Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Čtvrtek • 09.01.2025 - 23:21:33 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Jiné
problém s parabolou  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
28.10.2007 08:51 • ® zdari
Prosím o radu. Mám satelitný prijímač s otáčacou parabolou. satelit funguje len mi hlási že nemá žiadny signál. Do paraboly mi asi nejde energia. potrebujem poradiť či s tým nemá náhodou niekto skúsenosti ako pokračovať ďalej.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 5   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

energia do paraboly  
30.10.2007 11:24 • ® janoZV
asi myslíš motor.ak sa točí má energiu-to vidieť aj počuť
či sa točí.Riešime signál ??
u mňa ak vypnem prijímač, keď je napr. motor na 19E a potom zapnem prijímač a nastavím 28E motor nepôjde,
musím sa nastaviť na poslednú polohu tj 19E, v nej sa zaktivuje a už točí kde má nový pokyn.
ďalej na motore mám diódu, svieti = je pod prúdom
pre každú pozíciu v prijímači-má byť umožnené natáčanie
(nemáš náhodou zresetované toto ?)
...

Problem parabola  
28.10.2007 16:22 • ® MON
Pokud svítí display skus na výstupu pro parabolu změřit napětí na konvertor pokud tam bude14-18v tak zdroj je v pořádku a je možná vadný konvertor. Druhá možnostz je vzít přijímač ke kamarádovy který má sat. a skusit funkčnost u něj hned se dozvíš jestli je vadný přij. nebo tvůj konvertor.

ďakujem za radu len toto všetko som mal nastavené.  
28.10.2007 14:19 • ® zdari
ďakujem za radu len toto všetko som mal nastavené. išlo mi to bez problémov ale neviem či to môže s tým súvisieť ale mali sme krátkodobý výpadok el. energie a potom naskočil na obrazovke že nie je žiadny signál. a keˇd mu aj zadám aby sa otočil k satelitu vôbec nereaguje. aj ked som bol pri parabole vobec nereaguje ani na reset. skrátka akoby bola odpojená od el. energie.

problém s parabolou  
28.10.2007 11:22 • ® MON
Vprvní řadě bych se zaměřil na to zda máš správně nastaven nul bod na motoru dle souřadnic tvého bydliště, elevaci paraboly a azimut podmínkou je absolutní kolmost stožáru. Vše detailně najdeš popsáno v parabola .cz sekce ABC horní lišta!

Pokud nemá satelit žádný signál, pak je chyba na  
28.10.2007 09:07 • ® MilanS
Pokud nemá satelit žádný signál, pak je chyba na uplinku. Jen nechápu, jak se to dozvíš ty, koncový uživatel.

Celkový počet reakcí: 5 / zobrazují se: 1 ... 5

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist