Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Čtvrtek • 09.01.2025 - 23:53:17 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Jiné
Golden-Interstar DSR 9000 PVR Premium  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
30.09.2007 19:23 • ® josef
Máte již někdo zkušenosti s tímto sat.rec.se dvěma tunery a HDD 80GB?Je na Tipě za překvapivě nízkou cenu okolo 7200Kč.Je znám neofic.Firmware? :what:
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 6   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

po tydennim testovani:  
30.10.2007 16:36 • ® lesoun
Obecne lze GI doporucit protoze krome uspokojive kvality a uzivatleske privetivosti zvladaji emu. Bohuzel Golden Interstar DSR 9000 PVR Premium (nebo alespon mnou vlastneny model) trpel nekolika neduhy:
1. ruseni prijmu cinosti disku
2. pri rychle kombinaci tlacitek pri prepinani , seznam programu zatuhnul na obrazovce a bylo nutne pristroj "restartovat"
3. disk je zrejme FAT, zaznamenany program se rozdelil do nekolika souboru cca o velikosti 130MB
4. disk pri prehravani nebo nahravani slysitelne "brumlal"
5. pretaceni nahraneho zaznamu pouze rychlosti 2x a 4x (vyrobce uvadi i 8x - u me nefungovalo). Casto doslo pri pretaceni ke kousnuti stroje - nasledoval opet restat. A svete div se nahravka ve ktere doslo ke kousnuti uz nesla uspokojive prehrat.
6. dvakrát se mi stalo ze bylo stroj nutné uplne vytáhnout ze zásuvky protoze nereagoval na zadny povel.
Klady: rychlý prenos do PC, netreba zadná instalace ovladaciho sw, pripojený stroj se tvaril jako vymenny disk. Celkova uzivatelska privetivost a moznost trideni programu do nekolika uzivatelskych skupin.
Presto na me tento model pusobil jako narychlo splacana krabice s diskem (jez vychazi z modelu predchozich bez disku) trpící microsoftími neduhy. Emu je sice vyborna vec, ale nez takovyto kompromis to si radsi priplatim. Poslal jsem ho zpet...

Mrkni třeba na stránku www.sat-gi.mafro.info/.  
03.10.2007 19:33 • ® Pitrs
Mrkni třeba na stránku www.sat-gi.mafro.info/.

Tahle verze je docela čerstvá:  
03.10.2007 11:58 • ® mireke
Tahle verze je docela čerstvá: DSR9000PVR-2Oct2007.bin

som ochotny uznat chybu, len mi napiste ktora  
01.10.2007 21:09 • ® ivan.de
som ochotny uznat chybu, len mi napiste ktora verzia sa da naznat za neoficialnu :what: :D

Co tu plácáš za hlouposti ,že na tento přijímač  
01.10.2007 18:15 • ® Pitrs
Co tu plácáš za hlouposti ,že na tento přijímač neexistuje neoficiální Firmware a tím nefunguje ani EMU. Prvně si to ověř a zjisti a pak kecej !!

to bude tym neoficialnym softom, ten neexistuje,  
01.10.2007 14:19 • ® ivan.de
to bude tym neoficialnym softom, ten neexistuje, takze ziadne EMU ani share ... proste krabica z ktorej sa pravdepodobne nic viacej nevymacka :(

Celkový počet reakcí: 6 / zobrazují se: 1 ... 6

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist