Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Středa • 08.01.2025 - 13:41:47 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Jiné
Interesantní dochodca  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
23.04.2008 15:25 • ® sobol
Právě jsem přečetl jeden příspěvek s názvem "Najvyssia kvalita v sat. prijme" a MUSEL jsem vám tady o něm dát vědět, protože to si prostě NESMÍTE NECHAT UJÍT. Opravdu stojí za to - již ten výčet zobrazovačů co v 8 místostech používá, (bratru za půl miliónu, atd...) víc si přečtěte sami a potom zde můžete okomentovat..... A kdeže to je ? V sekci HDTV na cssf..... (správci fóra, doufám, prominou.).
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 4   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

No, kapku té závisti má v sobě určitě každý, ale  
30.04.2008 15:39 • ® broncek
No, kapku té závisti má v sobě určitě každý, ale vcelku jsem pro to, ať si každý dělá a ŘÍKÁ co chce a koupí si na co má háky a čas to pak užít. Má poznámka jen směřovala k tomu, že zatím ještě není standartem mít takto vybavenou domáctnost, takže pokud jsem to svým příměrem vyjádřil poněkud expresivně - tak sorry...

Nic nemožného  
26.04.2008 23:08 • ® sobol
v tom nevidím - mrkněte např. na ulici, kolik tam parkuje aut a kolik jich neustále frčí sem a tam a nikomu to nepřipadá podivné (mně ano). Co je proti tomu nějakých pár zobrazovačů (v porovnání s auty) "za pár korun". Třeba je to velká rodina s několika příjmy. Nebo třeba nějaký penzion, či menší hotel, a pár pokojů pronajímají, atd...
Jediné, co je na tom opravdu zajímavé je to, že si dokázal beze sporu dobře vybrat. To nelze oddiskutovat. (A broncek, vypadá to, jako kdybys mu to trochu záviděl..., pokud ne, tak promiň...). Ozval se již i na solideurope.... hezké jaro všem.

No, viděl jsem už hromadu ma...ů ( např vlastníků  
26.04.2008 13:50 • ® broncek
No, viděl jsem už hromadu ma...ů ( např vlastníků cca 500 párů bot apod.) takže mne to vůbec nepřekvapuje a doufám, že má kvalitní zobrazovač i na WC.

Připadá mi že pisatel toho článku si spletl  
23.04.2008 16:43 • ® vojta
:D :D Připadá mi že pisatel toho článku si spletl datum,hodil by se na 1.4.Je to pěkná provokace,kterou mu tam žerou!! :good:

Celkový počet reakcí: 4 / zobrazují se: 1 ... 4

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist