Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Pátek • 10.01.2025 - 02:36:05 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

CZ/SK stanice
Dekoder problem  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
20.05.2005 10:32 • Ja
Pls poradte co v pripade blednutia obrazu a neustalej potreby prepinania na dekoderi klasika rucna praca :) (pozn laik).Doslo k zmene kodovania v poslednom case.Ako to vyriesit?
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 25   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 2

Anonymovi.  
09.06.2005 18:28 • UPC odborník
Škoda ze to tu nevypisuje IP odkial bol prispevok zaslany. Aspom by bolo jasne kto vsetko platií UPC a kto nie.
Nápodobne.

UPC odbornik  
08.06.2005 21:54 • anonym
Skoda ze to tu nevypisuje IP odkial bol prispevok zaslany. Aspom by bolo jasne kto vsetko tu je z UPC a kto nie ;)

Airovi  
07.06.2005 22:59 • UPC odborník
Nepodceňuj čo si si nezaplatil. Chodíme priamo k zákazníkovi a vždy jeho problém vyriešime.

pre UPC odbornika  
07.06.2005 08:47 • AiR
NEPOCHOPIL SI NIC!!! SI IDIOT!!!

Poďakovanie.  
06.06.2005 10:54 • UPC odborník
Ďakujeme ti, že si pochopil (i keď ti to trvalo), že s problémom sa treba vždy obracať na vysielateľa, a nie na jeho zákazníkov. Tam sú tí najlepší obborníci.

hmmm...  
01.06.2005 09:00 • AiR
to je v keli s vami "odbornikmi"...
- fakt - takyto chat som este nevidel!!! maxrujete maxrujete! zhadzujete ma! oznacujete za zlodeja! amatera! a bla bla neviem co este... zaplat si... a bla bla...
... fuuu... mam dost z Vas... bleeee
- nikto mi tu nic nove ani mudre nepovedal!!! hmm... to co tu kecate si viem domysliet aj ja alebo najst na nete!!! taky odbornik ze kup si to legalne viem byt aj ja!!! hm

Air niekto vie pravopis ale mn ...  
27.05.2005 20:17 • anonym
Air niekto vie pravopis ale mne to v tej rychlosti je jedno a niekto si vie poradit s dekacom takze si jednicka a mozes si kupit antenu na vsetky 4 programy a mas po probleme.
nie som zvedavy na tvoj komunisticky nazor!!!Ale si len sa nevies slusne spravat a preto Ti vsetci pomahaju.
Nemal by si nahodou skocit s tym na psychiatru? Len nervak moze davat tolko !

Odpovede?  
26.05.2005 22:04 • Guru
PYTAM SA PRECO ZAPINAJU A VYPINAJU STALE KODOVANIE?Aby sme naštvali podobných chudákov,ktorí majú starý neautorizovaný dekodér (a tých je vačšina) a stali sa našimi zakazníkmi (dostanu kvalitny dekodér). "Kollar". PYTAM SA KEDY UZ KONECNE SA ROZBEHNE MMDS CEZ DIGITAL A AKO S CIM CEZ CO?!?!?! Predplať si SATRO DIGITAL a dostaneš po čom tvoje tu napísané riadky pištia."Mižu". DVB-T sa rozbehne až vyrastieš, ale to už ťa nebude zaujímať. Šecko je o penázoch,ket nemáš v hlave nasrané ušetríš, ale naprv zaplac... Čo chceš konzultovať verejne, stojí odborníkov čas a námahu získať o tom vedomosti a tebe to majú naservírovať len preto, že sa pýtaš? Píšeš ty, píšem ja.Nič mi nebudeš zakazovať. Z toho som už vyrástol .Ty nie?

4-anonym  
26.05.2005 08:29 • AiR
nauc sa pravopis a potom huc!!! ked nevies odpovedat tak SEM NEPIS!!!!!!!!!!!!!!! nevies to poxopit?!?!?! nie som zvedavy na tvoj komunisticky nazor!!! ak sa nevies vyjadrit k teme tak cus!!!!!!!!!!!!!!!!

dekoder  
25.05.2005 23:18 • Juro
No a ako to teda vyriesit aby mi to stale nebehalo???

