Mám prijímač Opticum X402p po hodine pozerania zamrzne a dosť.Zmizne zvuk obraz zastane nereaguje ani diaľkové treba vyťiahnúť kábel zo zásuvky a po znovu zapojení nabehne na displeji ale nič nejde ostane tma.O hodinu -dve zapnem a už ide všetko ako nič až do takej hodiny začne obraz kockovať vypadne zvuk a obraz zamrzne.Poradťe či sa stým dá niečo spraviť alebo len 2.prijímač
Děláš si ze mně prdel co? v 15hodin jsi tu brečel a v 18h už máš vyměněné všechny kondíky a tím to není tak jdi do krámu a kup si jiný čerep který ti poběží než dojde záruka co jinýho ti tady můžem lepšího poradit nevíš????
Tak som vymenil všetky kondenzátory v zdroji nepomohlo vydržalo vyše jednej hodiny.Teraz som nahral nové Fw ale len cez USB ,lebo nemám kábel!Tak uvidím nechal som ho bežať sem tam zakockuje a vypadol zvuk cez HDMI asi po20min.tak som dal cez scart atam dotiaľ ide nejakých 45min.Atie kondenzátory v zdroji neboli nafúknuté ale som ich vymenil všetky 8.kusov.
Já bych to řešil tak ,že bych vyměnil kondenzátory
21.06.2015 09:54 • ® lubos
Já bych to řešil tak ,že bych vyměnil kondenzátory ve zdroji. Můžou být i nafouklé.Nebo bych to svěřil někomu kdo se tim zabývá. Nový přijímač stojí kolem 1600-1800kč. Dnes seženeš za tu cenu lepší.Ale za pokus to stojí.