|
no tak, martinec,kolko chyb som spravil?
|
|
13.01.2008 19:14 • ® jm888 |
|
|
no tak, martinec,kolko chyb som spravil?
Odpovědět
|
|
|
ale ak nemám ako adekvátne reagoať, koniec -
|
|
13.01.2008 18:59 • ® jm888 |
|
|
ale ak nemám ako adekvátne reagoať, koniec - koncov, tak ako takmer vždy, tak sa radšej tvárimj, že som to vlastne ani nečítal, alebo si nájdem nejakú gramatickú chybu, keď aj v cudzon jaziku.
Odpovědět
|
|
|
napísal ® Antoklus: "...?" v slovenčine sa každá
|
|
13.01.2008 18:47 • ® jm888 |
|
|
napísal ® Antoklus: "...?"
v slovenčine sa každá otázka (dotaz) končí otáznikom. Ako to je v češtine?
Odpovědět
|
|
|
Jaivane, Opravdu není, opakuji není možné, ti
|
|
13.01.2008 11:12 • ® Jan Man |
|
|
Jaivane, Opravdu není, opakuji není možné, ti každou blbost,které nerozumíš, vysvětlovat. Od toho je literatura tak se jelimane račte samovzdělávat a nevytahuj tady rozumy z ostatních. Chováš se jak banda lenochů. Studium,chlapče, studium, tam bys měl napřít svoji pozornost a né žebrat o informace!!!!!!!!!
Odpovědět
|
|
|
Pane sobole, ale vy se mýlíte... Já se neptám a
|
|
13.01.2008 09:32 • ® Antoklus |
|
|
Pane sobole, ale vy se mýlíte... Já se neptám a tudíž otázku nepokládám... Jestli jste si nevšiml, nacházíte se na diskusním fóru...
Tedy jsem zadal téma k diskusi... Očekávám smysluplné názory a postřehy... Ne a priori odpovědi...
Odpovědět
|
|
|
Takže Antoklusi,
|
|
13.01.2008 02:38 • ® sobol |
|
|
já vím, že si děláš legraci, protože jinak bys musel svou otázku blíže specifikovat. Je to něco podobného, jako : co bylo dřív, slepice, nebo vejce..., Ty na to znáš odpověď ?
Odpovědět
|
|
|
Hele, Antoklusi,
|
|
13.01.2008 02:31 • ® sobol |
|
|
jak by se Ti líbilo tohle ?
Jaká je správná vzdálenost k pozorování vesmíru ?
A to, jsem na rozdíl od Tebe, alespoň uvedl název (tedy i velikost) pozorovaného předmětu (vesmír)....
Odpovědět
|
|
|
To, že mnozí nechápou, o čem je řeč, je
|
|
13.01.2008 00:12 • ® Antoklus |
|
|
To, že mnozí nechápou, o čem je řeč, je přirozené... Takových jsou přirozeně spousty...
Odpovědět
|
|
|
trativod
|
|
13.01.2008 00:07 • ® Jan Man |
|
|
Ono totiž není čemu rozumět, tato téma je absolutně nesmyslná,to mohl vymyslet jen pologramotný jedinec.Jaivan píše samý blbosti, ale když má jasně odpovědět na jasnou otázku, tak uhne.
Odpovědět
|
|
|
nerozumiem teito teme
|
|
12.01.2008 22:54 • ® trativod |
|
|
nerozumiem teito teme
Odpovědět
|
|
|
Ano, obligátních 3,5 m...
|
|
12.01.2008 22:37 • ® Antoklus |
|
|
Ano, obligátních 3,5 m...
Odpovědět
|
|
|
vzdialenosť
|
|
12.01.2008 22:11 • ® antmik |
|
|
V dobe len klasických prijímačov a začiatkú éry farebných (asi pred 25 rokmi), sprievodná dokumentácia od TV príjimačov (návody na obsluhu) doporučovali pozorovaciu vzdialenosť 6 až 7 násobku uhlopriečky.
Odpovědět
|
|
Celkový počet reakcí: 12 / zobrazují se: 1 ... 12