Keď je tu už reč o tých italech tak kto bez toho nemôže byť tak na 9E pribudli ďalšie stanice Virgin Radio TV Italia, R101TV, 20 Mediaset HD, Mediaset Italia Due a Rete 4 HD ktoré sú vysielané v druhom streame v prvom už dlhšiu dobu ide La7 a La7d takže lovci ak tu ešte dáky ste a máte na to vybavenie môžte testovať.
proč se tak tam nechová/na parabole/tam by letěl že by se nestačil divit, tady mu to prochází jelikož zdeší pravidla má "správca" pouze asi jenom ke čtení.
Neviem, ako to mám lepšie vysvetliť Warder, ale evidentne nielen mne príde vaše správanie ako provokatívne a urážlivé. Skúste sa pred vstupom do tejto diskusie niekde resetnúť a tu už byť v pohode.
Toto je 2. upozornenie, po ktorom už budem nútený zamedziť dobíjaniu si vášho sebavedomia na úkor tohto fóra bez výstrahy.
Je mi smiesne sledovat vas, ako sa snazite napchat cely vas slovnik do jednej vety. Vzdy, ked vas tu vidim napadne mi, ze Boh ma fakt zvlastny zmysel pre humor.
Vidis ake velke obrazky sa tu daju pridavat?keby som to dal na hyperbolu tak tam trt vycitas. tam je album akurat pre tvoje trapne ariva shoty alebo gulecnikoshoty.