Ahojte chalani , som novacik v tomto obore a chcem sa do toho pustit a kupit Super T-REX modul a k tomu CAS 3 programator.Potrebujem este nieco ine k tomu abo to staci???. .a neni mi este uplne jasne ci k tomu potrebujem aj nejaku programovatelnu kartu abo nie? . . Vdaka za odpovede
Jak píše správně pisatel přede mnou nikdo neví zda budou ty které moduly platné. Sice se spíše propaguje Diablo light cam ale zase do budoucna se opravdu může stát že prostě v emulaci nic kromě orig. karty nepůjde.Pokud se hd příjmu týče lze v současné době v emu přijímat na Astře19e Prem..HD a DiscoveryHD,a volně lze na astře ANIXE HD aPRO7HD/SAT1HD ale tyto programy vysílají jen asi3krát v týdnu filmy DÁLE JE NA ASTŘE28E iBBC HD které snad vysílá volně. Jiná a spolehlivá cesta je na ASTRŘE23E kde lze i u nás zakoupit ofic. kartu na 2 hd programyEXQI/HD1 vysílají ale v Irdetu2 a potřebuješ mít k tomu orig. modul např Freecam v.1.18.A že k tomu kromě hd přijímače potřebujes kvalitní zobrazovač jistě víš.
prijmac mam!. . . . Humax HDCI-2000. .. . .. suhlasim s Vami!do buducnosti nikto samozrejme nevidi a som si toho vedomy ze to prinasa urcite rizika ale podla toho co som zistoval okolo tohto tak sa mi javi ako najlepsia volba T-REX .. . alebo vedel by ste mi odporucit nieco ine??. . .ak ano preco??
A uz mate HDTV prijimac s ktorym ich budete prijimat? To ci je T-Rex ta spravna volba - to je skor otazka pre vestiacu gulu. Iste ze nejaky ten cas ho plne vyuzivat budete, ale do buducnosti mozno ocakavat ze raz bude nanic, tak ako MAGIC moduly povodne urcene k prijmu paketu UPC Direct ale i dalsich paketov. Kamen urazu sa stal v podpore, proste nikto pre tie moduly nic dnes nevyvinie, sice co to ide, ale trebars i tento T-REX ho milovymi krokmi preskocil. To iste je mozne ocakavat i od nasledovnika T-REXu. Proste vyrobca zvazi ze trh sa zahltil a prijde s inym modulom ktory bude mat zase lepsiu podporu pre cierny prijem a T-REX skonci tam kde modul MAGIC
.. . priznavam ze nie som uplny novacik , za starych cias(D2-MAC system) som sa trochu v tom vrtal!. . . . no a teraz by som sa chcel do toho znovu dostat!. . .zaujimaju ma HD kanaly na Astre a podla toho co som vygoogloval tak momentalne je vraj najlepsi modul T-REX, aj co sa tyka sucasnosti a aj do buducnosti! .. . mozte mi to potvrdit ? resp. vyvratit?. . .Vopred dakujem
Tak na to, že jste nováček, jste to vzal za zvláštní konec... Ujasněte si, co chcete sledovat, poté se podívejte na programovou nabídku providerů a dle toho se budou ubírat Vaše první kroky... Někteří provideři poskytují celý komplet zdarma, takže Vám může odpadnout i problém s hw výbavou...