Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Čtvrtek • 09.01.2025 - 14:45:34 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Jiné
Prosim poradte aky satelit  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
09.01.2008 20:55 • ® vicent
Zdravim,
som v tejto oblasti uplny laik, preto chcem poprosit o radu. Chcem si kupit satelit, ale velmi sa tomu nerozumiem. Chcel by som cez satelit pozerat neake ceske a slovenske programy (to sa tusim da cez neaku kartu) ale hlavne co by som chcel pozerat je sport, konkretne futbal (spanielska,anglicka liga) Tak sa chcem opytat aku zostavu na to potrebujem, ci su vobec neake nekodovane stanice na ktorych bezi sport (spomenuty futbal), alebo ak je len na kodovanych staniciach, tak co k tomu potrebujem. Bol som sa opytat v par obchodoch, ale asi v zlych lebo mi velmi nevedeli poradit. Chlapik v jednom mi dal iba neaku brozurku z volne siritelnymi programami na Astre. Ked som to pozrel, tak som tam nasiel iba styri sportove, aj to neake co nemusim. Ak budete vediet poradit, piste. Vdaka.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 4   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

Vdaka  
11.01.2008 09:32 • ® vicent
Vdaka za odpovede. Ako tak na ne pozeram, tak najlepsie pre mna bude asi Digi TV. Som sa na ich stranke docital ze sa daju chytat aj ine nekodovane stanice z družice Intelsat 10-02 (1° západne), resp. z družice s rovnakou orientáciou (napr. THOR). Bohuzial som medzi nimi nenasiel ani jednu stanicu zo spanielskym vysielacim jazykom. Ale aj tak sa asi rozhodnem pre digi TV. Ak som to dobre pochopil, ak sa zaviazem na rok tak mi daju do prenajmu aj dig.sat.prijimac.

Mas na vyber oficialne karty : Digi tv - 290 Sk  
09.01.2008 23:11 • ® ahe56
Mas na vyber oficialne karty : Digi tv - 290 Sk mesacne, UPC 333 Sk mesacne,karta Skylink bez poplatkov /ked chces Galaxiu Sport-treba balicek Multi - 240 Sk mesacne alebo 2400 Sk rocne -www.skylink.sk/,karta Gital bez poplatkov /Galaxia Sport sa da samostatne aktivovat kuponmi cez internet - www.gital.cz - napr.na rok 1645 Sk/ - ked kartu zaregistrujes cez internet a napises do kolonky Krajina pouzivania - Ceska rep. - budes mat aj CT 4 Sport,Prima, Nova, Nova Cinema. Alebo karta T-T - www.t-t.cz. Ked si vyberes Digi tv /najviac kanalov/ musis s kartou zobrat aj ich dig.sat.prijimac. U inych kariet mozes mat svoj dig.sat.prijimac/ktory musi mat orig.Cryptoworks alebo vhodnu univerzalnu citacku kariet/, co je vyhodne lebo si mozes nahrat do svojho sat.prijimaca/vacsina prijimacov/ neof.soft na odkodovanie niektorych kodovanych kanalov /aj sportovych/ - ktore ti takto pribudnu navyse/docasne aj Digi/. Ja mam sat.zostavu : parabola hlinikova 85cm Mascom,3 LNB Mascom 0,3db,prepinac diseqc Golden Interstar,prijimac Openbox X-810.

Treba doplniť-mesačný poplatok 290 Sk.  
09.01.2008 21:53 • ® letas
Treba doplniť-mesačný poplatok 290 Sk.
Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

Vážený pane vicente, na to, abyste mohl sledovat  
09.01.2008 21:09 • ® Antoklus
Vážený pane vicente, na to, abyste mohl sledovat CS programy, nemusíte kupovat hned satelit... Satelitní přijímač by mohl postačovat, nemyslíte...?
Pokud si pořídíte komplet od DIGI TV, tam budete mít SPORT1 a GALAXII SPORT, kde jsou obě ligy k mání... Na volných stanicích vzhledem k prodeji práv na přenosy nic v přímém přenosu není, občas se něco ze záznamu objeví na některých arabských stanicích...

Celkový počet reakcí: 4 / zobrazují se: 1 ... 4

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist