|
neni zač přiť zas
|
|
04.01.2008 15:32 • ® MilanS |
|
|
neni zač přiť zas
Odpovědět
|
|
|
Dakujem vsetkym za ochotu a rady
|
|
04.01.2008 09:37 • ® ingaur |
|
|
Dakujem vsetkym za ochotu a rady
Odpovědět
|
|
|
Re: castecne
|
|
03.01.2008 23:11 • ® D2MAC |
|
|
Moznosti je vice:
1) Jak rika MilanS, měla by tam byt nejaka akce ze pri nakupu a pozadavku dvou TV prijmacu je druha pristupova karta levnejsi.
2) Vim ze u digitalni kabelovky nabizi UPC prijem digitalu na jedne TV a k tomu analogu na druhe jako bonus zdarma (v analogu je pochopitelne mene programu a jiz se nebude jejich pocet rozrustat), nebo, cetl jsem akci kde davaji k jednomu DVB-C boxu druhy (vcetne karet) za nejaky mensi poplatek navic.
3) Vzit od UPC jednu kartu, koupit nejake lepsi prijmace, spojit je pres lan/wi-fi (jsou na to primo pristroje s dosahem treba 100 metru max) ktere kartu nasdileji mezi vice prijmacu, pak muzete mit na jeden ucet treba 5 prijmacu a pokud je to v ramci rodiny a vaseho domu, tak se to da povazovat za legalni.
Odpovědět
|
|
|
da musi se koupit dvě karty ta druha by měla bit
|
|
03.01.2008 20:51 • ® MilanS |
|
|
da musi se koupit dvě karty ta druha by měla bit levnějši
Odpovědět
|
|
|
D2MAC
|
|
03.01.2008 20:23 • ® ingaur |
|
|
na kazdom TV iny program...a neda sa to nejak vyriesit aj s UPC DIRECT?
Odpovědět
|
|
|
Re.
|
|
03.01.2008 20:03 • ® D2MAC |
|
|
Jak to myslite, na obou TV stejny obraz nebo na kazde TV jiny program ?
Pokud preferujete na kazde TV jiny program tak vam nezbyva nic jineho nez DigiTV se svym dvoutunerovym prijmacem kdy platite jen jednu kartu takze mate vpodstate dva prijmace za jednu cenu (i mesicni pausal)
Odpovědět
|
|
|
No šak ma ten přinimač dva skarty ne? anebo tim
|
|
03.01.2008 17:22 • ® MilanS |
|
|
No šak ma ten přinimač dva skarty ne? anebo tim skartem a žlutym kblikem video a červenym a bilim zvuk
Odpovědět
|
|
|
naozaj mi nikto nevie poradit ako pripojit 2
|
|
03.01.2008 14:41 • ® ingaur |
|
|
naozaj mi nikto nevie poradit ako pripojit 2 televizory na UPC Direct?
Odpovědět
|
|
|
a da sa pri UPC DIRECT nejak vyriesit to aby sme
|
|
02.01.2008 21:48 • ® ingaur |
|
|
a da sa pri UPC DIRECT nejak vyriesit to aby sme mohli mat pripojene 2 TV?
Odpovědět
|
|
|
Na DIGI-TV pre
|
|
02.01.2008 21:13 • ® palo |
|
|
občanov SR je len CT-1,2 a CT-24/niečo ako TA-3/a k teletextu niektoré slov. a české programy maju a aj EPG...
Odpovědět
|
|
|
moje požiadavky, čo sa týka programov, ide mi
|
|
02.01.2008 20:37 • ® ingaur |
|
|
moje požiadavky, čo sa týka programov, ide mi hlavne o české programi ČT1, ČT2, PRIMA, NOVA.....samozrejme slovenské a športové...
Odpovědět
|
|
|
UPC direct
|
|
02.01.2008 19:59 • ® saskoo49 |
|
|
UPC ponuka EPG a vysiela z astry 19,2 a tam je dalších 300 nekodovanych kanalov /prijem zadara/ a plati sa 799 sk mesačne. Digi ma lepšiu ponuku vysiela z Intelsatu- nema teletext ale plati sa 290 SK mesačne. Všetko zavisi od tvojich požiadaviek ale Digi ma dobru ponuku. Ešte je tu skylink /jednorazovy poplatok/ ale ma slabu ponuky /www.skylink.sk/
Odpovědět
|
|
|
Digi na dvě televize bych chtěl taki mam humax na
|
|
02.01.2008 18:49 • ® MilanS |
|
|
Digi na dvě televize bych chtěl taki mam humax na jednu a sem spokojeny za ty penize určitě
Odpovědět
|
|
Celkový počet reakcí: 13 / zobrazují se: 1 ... 13