Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Čtvrtek • 28.11.2024 - 16:38:57 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/1           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata
lyngsat stream parametry počítače

Téma z archivu

CZ/SK stanice
Příjem slovenských stanic.  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
16.07.2011 18:15 • ® Marcela2501
Mám přijímač OPENTEL ODS 3600 CW s kartou CS LINK, z roku 2005. Přijímám české stanice, včetně NOVY na kterou jsem si musel doplatit.
Chtěl bych rozšířit příjem i na slovenské vysílače. Asi bych potřeboval SKI LING. Našel jsem si, že je možno kartu vyměmit za cca 600,- Kč. Je tam, ale napsáno, že to nebude pracovat s přijímačem OPENTEL ODS 3600.
Poraďte mi prosím, co bych mohl dělat. Tonda.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 10   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

OPENTEL ODS 3600 CW  
21.07.2011 08:14 • ® smscz
Mám tu na dvou přijímačích OPENTEL ODS 3600 CWCI karty ICE a šlape to bezchybně. Karty ve čtečkách a jsou to ICE - NENÍ to Výměna. Dá se však předpokládat, že jsou to stejné karty. Skylink uvádí, že v těchto Opentelech to nepůjde, ale opravdu to na nich jede.;)
5/4W, 1W, 5E, 9/10E, 13E, 19E2, 23E5, 28E5, 45E, SkL Sk ICE, SkL Cz IRD, Optibox Anaconda Plus

Napiš mi na email : MIMI59@szm.sk. Pošlem len pre  
18.07.2011 18:59 • ® MIMI59
Napiš mi na email : MIMI59@szm.sk. Pošlem len pre Teba.

Ja som radil buď to,alebo to,dúfam,že čítať ešte  
17.07.2011 16:46 • ® letas
Ja som radil buď to,alebo to,má na výber,môže si to prerátať,veď prijimače na ktorých ide ICE karta dnes dostane za babku.Či na ten Opentel ide,alebo nejde ICE,to neviem,ale môže si to vyskúšať,trebárs na kamarátovu kartu,alebo niekde v satelitnom kráme,to sú podľa mňa jednoduché veci,ktoré každý zvládne,opakujem je na ňom,ako sa rozhodne.
Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas  
17.07.2011 14:31 • ® BIDLO1
Nějak nechápu proč mu stále radíš výměnu když moc dobře víš že s ODS 3600CW mu ICE karta fungovat nebude. To by ti pak po ní asi pěkně poděkoval. Výměna v jeho případě má vtip jen tehdy pokud by vyměnil i přijímač, v opačném případě si může ty slováky prozatím doplatit jak už bylo řečeno. Co se týče nefunkčnosti přístroje tak to zatím nikdo neví,záleží to na mnoha okolnostech.

Tak ako som napísal stará Czech link,vtedy T-T  
17.07.2011 13:25 • ® letas
Tak ako som napísal stará Czech link,vtedy T-T karta teraz všetko Skylink.Ako som napísal buď doplatiť 13 Eur za slovenské programy,alebo urobiť výmenu,tak okolo 20 Eur a hotovo,Nikde není napísane,že by po 31.12.2012 nebol zapojený systém cryptoworks a tým že by nebolo možné sledovať neplatené programy.Čiže,keď urobíš,tak,alebo tak,sledovať by si mal neplatenú ponuku aj po 1.1.2013.

Upřesnění.  
17.07.2011 08:53 • ® Marcela2501
Děkuji všem za zájem o mé problémy. Pro upřesnění uvádím, že mám asi Trade Technology č.00002 853234983.
Je pravda, že na mém přijímači OPENTEL ODS 3600 CW nebudu moci od 1.1.2013 přijímat nic..
Díky T.

Marcela2501  
17.07.2011 07:10 • ® ahe56
Skoda, ze si nenapisal prve 4 cisla tvojej karty alebo aspon Napis na karte. Podla mna mas CSlink (Digitallink, Gital) zacina cislom 042 alebo Skylink (Trade Technology) zacina cislom 000028. Najlepsie bude ako pise BIDLO1 (ked nechces menit sat.prijimac) doplatit za SK programy.

Příjem slovenských stanic.  
16.07.2011 22:39 • ® BIDLO1
Výměna karty k Opentelu ODS 3600 CW asi nebude nejlepší nápad poněvadž pak nebude mít nejen slovenské ale ani české. Nejspíš ale bude mít gitalku kterou není problém dobít přesně jak píše ahe56.

Tak to máš asi niečo iné a nie CS link,ten v roku  
16.07.2011 20:22 • ® letas
Tak to máš asi niečo iné a nie CS link,ten v roku 2005 asi ešte neexistoval.Pomýlil si si to s Czech linkom,ale aj tam si môžeš bez problémov doplatiť slovenské programy,ale zrejme bude lepšie urobiť výmenu a maš to v suchu.

Staci na kartu CSlink (na stranke cslinku)  
16.07.2011 18:42 • ® ahe56
Staci na kartu CSlink (na stranke cslinku) doplatit kuponom na najnovsi tarif Neplatene bez omezeni. Na ich stranke ti ukaze kolko mas doplatit. Ja som doplacal kuponom 200Kc. Nechaj si zapnuti prijimac na CT 1. Za par minut po zaplateni ti naskoci plna ponuka zakladnych programov (ceske + slovenske).

Celkový počet reakcí: 10 / zobrazují se: 1 ... 10

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist