Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Čtvrtek • 09.01.2025 - 14:29:05 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Jiné
Max.chrapunstvo!!!!!!!!!  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
18.02.2008 19:28 • ® GC z LV
Mate prijimac VANTAGE a ste z SK?Pouzivali ste ako podporu stranku http://vantagefunclub.cz? Tak mate smolu! Ked si nekupite sat.prijimac od istej ceskej fy. tak mate smolu!Zrusia Vam registraciu,LEBO STE SI NEKUPILI SATELIT OD ISTEJ AUTORIZOVANEJ FIRMY!!Po troch dnoch korespondencie ma odfajcili,ze ista firma z brezna je NEAUTORIZOVANY dovozca sat.prijimacov VANTAGE! Nie som sam v SK! je to max.chrapunstvo a svinstvo!!!!!!!!!!!
A toto mi odpisali:
>> Vazeny pane,
>>
>> Rozhodli jsme se podporit nase prodejce a nase zakazniky
>> tim, ze formu vantagefunclub.cz bude urceno jen pro ne.
>>
>> Firma 1CDC neni nas zakaznik a dovazi vantage jinou cestou.
>> Prosim kontaktujte je o podporu. Jako dovozce jiste maji
>> team lidi, ktery se stara o technickou pomoc jejich zakaznikum.
>>
>> Nase firma, jako jeden z dovozcu do CZ poskytuje od nynejska
>> podporu na foru pouze seriovym cislum, ktera prosla nasim skladem.
>>
>> S pozdravem
>>....
Zkráceno redakcí satCentrum...
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 7   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

dempsey napisal: ... Ono to je všetko tak trochu  
19.02.2008 22:24 • ® Frenky
dempsey napisal:
... Ono to je všetko tak trochu inak.Ak si kúpiš prijímač v kamennom obchode kúpiš si záruku na dva roky a prijímač s istou mierou vybavenosti.Cryptoworks,korektné EPG,spoľahlivý fw o ktorom Ty vlatne ani nemáš nič vedieť.Cirkus vyvolala samotná firma ktorá veľmi nešťastne vyhlásila že "jej" podpora patrí len prijímačom od licencovaného predajcu. BLBOSŤ !!! Podporu pre tieto prijímače zaisťujú neofiko programátori a táto firma si len privlastnila ich prácu a zverejňujú ju na svojom webe-čo samozrejme môžu ale určite nie oficiálne a ešte väčší problém môže nastať so zárukou po inštalácii toho fw. ...
Teda sme tam ze je to svinstvo! Ako som napisal. :D

Ono to je všetko tak trochu inak.Ak si kúpiš  
19.02.2008 13:10 • ® dempsey
Ono to je všetko tak trochu inak.Ak si kúpiš prijímač v kamennom obchode kúpiš si záruku na dva roky a prijímač s istou mierou vybavenosti.Cryptoworks,korektné EPG,spoľahlivý fw o ktorom Ty vlatne ani nemáš nič vedieť.Cirkus vyvolala samotná firma ktorá veľmi nešťastne vyhlásila že "jej" podpora patrí len prijímačom od licencovaného predajcu. BLBOSŤ !!! Podporu pre tieto prijímače zaisťujú neofiko programátori a táto firma si len privlastnila ich prácu a zverejňujú ju na svojom webe-čo samozrejme môžu ale určite nie oficiálne a ešte väčší problém môže nastať so zárukou po inštalácii toho fw.
Ako vo všetkých podobných prípadoch ide o alibizmus kôli neofiko fw na ofiko web stránke firmy a v prvom rade o peniaze.
Tiež nemám problém naúčtovať zákazníkovi zmenu fw, keď ma o to požiada, ale netvárim sa pri tom že som ho napísal.Ak sa totiž niekto rozhodne pre tento spôsob sat príjmu má dve možnosti: naštudovať si všetko o možnostiach prijímača a urobiť všetko svojpomocne, alebo sa spoľahnúť na predajcu /montážnika/ a nechať to na neho-za peniaze.
Čo sa týka podpory v marži tak to snáď artin nemyslí vážne.. :D :D :D

...to Ti trvalo!  
19.02.2008 13:06 • ® GC z LV
A to si zistil az teraz po dlhej dobe od spojazdnenia fora o Vantage-och,ze si majitelom tej netovej domeny a budes ju poskytovat len tym par ludom,co si u Teba kupia sat.prijimac?
To sa Ti musi max.rentovat tych par desiatok prijimacov/20 alebo 50/ co do roka predas? :D :bad:

Pre VHR  
19.02.2008 12:33 • ® artin
Dobrý deň!Plne s Vami súhlasím.Nech sa zákazník s dôverou obráti na svojho obchodníka.Určite mu s radosťou pomôže.Veď aj takáto samozrejmosť je zahrnutá v obchodnej marži.

Joo, tak to je ine svinstvo! Ale ako uz napisal  
19.02.2008 01:08 • ® Frenky
Joo, tak to je ine svinstvo! Ale ako uz napisal kolega, stranok je plna *** takze no problem. ;)
A aspon vieme akej firme sa mame vyhybat! :warning:

stranok kde je podpora na sat.primace je "plna  
18.02.2008 22:52 • ® chozze69
stranok kde je podpora na sat.primace je "plna prdel" takze dotycnu stranku vyhadzujem z adresara :D ,len dufam ze ma nebude od nich otravovat spam na mojej schranke ,ktoru ziskali odo mna este pred tym ked este boli pre vsetkych

Nejedná se o "chrapunstvo"  
18.02.2008 22:19 • VHR
Vážený pane GC z Levice, asi jste nepochopil, co je to servis a podpora zákazníkům. Pokud jistá společnost provozuje vlastní stránku a na ni poskytuje servis - podporu pro své zákazníky, nemůžete jí mít za zlé, že tuto činnost, která určitě není zadarmo, bude poskytovat jen svým zákazníkům a ne všem, kteří mají receiver stejné značky ale koupený kdoví kde. Je to jako byste si ve firmě otevřel autoservis pro svá firemní vozidla a najednou tam jezdili na bezplatné prohlídky i auta z jiné, dokonce konkurenční firmy. Prostě se musíme smířit s tím, že ten nejlevnější nákup (třeba na internetu) bez další podpory není vždy to nejlepší řešení. Zatímco dříve si lidé sami spravovali auto, stavěli dům a montovali satelit svépomocí, dnes je ta doba už jinde. Specializované firmy vám poskytnou kvalitní práci se zárukou, ovšem samozřejmě se nejedná o charitu, ale o podnikání. A i software a také znalosti a získané vědomosti jsou zbožím, za které je nutné platit. Nevím, jaké je vaše zaměstnání, ale také zcela určitě chcete dostávat za svoji práci adekvátní odměnu - plat. Nebo je to jinak?

Celkový počet reakcí: 7 / zobrazují se: 1 ... 7

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist