Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Čtvrtek • 09.01.2025 - 23:50:50 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Jiné
Aky prijmac s EMU? PROSIM radu!  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
03.11.2007 13:09 • ® Frenky
Ahoj!
Mam prijmac Kaon 200 a zatial som snim spokojny, ale chcel by som kupit nieco lepsie (v zmysle nieco s moznostou zastrcit kartu, a hlavne s EMU) ;)
Prosim o radu!
Poradte mi aky ja najlacnejsi prijmac s EMU ale taky aby dobre chodil s motorom, a proste aby nebol kazdy mesiac v servise.
V podstate mi ide len o to aby mal EMU a aby mal sloty na karty, a spolahlivost. Ziadne extra funkcie nemusia byt.
Kcel som kupit vo vypredaji Globo Digital 6100CI ale vraj ma problem s natacanim, tak teraz neviem :( Ani neviem ci ma EMU?
Dakujem za radu.
P.S: Kludne kupim aj kacera! :D Alebo z bazaru njaky zabehnuty stroj za super cenu, len neviem aky a comu sa naopak vyhnut.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 16   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

tiez sa rozhodujem podobne  
14.11.2007 08:52 • ® bedo
tak pozeram na nete:
Openbox X810 NEW ... 3650,-Sk
Openbox X820 ... 3300,-Sk
Ked mam LCD telku tak asi bude lepsi ten 810 ako tak citam.
No zaujal ma aj ILLUSION M5 ... 3890,-Sk a tam v popise "Regulácia hlasitosti diaľkovým ovládačom, pamäť nastavenia pre každú stanicu" ... teraz neviem ci si to pre kazdu stanicu pamata len hlas alebo aj nieco ine ako napr. pomer stran 4:3 alebo 16:9.
Ake mate skusenosti?

Sak to  
04.11.2007 18:59 • ® Frenky
A teraz neviem co skor. Ide mi o cenu a aby islo co najviac veci v emu. Hm .... :what:

mam ill  
04.11.2007 16:43 • ® chytry
alebo kacera, ak chcete, mam ho vyse 1,5 roka a....nic. funguje, vsetko fici, aj emu, o ktrorom sa inym ani nesniva. nataca motor, ma sloty na karty, najlepsiu soft podporu, dokonca priamo od vyrobcu. nemam sice lcd telku, len 100 hz a teda ku kvalite obrazu sa nemozem vyjadrit, no co sa tyka spolahlivosti, podpory a emu nepoznam nic lepsie a najma lacnejsie. za tie prachy: keby sa aj posral, tak ho hodim do kosa, kupim druhy a furt to mam lacnejsie ako...

A este prosim ..  
04.11.2007 15:01 • ® Frenky
Este by som potreboval vedet ci ma ten Openbox X-810 USLAS ale hlavne Go to X !!!!
Dik!
P.S. Jo a Dreambox ma EMU?

;)  
04.11.2007 14:59 • ® Frenky
SOm cakal kedy prides! :)
Ano mam chut ho just kupit, ked ho tu tak ociernujes! :-P
Jo a vysrzi mi urcite aspom 2 roky cisteho casu, aj keby mi ho mali kazdy tyzden menit! Zato ti rucim!

Kúp toho káčera M5, nejaký ten týždeň ti vydrží...  
04.11.2007 11:55 • ® zargos5
Kúp toho káčera M5, nejaký ten týždeň ti vydrží...:) :D :good:

Rekcia  
03.11.2007 20:42 • ® ahe56
Ilusion nepoznam -ale urcite nie je lepsi ako Openbox.Viaceri moji znami maju Openbox X-810 /820/ -maximalna spokojnost.Openy maju v EMU aj ine /Shovtime,biss,Sirius,Telstar .../Entavio je novovznikajuca nemecka platforma.Pocitaj s tym ze kablovky ktore teraz idu v Nagravision 2 pravdepodobne prejdu na Nagravision 3 /Digital+ a Premiere -asi v novembri/.Potom uvidime co nam pojde /alebo nepojde/ v EMU alebo dokedy budeme cakat na novy soft.

Tak tomuto poviem rada! DIK!  
03.11.2007 19:32 • ® Frenky
Tak tomuto poviem rada! DIK! ;)
No hej, ten model som posral:) Ten co som uviedol je na DVB-T .-)
No a ci som nerozmyslal nad Vantage X 221? Zatial som nerozmyslal nad nicim, preto sa tu pytam ktory prijmac ma EMU a pod, a kcem radu od ludi ktory ho maju a vedia porovnat.
Takze som otvoreny vsetkym navrhom
Jo a system Entavio/Dolphin ktory ide v kode Nagravision 2 pojde v EMU? To je prvorade.
P.S. A co ten kacer ilusion? Ako to snim je? Vraj nan sice ludia nadavaju, ale zas v nom ide najviac veci v EMU?

Reakcia  
03.11.2007 19:22 • ® ahe56
Kup ho v kamennom obchode alebo nech ti ho zozenie znamy/kolega/.Nove Openboxy uz maju novy kryt-krabicu.V tom Goldene co si pisal si sa pomylil v typovom oznaceni.Z Goldenov by som bral asi- S 780 XPeed /1 citacka,2 CI sloty,USB konektor - 4800 sk / ale neviem nepoznam nikoho kto ho ma.Nad Vantage X 221 SCI / 2 citacky,2 CI sloty,EMU/ si nerozmyslal? Aj tak si myslim - pomer kvalita/cena -jasne pre Openbox/v EMU ma aj Kabel Deuts.-oi. aj Eurosport 2/.Openbox X-810 je novsi ako X-820,na plochych televizoroch ma lepsi obraz,pre druhu kartu nemusis kupovat modul,neof. soft. je ten isty,inac to iste- cena prakticky rovnaka.Openbox X-810/820,800/ v EMU: DIGI tv-docasne,Digital+,Premiere,ORF,TPS,Polsat,Kabel Deuts...-pojde dokedy nezmenia operatory system kodovania.Potom budes cakat na novy soft./Ako dlho to nikto nevie/ - EMU ber ako doplnok-nieco navyse. SK a CS link skoncil v EMU v lete /maj a august/ - asi natrvalo.Na SK a CZ programy budes potrebovat oficialne karty SKYLINK a TaT alebo SKYLINK a Gital.Mozes ich kupovat aj postupne. Ale da sa chytat aj vela nekodovanych stanic -zahranicnych aj nasich - aj bez karty a bez EMU.Z ceskoslovenskych napr.- len na druzici Astra 3 /23,5 E/ : TA 3,CT 24,Noe tv,Ocko,Public tv,CSlink a momentalne aj JOJ.Ale neboj sa v EMU vzdy volaco bude.

A ako poznam ktory  
03.11.2007 17:37 • ® Frenky
A ako poznam ktory je falzifikat? Tento je najlacnejsi na nete, Je to falzifikat ci original? http://www.sksat.eu/eshop/index.php?lng=0&p0=1&p1= 1&p2=1&p3=&p4=1&p5=58&p6=showdetail
A tento je zas najdrahsi (a to je priamo od distributora! Hamba take ceny! :mad: :bad: ) http://eshop.sapro.cz/product_info.php?products_id =1705

Ale aj ten Golden je dobry, nie?
Lebo som kukal ze 810-na nema moznost vlozit modul, len zabudovane citacky. Ale zas ma njake funkcie naviac, tak teraz fakt neviem ci 810, alebo 820? Hmmm ... :(
Inak co mi pojde na emu? AJ SK a CZ link?

Reakcia  
03.11.2007 17:16 • ® ahe56
Openbox X-810 stoji 3900 Sk /pozor na falzifikat/.Golden som v rukach este nemal ale od kamarata som pocul ze dekoduje karta alebo EMU - nie obe sucasne /treba vzdy nastavovat v menu/.

cena openbox x810  
03.11.2007 16:27 • ® lajcin
Na www.1cdc.sk stojí Openbox X 810 do 3700,- sk

Dik za info!Este njake rady? Co stoji ten Openbox  
03.11.2007 16:02 • ® Frenky
Dik za info!
Este njake rady? Co stoji ten Openbox X-810? Ide mi ako som napisal hlavne o cenu. Ale sak to si zistim, naco mame net ;)
Jo inak vraj aj Golden Interstar DVB-T 8100 Premium ma dobre testy. Ten ma EMU?

Reakcia  
03.11.2007 14:44 • ® ahe56
Technisaty nemaju EMU.

Reakcia  
03.11.2007 14:40 • ® ahe56
Myslim si ze pre vzajomnu spolupracu kariet a EMU je najlepsi Openbox X-810.Dobre spolupracuje s motorom.Ma 2 univerzalne citacky na karty ktore funguju lepsie ako orig. cryptoworks.Ja mam neoficialny soft. 5.02, karty SKYLINK a TaT -bez problemov.

Dakujem vsetkym za radu a prosim  
03.11.2007 13:58 • ® Frenky
Dakujem vsetkym za radu (:D) a prosim ma TechniSat DigiPal 2 EMU? Cital som nan velmi dobry test.

Celkový počet reakcí: 16 / zobrazují se: 1 ... 16

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist