|
:)))
|
|
17.04.2011 13:28 • ® detriot |
|
|
..mne je divne jedno...taky rozruch koli nove..  ..viac by mi chybalo,keby sa z upc direct stratil trebars sport5(ktory absolutne nepozeram  )ako novu,ktoru nepozeram este absolutnejsie  D..ved tam nic pozaretelne nejde a ak je niekomu luto za telenovelami,staci prepnut na doma  ..
mimochodom,nova(cinema) idu v upc direct stale,aj ked je pravda,ze v oficialnej ponuke pre sr uz uvedene niesu
Odpovědět
|
|
|
Ja mám tieto programy SkyLink CZ (Trade and
|
|
15.04.2011 16:12 • ® fergas33 |
|
|
Ja mám tieto programy
SkyLink CZ (Trade and Technology)
CZ-Neplacené: CT1, CT2, CT4, CT HD, Prima, Prima COOL, Prima LOVE, Barrandov
CZ-Dopl.:Nova
CZ-Dopl.:Nova HD
CZ-Dopl.:Nova Cinema, Slovenské prgramy :Nova Cinema, JOJ, JOJPlus, Markiza, Doma, STV1, STV2, STV3
Mám ešte SkyLink SK
Odpovědět
|
|
|
pozri si to v ponke operatora..tam je jasne
|
|
15.04.2011 13:02 • ® paulo |
|
|
pozri si to v ponke operatora..tam je jasne napisane ktore kanaly sk /cz ti ist v druhej krajine nemusia...
slovaci mozu prist o nova tv nova cinema. prima prima cool prima doma
nova hd, prima hd, čt4
cesi pridu o markizu, domu, joj. joj+, stv3,
Odpovědět
|
|
|
Ako to začalo Trade and Technology (SkyLink cz)
|
|
15.04.2011 12:51 • ® fergas33 |
|
|
Ako to začalo
Trade and Technology (SkyLink cz)
SkyLink sk
Registrovať karty!
Českého občana a opak!
Ja som nie je prvý ani posledný ktorý majú takto.
Odpovědět
|
|
|
ako by bolo najlepsie regnut kartu cs link????nasi
|
|
15.04.2011 08:41 • ® rudlus |
|
|
ako by bolo najlepsie regnut kartu cs link????nasi mau dve sice im slubili vsetky cz a sk programy ale ked ju regnem na cz region ktore programy stratim???a ked na sk region????
Diky
Odpovědět
|
|
|
to cs-
|
|
15.04.2011 08:21 • ® rudlus |
|
|
ja so len reagoval na tie tvoje reci ze s ucinnostou od 10.4.nebudu v UPC direct predmetne programy.
Este raz ti to napisem uplne po lopate
Dnes je 15.4 a predmetne programy su stale funkcne...jediny co tu siri paniku a len slepo kopiruje clanky vieme odkial,si ty...
Nikto nic nevyradil a keby si danu problematiku sledoval kontinualne niekolko rokov spat,co asi nie,tak by si vedel,ze taketo uvahy tu boli x-krat-aj v UPC a aj u inych providerov...sa uvedom...kabel nie je satelit..provider,ktory vysiela ponuku v cr a aj v sr tomu to zakazat nemozes..a aj ked zakazes nie je mozne to nejako kontrolovat...a prave pri UPC bola takato situacia uz min.raz a nic sa nestalo...tak asi tak
V konecnom dosledku kazdy kto UPC direct ma ti potvrdi ze vsetko ide ...a to je pre mna jedina pravdiva informacia...nie nejake inteernetove pindy...
Ak som ta ja urazil nejako tak prepac...ale nemas pravdu len
A je vela moznosti inych ako si tieto programy zaistit...ale nebudem pisat nieco co pravda nie je...az to nepojde velmi rad tu vsetkych oboznamim...jasan?????
Odpovědět
|
|
|
KONIEC NOVA a NOVA Cinema na Slovensku ???!!!
|
|
15.04.2011 04:50 • hujer23 |
|
|
Téma vyčistená od plevelu a dúfam že to tak aj ostane!!!!!!
Môj názor - sám som zvedavý ako to s tou Novou (Cinema) dopadne na Skylinku i na Cslinku.
