Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Čtvrtek • 09.01.2025 - 14:47:06 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Jiné
potrebujem poradit  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
02.01.2008 18:45 • ® ingaur
velmi sa v tychto veciach nevyznam, preto potrebujem poradit. doma mame este kablovu televiziu, ale chceme prejst na digitalnu a neviem pre ktoru sa mam rozhodnut ci DIGI TV alebo UPC DIRECT, UPC DIRECT ma trosku odradza, lebo sa da pripojit iba 1 TV.....za kazdu radu budem vdacna
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 13   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

neni zač přiť zas  
04.01.2008 15:32 • ® MilanS
neni zač přiť zas

Dakujem vsetkym za ochotu a rady  
04.01.2008 09:37 • ® ingaur
Dakujem vsetkym za ochotu a rady

Re: castecne  
03.01.2008 23:11 • ® D2MAC
Moznosti je vice:
1) Jak rika MilanS, měla by tam byt nejaka akce ze pri nakupu a pozadavku dvou TV prijmacu je druha pristupova karta levnejsi.
2) Vim ze u digitalni kabelovky nabizi UPC prijem digitalu na jedne TV a k tomu analogu na druhe jako bonus zdarma (v analogu je pochopitelne mene programu a jiz se nebude jejich pocet rozrustat), nebo, cetl jsem akci kde davaji k jednomu DVB-C boxu druhy (vcetne karet) za nejaky mensi poplatek navic.
3) Vzit od UPC jednu kartu, koupit nejake lepsi prijmace, spojit je pres lan/wi-fi (jsou na to primo pristroje s dosahem treba 100 metru max) ktere kartu nasdileji mezi vice prijmacu, pak muzete mit na jeden ucet treba 5 prijmacu a pokud je to v ramci rodiny a vaseho domu, tak se to da povazovat za legalni.

da musi se koupit dvě karty ta druha by měla bit  
03.01.2008 20:51 • ® MilanS
da musi se koupit dvě karty ta druha by měla bit levnějši

D2MAC  
03.01.2008 20:23 • ® ingaur
na kazdom TV iny program...a neda sa to nejak vyriesit aj s UPC DIRECT?

Re.  
03.01.2008 20:03 • ® D2MAC
Jak to myslite, na obou TV stejny obraz nebo na kazde TV jiny program ?
Pokud preferujete na kazde TV jiny program tak vam nezbyva nic jineho nez DigiTV se svym dvoutunerovym prijmacem kdy platite jen jednu kartu takze mate vpodstate dva prijmace za jednu cenu (i mesicni pausal)

No šak ma ten přinimač dva skarty ne? anebo tim  
03.01.2008 17:22 • ® MilanS
No šak ma ten přinimač dva skarty ne? anebo tim skartem a žlutym kblikem video a červenym a bilim zvuk

naozaj mi nikto nevie poradit ako pripojit 2  
03.01.2008 14:41 • ® ingaur
naozaj mi nikto nevie poradit ako pripojit 2 televizory na UPC Direct?

a da sa pri UPC DIRECT nejak vyriesit to aby sme  
02.01.2008 21:48 • ® ingaur
a da sa pri UPC DIRECT nejak vyriesit to aby sme mohli mat pripojene 2 TV?

Na DIGI-TV pre  
02.01.2008 21:13 • ® palo
občanov SR je len CT-1,2 a CT-24/niečo ako TA-3/a k teletextu niektoré slov. a české programy maju a aj EPG...

moje požiadavky, čo sa týka programov, ide mi  
02.01.2008 20:37 • ® ingaur
moje požiadavky, čo sa týka programov, ide mi hlavne o české programi ČT1, ČT2, PRIMA, NOVA.....samozrejme slovenské a športové...

UPC direct  
02.01.2008 19:59 • ® saskoo49
UPC ponuka EPG a vysiela z astry 19,2 a tam je dalších 300 nekodovanych kanalov /prijem zadara/ a plati sa 799 sk mesačne. Digi ma lepšiu ponuku vysiela z Intelsatu- nema teletext ale plati sa 290 SK mesačne. Všetko zavisi od tvojich požiadaviek ale Digi ma dobru ponuku. Ešte je tu skylink /jednorazovy poplatok/ ale ma slabu ponuky /www.skylink.sk/

Digi na dvě televize bych chtěl taki mam humax na  
02.01.2008 18:49 • ® MilanS
Digi na dvě televize bych chtěl taki mam humax na jednu a sem spokojeny za ty penize určitě

Celkový počet reakcí: 13 / zobrazují se: 1 ... 13

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist