|
Chcem vas upozorniť že porušujete pravidla dikusie
|
|
17.10.2007 06:25 • hujer23 |
|
|
Chcem vas upozorniť že porušujete pravidla dikusie sat centra a to v bodoch 4 ,5 ,8 odporučam vám si tieto članky prečitať. 4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28,5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.
Odpovědět
|
|
|
To bohužel nejsou Jaivane invektivy, ale smutná
|
|
16.10.2007 23:20 • ® Jan Man |
|
|
To bohužel nejsou Jaivane invektivy, ale smutná pravda o tobě.Provádíš zde na foru trestnou činnost (osočuješ ostatní bezdůvodně z krádeže) a to jistě je trestné.
Odpovědět
|
|
|
Zanechte invektiv, pane Jane Mane... Pročtěte si
|
|
16.10.2007 22:50 • ® Sylar |
|
|
Zanechte invektiv, pane Jane Mane... Pročtěte si řádně Pravidla fŕa, možná Vám to dojde, Vy banáne...
Odpovědět
|
|
|
Jaivane,jak můžeš z takovéto věty usoudit, že
|
|
16.10.2007 22:30 • ® Jan Man |
|
|
Jaivane,jak můžeš z takovéto věty usoudit, že někdo krade.Nařknout někoho bezdůvodně z krádeže je mimojiné trestné,pokud vím.Prosím admina o okamžité zabanování Sylara pro neustálé napadání ostatních účastníků fora! Myslím,že pokud někdo provádí nelegální činnost (a to nařknutí z krádeže jistě je) nemá podle pravidel fora tady co dělat!
Odpovědět
|
|
|
Však je již zřízené... Viz Pravidla fóra... A co
|
|
16.10.2007 22:03 • ® Sylar |
|
|
Však je již zřízené... Viz Pravidla fóra... A co Vás vede k podpoře zlodějiny, navíc presentované na veřejném fóru...?
Odpovědět
|
|
|
help ....
|
|
16.10.2007 21:45 • ® Jantus |
|
|
sutočne by niekto nemohol pomôcť jaivanovi, aby si zriadil nejakú svoju www, kde by mohol mať samozrejme fórum o neatorizovanom príjme? Prosím ak niekto múže a vie, pomôžte mu. Ďakujem za všetkých.
Odpovědět
|
|
|
Pane Jantusi, nechte to sežrat koňovi, ten má
|
|
16.10.2007 21:33 • ® Sylar |
|
|
Pane Jantusi, nechte to sežrat koňovi, ten má větší hlavu... Mě neautorizovaný příjem, jako každá jiná zlodějina nezajímá... Takovéto téma sem skutečně nepatří...
Odpovědět
|
|
|
Jaivan, pokiaľ vieš skutočne na túto otázku
|
|
16.10.2007 21:24 • ® Jantus |
|
|
Jaivan, pokiaľ vieš skutočne na túto otázku odpovedať, tak neautorizovaný príjem je tvojím koníčkom. Je mi však jasné,že vieš prd!
Odpovědět
|
|
|
@Jan Man
|
|
16.10.2007 21:22 • ® Jantus |
|
|
jaivan ten sa nezmení, je to ptoste k....
Odpovědět
|
|
|
Umím odpovědět... Odpověděl jsem otázkou, pokud
|
|
16.10.2007 20:15 • ® Sylar |
|
|
Umím odpovědět... Odpověděl jsem otázkou, pokud jste si nevšiml... Takováto témata, podporující neautorizovaný příjem tu nemají co dělat...
Odpovědět
|
|
|
Jaivane,co ti je potom!Pokud neumíš odpovědět,tak
|
|
16.10.2007 19:30 • ® Jan Man |
|
|
Jaivane,co ti je potom!Pokud neumíš odpovědět,tak mlč.
Odpovědět
|
|
|
A proč se na to ptáte zde...?
|
|
16.10.2007 17:07 • ® Sylar |
|
|
A proč se na to ptáte zde...?
Odpovědět