Pokial to vypnú tak tý čo si podoplácali sa im môžu poďakovať a zas to bude riešené registráciacou na občana CZ.(bude treba 2 karty)
To isté ale potom môže znamenať aj pre občana CZ s Tv Markíza a Doma ale to je asika ten horší scenár.
pointa tohoto príbehu - Treba počkať jak sa to vyhrotí 4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28,5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.
Odpovědět
|
|
|
pro ® rudlus Víš vobec co píšeš, asi opravdu ne?
|
|
|
pro ® rudlus
Víš vobec co píšeš, asi opravdu ne? Ukaž mi laskavě kde sem někoho urazil! Možeš hledat jak chceš a nikde nic nenajdeš. napsal sem jediné to že "par 32" má sám vybekovat a urážat. Tímto sem napsal jedině pravdu a nebylo to žádné urážení. Eště raz si přečti pozorně jeho předchozí příspěvky a pak něco piš.
A zadalší podle tebe sama UPC a třeba ostatní weby lžou když uvedly že UPC vyřadí tyto programy.
Přečti si třeba tento jeden odkaz http://sk.upcdirect.com/o-upc-direct/tlacove-spravy/2096/20960646.html z mnoha kde sa píše toto:
11-04-2011 Nova, Nova Cinema a Nova HD nebudú súčasťou služby UPC Direct pre nových a existujúcich zákazníkov
Na žiadosť majiteľov televíznych programov Nova, Nova Cinema a Nova HD tieto programy nie sú súčasťou služby UPC Direct pre nových a existujúcich zákazníkov, ktorí používajú UPC Direct digitálny satelitný prijímač a Smart kartu.
Predmetná zmena je účinná k 10. aprílu 2011. Uvedená požiadavka bola adresovaná a ovplyvní ponuky VŠETKÝCH poskytovateľov platenej televízie na slovenskom trhu k uvedenému dátumu.
11-04-2011 Nova, Nova Cinema a Nova HD nebudú súčasťou služby UPC Direct pre nových a existujúcich zákazníkov
Na žiadosť majiteľov televíznych programov Nova, Nova Cinema a Nova HD tieto programy nie sú súčasťou služby UPC Direct pre nových a existujúcich zákazníkov, ktorí používajú UPC Direct digitálny satelitný prijímač a Smart kartu.
Predmetná zmena je účinná k 10. aprílu 2011. Uvedená požiadavka bola adresovaná a ovplyvní ponuky VŠETKÝCH poskytovateľov platenej televízie na slovenskom trhu k uvedenému dátumu.
Já sem zapoměl že máš věšticí kulu a že na 1000% a nebo více víš že se tyto programy nikdy nevyřadí z nabídky pro jiný stát než pro který sú určené.
takové chytráky mám nejradši protože nikdy nemožeš na 100% řéct a nebo vědět co sa stane zítra a nebo někdy v budoucnosti!!!
Odpovědět
|
|
|
Pár možností na Slovensku UPC Direct karta: Nova,
|
|
14.04.2011 22:07 • ® fergas33 |
|
|
Pár možností na Slovensku
UPC Direct karta: Nova, Nova Sport, Nova Cinema
Magio Sat: Nova, Nova Sport, Nova Cinema
CS Link SK: Nova, Nova Sport, Nova Cinema
Digi tv SK: Nova, Nova Sport
SkyLink CZ: (Trade and Technology) (Jednorazový poplatok) Nova HD + Slovenské programy
SkyLink SK: (Jednorazový poplatok) Nova HD + České programy
Odpovědět
|
|
|
to cs-
|
|
14.04.2011 21:06 • ® rudlus |
|
|
nikto nic nevyradil...a ani nevyradi...teda co sa tyka UPC direct...ja mam stale tieto programy a nikto upc direct nedonuti aby ich nevysielal..uz to tu bolo xkrat aj po minule roky a nikdy sa nic nestalo...tak ani ty tu neurazaj ked nemas upc direct a pises tu ze niekto nieco odniekial vyradil...jasne!???
To par32
Aj tebe pekny vecer
Odpovědět
|
|
|
® CS-
|
|
14.04.2011 21:04 • ® par32 |
|
|
Odpovědět
|
|
|
Česká komerční televize Nova v minulých dnech
|
|
|
Česká komerční televize Nova v minulých dnech spolu s programy Nova HD a Nova Cinema zmizela ze slovenské nabídky středoevropské satelitní placené televize UPC Direct. Podobně může skončit i u dalších operátorů - včetně Skylink.
