ted jsem spustil na jednom prijimaci astru a kanal STV3 na druhem prijimaci a astra-CT1 tak to asi pet minut bezelo v poradku, ale po tech 5 minutach se zacala sila signalu na astre-CT1 hodne rozkmitavat a po chvilce nabehne No signal za chvili se to na okamzik probere, ale po chvilce opet na astre-CT1 nabehne No signal, zatimco na tom prvnim prijimaci astra-STV3 bezi stale v poradku.Jestli je problem v rozvodech tak s tim si asi moc neporadim. Ale pokud uplne jeden prijimac vypnu tak druhy bezi uplne v poradku , tak potom v kabelech by snad nemel byt problem ne? Je tedy mozne, ze je to nekde mezi mym prijimacem a parabolou spatne zapojene?

ak je tam multiprepínač tak je zlý.ak tam máte  
30.09.2010 16:17 • ® digi0018
ak je tam multiprepínač tak je zlý.ak tam máte octo LNB tak bude zlá.u teba doma neni problém ale v rozvodoch.a ked pozeráš program s thoru na jednej a druhej telke ruší to tiež?alebo len na astre?

Celkový počet reakcí: 2 / zobrazují se: 1 ... 2

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist