ked sa mladez delila v 80.-90. rokov na depesakov a metalistov, nebol som si celkom isty kam patrim, zato dnes sa viem tesit ako male decko na nove rockove albumy. nezabite ma ze to sem pletiem (toto vyjde na jesen), no aj novodobe kapely vedia nieco prijemne pripravit (samozrejme na MTV Rock to nehladajte)
Pochopte, ze sa od zaciatku nemohlo vysielat v MPEG4, pretoze vtedy TV trh nemal tolko stanic co je dnes a strasne dlho sa len testovalo a uz boli medzi ludmi ploche TV, ktore mali len podporu MPEG2, takze sa pre prechod z analogu zvolila ta najlacnejsia metoda.
Teraz sa zasa nemoze prechadzat rovno na DVBT2, pretoze set-top-boxov a TV prijimacov s podporou DVBT2 mozeme na nasom trhu spocitat na prstoch dvoch ruk. To "pro-socialne" citenie ma cela garnitura u nas. Takze zase postupne prejdeme do 5 rokov na DVBT/MPEG4 a po dalsich 5 rokoch budeme prechadzat na DVBT2. A budu sa kupovat nove a nove masiny, aby nahodou neklesal spotrebitelsky dopyt.
este som ich nenaskenoval a suhlasim mpeg4 je zla volba sak senzi je pre dochodcov a mpeg4 Rv Rv Rv
je to banda co sa tu deje a nas pan minister dopravy zarobil 600mil ale zaco?normalny clovek v statnej sprave nesmie podnikat a poslanci aj plat maju a este aj podnikaju toto kto zastavi a osobna zodpovednost je kde?pi.ci tam
Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
ano ale to už sa testuje nielen tu v banánovej republike DVB-T2.Samozrejme sa malo už dávno vysielať v Mpeg 4 ale to by sa tieto naše tv farmy a sultány nesmeli inak dohodnúť.
4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28,5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.
Keby vsetky nove celoplosne TV v DVBT vysielali uz
22.08.2013 21:10 • igor
Keby vsetky nove celoplosne TV v DVBT vysielali uz len v MPEG4 bolo by to dobre. Miesta je uz v muxoch malo, a ked vacsina ludi prejde na MPEG4 tak aj ostatne telky teraz vysielajuce v MPEG2 prejdu do MPEG4 kvoli nakladom a pritom vobec nepocitia pokles sledovanosti z tohto dovodu. A mozno velki hraci konecne prejdu aj na HD.
Senzi nikomu s MPEG2 prijimacom trhat zily nebude, u takeho programu staci pocuvat zvuk ako na radiu a ten pojde aj na MPEG2 prijimacoch.