""O vyřazení Novy a Novy Cinemy na Slovensku dosud nebylo rozhodnuto"," uvedl na dotaz konkurenčního webu x...x.xx Jaromír Glisník, šéf společnosti TradeTec provozující platformu Skylink. Podle něj se bude postoj vyvíjet podle situace na trhu - tedy zda všechny platformy vyřadí z nabídky programy Novy (kromě Nova Sport). ""Jde o to, aby byly stejné podmínky pro všechny satelitní platformy"," říká.
TV Nova (vč. verze ve vysokém rozlišení Nova HD) a Nova Cinema nemají zájem vysílat pro slovenské území a to z důvodu vysílacích práv i strategických důvodů. Na Slovensku stejná mediální skupina CME provozuje vlastní kanály TV Markíza a TV Doma.
Obyvatelé Slovenska v příhraničních oblastech s Českem mohou nadále sledovat programy TV Nova a Nova Cinema prostřednictvím DVB-T multiplexu 2.
Odpovědět
|
|
|
Nova Nova Cinema Nova HD dnes môžeš pozerať ani
|
|
14.04.2011 15:26 • ® fergas33 |
|
|
Nova Nova Cinema Nova HD dnes môžeš pozerať ani Nova nemôže zakázať
je viac možnosti (Nezabudnite Československo)
Odpovědět
|
|
|
pre @rudlus
|
|
14.04.2011 12:27 • ® viera571 |
|
|
Ako sa hovorí že bez vetra sa ani lístok nepohne tak uvidíme.Otvor si stránku UPC a daj vedieť čo na to povieš.
Odpovědět
|
|
|
Tak ako to bude?
|
|
14.04.2011 12:19 • ® viera571 |
|
|
Pozrite si stránku UPC vraj UPC digital sa to netýka a tam to začali vysielať len nedávno,tak to bude nejaká blbosť.Lebo oni su vraj dvaja poskytovatelia.Tak iné nestáva len čakať čo bude.Je to blbosť prečo nemôžem pozerať v češtine ked sa mi to viac hodí?Lebo v podstate idu tie iste seriály filmy a pod.takže o vysielacích právach je možné polemizovať.Ale ako vieme na slovensku a tak to vyzerá že aj v čechách je aj nemožné možné.
Odpovědět
|
|
|
® martony
|
|
14.04.2011 10:33 • ® par32 |
|
|
oscilator to napisal inač :,, zákaz šírenia týchto programov na Slovensku,, zdoraznujem prve slovo a nato si link nedal...to čo si dal je link nato že to nemaju registrovane a to je podstatny rozdiel...
Odpovědět
|
|
|
pre par32
|
|
14.04.2011 09:46 • ® martony |
|
|
ahoj par32
Tato tema tu uz bola. Pozri links:
http://www.satcentrum.sk/forum/?p=show&code=21081
http://www.radiotv.cz/p_tv/slovenska- upc-zaradila-do-kabelove-nabidky-ceske-stanice-bez-jejich-souhl asu/
Odpovědět
|
|
|
On je z markízy. Si myslý, že za červené čísla
|
|
14.04.2011 08:57 • ® bobo |
|
|
On je z markízy. Si myslý, že za červené čísla môžu české programy a nie tie bombastické telenovelové odpadové seriály.
Odpovědět
|
|
|
® oscilator
|
|
14.04.2011 06:46 • ® par32 |
|
|
Odpovědět
|
|
|
oscilator
|
|
13.04.2011 21:31 • ® smscz |
|
|
Až to Skylink vypne, budu první, který to tu bude psát. Extra nové téma.  Právě se na to koukám, jede karta Skylink SK území, karta modrá č. 1976...  asi na mě ještě nedošla řada  5/4W, 1W, 5E, 9/10E, 13E, 19E2, 23E5, 28E5, 45E, SkL Sk ICE, SkL Cz IRD, Optibox Anaconda Plus
Odpovědět
|
|
Celkový počet reakcí: 23 / zobrazují se: 1 ... 20