Opensat x9000hdci funguje vobec niekomu dobre uničítačka na tomto sat.prímači na skylink? mám najnovší soft z 10.08.2009 a stále vypisuje karta build.
Má tento prímač EMU?
Dakujem.
Mato.
Lenže ja som sa nepýtal na názor a kritiku a radu o kupe ja som sa pítal či funguje niekomu to alebo ono ato je všetko.
No najlepšie by bolo keby sme tento rozhovor už ukončili.
S pozdravom.
Mato.
najprv by si sa mal poradiť až potom kupiť,myslim že aj tu každemu padne lepšie ak môže niekoho pochvaliť....hoci aj za dobry nakup.Ja tie opensaty som nemontoval ani raz len som bol asi dva nastaviť a akosi mi nesedeli hned .
No ja som ten opensat vobec nekupil kvôli EMU ja som len chcel vediet či sa tam dá spustit a čítačku tak isto nepotrebujem lebo mám modul
cryptoworks a zase som len chcel vediet či to niekomu dobre funguje ale ako sa zdá tak asi nikomu.
S pozdravom Mato.
Priatelu ! Skor nez kupis nejaky prijimac, pozorne si prestuduj pre kupou , co dany prijimac vie. Moze sa stat prave to, co sa stalo tebe... kupil si najlacnejsiu SUNKU na trhu !!! Citacka je nefunkcna a je potrebny prislusny modul, podla typu pouzitej karty. Emulacia funguje po nahrati alternativneho software.