zdravim.nevie mi niekto poradit s reautorizaciou ICE karty?zaplatil som programovy balik aj ho mam medzi aktivnymi vypol som prijimac zapol poslal reautorizaciu a nechal bezat stv vyse hodiny.toto som zopakoval 3-krat a stale nic ide iba tv noe ocko a este zo dva programy.prijimac mam openbox 800.diky za kazdu radu...
prosim vas poradte mi.ked dam v menu citacku tak mi napise ze je nevlozena.mam ju nastavenu na cryptoworks.co sa s tym da robit.treba tam nastavit hodnotu NDS STB ID??diky
karta mi isla v pohode len mi skoncila platnost balika a teraz to neslape.este moze byt zrada v tom ze som dal tovarne nastavenia prijimaca.ako tam ten soft napracem do toho predpotopneho prijimaca?alebo existuje nejaky sposob ako ho dat do stavu pred resetovanim nastaveni?
Vytáhni ZAPNUTÝ přijímač ze zásuvky, po minutě zastrč, dej na ČT1, vytáhni a hned zasuň kartu, udělej reautorizaci karty a nech na ČT1 ještě cca 20 minut.
5/4W, 1W, 5E, 9/10E, 13E, 19E2, 23E5, 28E5, 45E, SkL Sk ICE, SkL Cz IRD, Optibox Anaconda Plus