PYTAM SA PRECO ZAPINAJU A VYPI ...  
25.05.2005 18:54 • anonym
PYTAM SA PRECO ZAPINAJU A VYPINAJU STALE KODOVANIE?!?!?! To sa pytaj na hotline v UPC Ty inteligent a nie na internete... co si myslis ze vsetci robia v UPC, alebo co? Je taka situacia tak sa jej prisposob a netrep nezmysli...Nik sa nehraje na odbornikov a reagujes tak len preto ze Ti to neriesi problem a si v koncoch, ale take ze trpezlivost ruze prinasa nepoznas? PYTAM SA KEDY UZ KONECNE SA ROZBEHNE MMDS CEZ DIGITAL A AKO S CIM CEZ CO?!?!?! Daj si SATRO a tam mas digital...tak svoje nazory si nexajte pre spoluziakov z krcmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A ja Tvojich spoluziakov nepoznam takze nemam to s kym konzultovat...
Takych ako si Ty poznam... dojdi a za modre oci mi to urob a benzin mi sti pumparka zadarmo... Z toho som vyrastol. P.S. Ty co maju tlacidlo reset.... je mi luto.

hehe  
25.05.2005 11:04 • AiR
gratulujem ANONYM!!! mas moje sympatie! vsetci sa tu hraju na velkyx odbornikov a pritom vedia NIC!!! a potom ked sa laik ako ja opyta na nieco tak ho led zdrbu ze nie je odbornik a zlodej a bla blaaaa... pritom odborne nadyx tejto celej diskusie aj vsetkyx ostatnyx sa rovna velkej prestavke hlupakov na FEI... hehe...
je to tu cele trapne!!!! PYTAM SA PRECO ZAPINAJU A VYPINAJU STALE KODOVANIE?!?!?! nikto nevie nic zmysluplne odpovedat!!!!!!! PYTAM SA KEDY UZ KONECNE SA ROZBEHNE MMDS CEZ DIGITAL A AKO S CIM CEZ CO?!?!?! a zase nevie nikto nic rozumne povedat!!!!!!!!! tak svoje nazory si nexajte pre spoluziakov z krcmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hawk!!

Tolko nezmyslov som este pohro ...  
24.05.2005 23:34 • anonym
Tolko nezmyslov som este pohromade nevidel... Keby ste mai prehlad tak by ste taketo kravyny nepisali.. To ze niekomu zbledne obraz tak to nech si gratuluje, lebo su TV prijimace co to nezvladnu a obraz beha uplne... Aj tie originalne behaju a ci to tak nechaju , je aj tak len na nich a preto naco sa montujete do ich obchodnej politiky...Kto je schopny ten si to vie vyriesit kto nie ten je len spekulant hodny podporit akurat dalsi chybny projekt s nazvom Satro, kde rusenie nema konca kraja a digitalne kodovanie je mozno otazka par mesiacov (nema to zmysel hackovat za tie peniaze si to mozete dat aj oficko) ale cena za kvalitu analogu je nonsens a preto pockal by som na DVBT, lebo niesme tak bohaty aby sme si mohli kupovat shity. A s licenciou ... uz som to zial vyhodil z PC ale bola na 100%do 31.12.2007 Tak nevyjadrujte vase menstruacne nalady na nete.

je nejaka alternativa ?  
24.05.2005 20:13 • Brano
viem ze cez satelit ale neviem ze ci existuju tiez nejake karty ktore to odkoduju. Ako 760 mesacne za to platit nebudem...Trh si najde svoju cestu ako uspokojit zakaznikov.

All  
24.05.2005 16:52 • Roman
nejak sa nic nemeni, stale to blika a stale to blika.
Mam taky spatny pocit ze tie xxx to tak nechaju.
Kua, neda sa na to kukat. Nie je ziadny dekoder co na to funguje? Alebo nejaka finta?

hm...  
24.05.2005 10:40 • AiR
trap trap xe!!!

AiR-ovi  
23.05.2005 23:26 • Guru
forum si si nezmýlil si tu dobre, len tvoje názory na mmds sú staé 7 rokov a na dekodér 4.Za koľko čo pozeráš tu nikoho fakt nezaujíma. Skús najprv zapracovať na svojich odborných názoroch a nebudeš sa cítiť ako...

xexe  
23.05.2005 08:15 • AiR
hm...
asi som si zmylil forum... xixi
... tu su asi ludia ktori si myslia ze ked som pred 7-mimi rokmi kupitl mmds za 3000sk a pred 4-mi rokmi dekoder za 1000sk a tak uz 7 rokov sledujem 23 programov zadara je ZLEEEEEEEEEEEEE...
hmmm... tak sorac...
som idiot...

:) ;) :mad: :good: :bad: ...  
22.05.2005 17:46 • anonym
:) ;) :mad: :good: :bad:

mmds  
22.05.2005 06:39 • max
A co ako po septembri? Ja som si mmds bral z upc pped 2 mesiacmi a v zmluve mam, ze musim byt pripojeny minimalne 6 mesiecov... a to na september, ked by sa maly vypnut nevyzera, aspon podla mna... a ja tiez badam kazdych 5min. na obraze, ze sa mi rozladi a potom naskoci naspet cca 1 sec. to tak je (ale ziadne blednutie farby...) v com je to? Aj original dekoder robi taketo tahy? Normelne platiaci zakaznici by nemaly mat zabezpecene nicim nerusene sledovanie...

Celkový počet reakcí: 25 / zobrazují se: 1 ... 20

|<«12»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist