|
jasne vyskusam to zajtra a velky dik za ochotu
|
|
28.01.2008 20:07 • ® sejber |
|
|
jasne vyskusam to zajtra a velky dik za ochotu vsetkym co prispely
Odpovědět
|
|
|
re:
|
|
28.01.2008 17:32 • ® vipersat |
|
|
Predpokladam,ze vietor fukal zo zapadu.To znamena ze musis tocit parabolu aj s motorom naspet na zapad.Ale je otazne,ci ti povolilo ulozenie "parabola-motor"alebo "motor-stoziar".Doporucujem natocit motor na "0" a pozriet ci je parabole v osi s motorom.Neviem co mas ako nulovu poziciu(ASTRA19.2E?)mal by si nieco chytit.Ak nieje parabola v osi s motorom povol skrutky a dosteluj.Ak to mas v poriadku,tak je chyba v ulozeni "motor-stoziar".No a to ti dufam nemusim uz popisovat.
Odpovědět
|
|
|
to je pravdepodobne ale ako to opravim?
|
|
28.01.2008 13:57 • ® sejber |
|
|
to je pravdepodobne ale ako to opravim?
Odpovědět
|
|
|
posunuta parabola. ak ti motor toci, tak bude
|
|
28.01.2008 13:25 • ® chytry |
|
|
posunuta parabola. ak ti motor toci, tak bude chyba v parabole.
Odpovědět
|
|
|
to ladenie podla miest my nepomohlo takze s
|
|
28.01.2008 11:27 • ® sejber |
|
|
to ladenie podla miest my nepomohlo takze s najvacsou pravdepodobnostou problem bude s parabolou pretoze mi obraz na chbylu nabehne a hned odyde akoby sa satelit posuval este dalej
Odpovědět
|
|
|
re:
|
|
28.01.2008 04:57 • ® vipersat |
|
|
Hej ale ten USALS treba aj nastavit!Musis nastavit zemepisnu polohu.Novsie softy do M3 to maju v nastaveni USALS po mestach.Tak ze najdi najblyzsie k tvojmu bydlisku.Alebo zostava moznost ladit vsetko manualne.Vcera bol riadny vietor mozno ti zvrtlo parabolu.
Odpovědět
|
|
|
lenze toto tu nikde neni
|
|
27.01.2008 22:27 • ® sejber |
|
|
lenze toto tu nikde neni
Odpovědět
|
|
|
motor sa totiž resetuje tý, že sa prijímač
|
|
27.01.2008 22:01 • ® neotion |
|
|
motor sa totiž resetuje tý, že sa prijímač vytiahne zo zásuvky 220V. to je všetko..takže si to v menu doplietol a zmenil nastavenia motora.Takže si zasa zadaj v nastaveniach motora USALS a je to.
Odpovědět
|
|
|
v menu primaca som dal instalaciu, tam som zapol
|
|
27.01.2008 20:40 • ® sejber |
|
|
v menu primaca som dal instalaciu, tam som zapol nastavenia, motor som prepol z GotoX na DiseqC a v nastaveniach motora som dal reset.Toto som robieval aj pred tym a vsetko v pohode slo takze nechapem co sa teraz pokazilo
Odpovědět
|
|
|
A ako si ho resetoval? Postup?
|
|
27.01.2008 20:11 • ® neotion |
|
|
A ako si ho resetoval? Postup?
Odpovědět