Ahojte,
rozmýšľam nad kúpou plazmy (konkrétne Samsung PS42Q96HDX/XEH - ak ste ho už videli, napíšte naň svôj názor). No a tu mám otázky:
1. Daná plazma má rozlíšenie (1024x768). Natívne rozlíšenie HD (nie full hd) je 1280x720p. Ako sa daný signál skonvertuje do 1024x768? A čo kvalita?
2. V akom rozlíšení vysielajú SKYlink a CZECHlink? Ako bude daný signál vyzerať na tejto plazme s jej rozlíšením?
Vďaka.
Zatiaľ som mal najlepší pocit z "obrazu" u klasického CRT TV v porovnaní s LCD a plazmou. Z LCD som bol vyložene sklamaný a išlo o značkový a pomerne drahý LCD TV. Totiž "chyby" , ktoré nie sú na CRT viditeľne sa na LCD alebo plazme zobrazia a kazia dojem. Väčšina vysielaných programov sú staršie filmy a seriály a potom nekvalita už nasnímaného obrazu sa na LCD a plazme ešte zdôrazní.
1.sky link +cs link nevysílají v hd rozlišení v cz link probíhá pouze test novy hd zda budou vysílat potom v hdtv kvalitě není vůbec jasné. 2 tv plasma 1027/768 ti do budoucna neumožní pravé hd rozlišení chce to bud tv alespon hd ready1368/768 a vyšší.