Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Neděle • 16.03.2025 - 00:24:39 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

CZ/SK stanice
Opensat X9000HDCI  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
21.04.2011 08:03 • ® mato210
Opensat x9000hdci funguje vobec niekomu dobre uničítačka na tomto sat.prímači na skylink? mám najnovší soft z 10.08.2009 a stále vypisuje karta build.
Má tento prímač EMU?
Dakujem.
Mato.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 7   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

• ® mato210  
23.04.2011 13:13 • ® par32
môžeš si byť isty že po takom peknom podakovani tu vždy najdeš plno ludi ochotnych pomôčť :D :D :D

opensat9000  
23.04.2011 08:26 • ® mato210
Lenže ja som sa nepýtal na názor a kritiku a radu o kupe ja som sa pítal či funguje niekomu to alebo ono ato je všetko.
No najlepšie by bolo keby sme tento rozhovor už ukončili.
S pozdravom.
Mato.

mato210  
23.04.2011 06:31 • ® par32
najprv by si sa mal poradiť až potom kupiť,myslim že aj tu každemu padne lepšie ak môže niekoho pochvaliť....hoci aj za dobry nakup.Ja tie opensaty som nemontoval ani raz len som bol asi dva nastaviť a akosi mi nesedeli hned .

opensat 9000hdci  
22.04.2011 23:11 • ® mato210
No ja som ten opensat vobec nekupil kvôli EMU ja som len chcel vediet či sa tam dá spustit a čítačku tak isto nepotrebujem lebo mám modul
cryptoworks a zase som len chcel vediet či to niekomu dobre funguje ale ako sa zdá tak asi nikomu.
S pozdravom Mato.

® aklec  
22.04.2011 22:51 • ® par32
tento chlapec to vystihol presne......ja som si netrufol...ten ,,CS,, ma minule tak zjazdil a ani poriadne neviem prečo.... :D :D :D :good:

Odpoved.  
22.04.2011 20:36 • ® aklec
Priatelu ! Skor nez kupis nejaky prijimac, pozorne si prestuduj pre kupou , co dany prijimac vie. Moze sa stat prave to, co sa stalo tebe... kupil si najlacnejsiu SUNKU na trhu !!! Citacka je nefunkcna a je potrebny prislusny modul, podla typu pouzitej karty. Emulacia funguje po nahrati alternativneho software.

primač by mal mať emuak maš neoficialny soft,ale  
21.04.2011 08:32 • ® par32
primač by mal mať emuak maš neoficialny soft,ale google nenašiel ani jednu pozitivnu reakciu....

Celkový počet reakcí: 7 / zobrazují se: 1 ... 7

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist