|
tiez sa rozhodujem podobne
|
|
14.11.2007 08:52 • ® bedo |
|
|
tak pozeram na nete:
Openbox X810 NEW ... 3650,-Sk
Openbox X820 ... 3300,-Sk
Ked mam LCD telku tak asi bude lepsi ten 810 ako tak citam.
No zaujal ma aj ILLUSION M5 ... 3890,-Sk a tam v popise "Regulácia hlasitosti diaľkovým ovládačom, pamäť nastavenia pre každú stanicu" ... teraz neviem ci si to pre kazdu stanicu pamata len hlas alebo aj nieco ine ako napr. pomer stran 4:3 alebo 16:9.
Ake mate skusenosti?
Odpovědět
|
|
|
Sak to
|
|
04.11.2007 18:59 • ® Frenky |
|
|
A teraz neviem co skor. Ide mi o cenu a aby islo co najviac veci v emu. Hm ....
Odpovědět
|
|
|
mam ill
|
|
04.11.2007 16:43 • ® chytry |
|
|
alebo kacera, ak chcete, mam ho vyse 1,5 roka a....nic. funguje, vsetko fici, aj emu, o ktrorom sa inym ani nesniva. nataca motor, ma sloty na karty, najlepsiu soft podporu, dokonca priamo od vyrobcu. nemam sice lcd telku, len 100 hz a teda ku kvalite obrazu sa nemozem vyjadrit, no co sa tyka spolahlivosti, podpory a emu nepoznam nic lepsie a najma lacnejsie. za tie prachy: keby sa aj posral, tak ho hodim do kosa, kupim druhy a furt to mam lacnejsie ako...
Odpovědět
|
|
|
A este prosim ..
|
|
04.11.2007 15:01 • ® Frenky |
|
|
Este by som potreboval vedet ci ma ten Openbox X-810 USLAS ale hlavne Go to X !!!!
Dik!
P.S. Jo a Dreambox ma EMU?
Odpovědět
|
|
|
;)
|
|
04.11.2007 14:59 • ® Frenky |
|
|
SOm cakal kedy prides!
Ano mam chut ho just kupit, ked ho tu tak ociernujes! :-P
Jo a vysrzi mi urcite aspom 2 roky cisteho casu, aj keby mi ho mali kazdy tyzden menit! Zato ti rucim!
Odpovědět
|
|
|
Kúp toho káčera M5, nejaký ten týždeň ti vydrží...
|
|
04.11.2007 11:55 • ® zargos5 |
|
|
Odpovědět
|
|
|
Rekcia
|
|
03.11.2007 20:42 • ® ahe56 |
|
|
Ilusion nepoznam -ale urcite nie je lepsi ako Openbox.Viaceri moji znami maju Openbox X-810 /820/ -maximalna spokojnost.Openy maju v EMU aj ine /Shovtime,biss,Sirius,Telstar .../Entavio je novovznikajuca nemecka platforma.Pocitaj s tym ze kablovky ktore teraz idu v Nagravision 2 pravdepodobne prejdu na Nagravision 3 /Digital+ a Premiere -asi v novembri/.Potom uvidime co nam pojde /alebo nepojde/ v EMU alebo dokedy budeme cakat na novy soft.
Odpovědět
|
|
|
Tak tomuto poviem rada! DIK!
|
|
03.11.2007 19:32 • ® Frenky |
|
|
Tak tomuto poviem rada! DIK!
No hej, ten model som posral Ten co som uviedol je na DVB-T .-)
No a ci som nerozmyslal nad Vantage X 221? Zatial som nerozmyslal nad nicim, preto sa tu pytam ktory prijmac ma EMU a pod, a kcem radu od ludi ktory ho maju a vedia porovnat.
Takze som otvoreny vsetkym navrhom
Jo a system Entavio/Dolphin ktory ide v kode Nagravision 2 pojde v EMU? To je prvorade.
P.S. A co ten kacer ilusion? Ako to snim je? Vraj nan sice ludia nadavaju, ale zas v nom ide najviac veci v EMU?
Odpovědět
|
|
|
Reakcia
|
|
03.11.2007 19:22 • ® ahe56 |
|
|
Kup ho v kamennom obchode alebo nech ti ho zozenie znamy/kolega/.Nove Openboxy uz maju novy kryt-krabicu.V tom Goldene co si pisal si sa pomylil v typovom oznaceni.Z Goldenov by som bral asi- S 780 XPeed /1 citacka,2 CI sloty,USB konektor - 4800 sk / ale neviem nepoznam nikoho kto ho ma.Nad Vantage X 221 SCI / 2 citacky,2 CI sloty,EMU/ si nerozmyslal? Aj tak si myslim - pomer kvalita/cena -jasne pre Openbox/v EMU ma aj Kabel Deuts.-oi. aj Eurosport 2/.Openbox X-810 je novsi ako X-820,na plochych televizoroch ma lepsi obraz,pre druhu kartu nemusis kupovat modul,neof. soft. je ten isty,inac to iste- cena prakticky rovnaka.Openbox X-810/820,800/ v EMU: DIGI tv-docasne,Digital+,Premiere,ORF,TPS,Polsat,Kabel Deuts...-pojde dokedy nezmenia operatory system kodovania.Potom budes cakat na novy soft./Ako dlho to nikto nevie/ - EMU ber ako doplnok-nieco navyse. SK a CS link skoncil v EMU v lete /maj a august/ - asi natrvalo.Na SK a CZ programy budes potrebovat oficialne karty SKYLINK a TaT alebo SKYLINK a Gital.Mozes ich kupovat aj postupne. Ale da sa chytat aj vela nekodovanych stanic -zahranicnych aj nasich - aj bez karty a bez EMU.Z ceskoslovenskych napr.- len na druzici Astra 3 /23,5 E/ : TA 3,CT 24,Noe tv,Ocko,Public tv,CSlink a momentalne aj JOJ.Ale neboj sa v EMU vzdy volaco bude.
Odpovědět
|
|
|
A ako poznam ktory
|
|
03.11.2007 17:37 • ® Frenky |
|
|
A ako poznam ktory je falzifikat? Tento je najlacnejsi na nete, Je to falzifikat ci original? http://www.sksat.eu/eshop/index.php?lng=0&p0=1&p1= 1&p2=1&p3=&p4=1&p5=58&p6=showdetail
A tento je zas najdrahsi (a to je priamo od distributora! Hamba take ceny! ) http://eshop.sapro.cz/product_info.php?products_id =1705
Ale aj ten Golden je dobry, nie?
Lebo som kukal ze 810-na nema moznost vlozit modul, len zabudovane citacky. Ale zas ma njake funkcie naviac, tak teraz fakt neviem ci 810, alebo 820? Hmmm ...
Inak co mi pojde na emu? AJ SK a CZ link?
Odpovědět
|
|
|
Reakcia
|
|
03.11.2007 17:16 • ® ahe56 |
|
|
Openbox X-810 stoji 3900 Sk /pozor na falzifikat/.Golden som v rukach este nemal ale od kamarata som pocul ze dekoduje karta alebo EMU - nie obe sucasne /treba vzdy nastavovat v menu/.
Odpovědět
|
|
|
cena openbox x810
|
|
03.11.2007 16:27 • ® lajcin |
|
|
Na www.1cdc.sk stojí Openbox X 810 do 3700,- sk
Odpovědět
|
|
|
Dik za info!Este njake rady? Co stoji ten Openbox
|
|
03.11.2007 16:02 • ® Frenky |
|
|
Dik za info!
Este njake rady? Co stoji ten Openbox X-810? Ide mi ako som napisal hlavne o cenu. Ale sak to si zistim, naco mame net
Jo inak vraj aj Golden Interstar DVB-T 8100 Premium ma dobre testy. Ten ma EMU?
Odpovědět
|
|
|
Reakcia
|
|
03.11.2007 14:44 • ® ahe56 |
|
|
Technisaty nemaju EMU.
Odpovědět
|
|
|
Reakcia
|
|
03.11.2007 14:40 • ® ahe56 |
|
|
Myslim si ze pre vzajomnu spolupracu kariet a EMU je najlepsi Openbox X-810.Dobre spolupracuje s motorom.Ma 2 univerzalne citacky na karty ktore funguju lepsie ako orig. cryptoworks.Ja mam neoficialny soft. 5.02, karty SKYLINK a TaT -bez problemov.
Odpovědět
|
|
|
Dakujem vsetkym za radu a prosim
|
|
03.11.2007 13:58 • ® Frenky |
|
|
Dakujem vsetkym za radu ( ) a prosim ma TechniSat DigiPal 2 EMU? Cital som nan velmi dobry test.
Odpovědět
|
|
Celkový počet reakcí: 16 / zobrazují se: 1 ... 16