MAGIO TV+ NET OD T-COM
23.04.2008 16:43 • Dobko30
zdravim vsetkych tu na fore a mam na vas par otazociek, skor vase osobne skusenosti z MAGIOM + Internet od T-com. Za chvilu mi konci pausal na net a rad by som si ho dal domov zaviest. Len neviem ci je to spolahliva sluzba a ci to nezvykne casto padat ci uz net alebo magio TV. Su ludia co to hania ale taktiez co to vychvaluju do neba. Tak teda neviem chcem pocut nazor tych ktory v tom maju jasnejsie ako ja. Pocul som ze TV zvykne obcas vypadavat a tak isto aj net. Tak teraz neviem prosim poradte. Dakujem vsetkym

Reakce (nejnovější jsou nahoře)
A čo to má spoločné so satelitným prijímom? Nič.

23.04.2008 20:35 • satfil
A čo to má spoločné so satelitným prijímom? Nič. Tu má každý satelitný prijímač a nie káblovú TV od T-comu.

zargos

23.04.2008 20:55 • hujer23
Vždy lepšie normálna otázka,ako primitívna odpoveď. :bad:

hujer23

24.04.2008 07:26 • satfil
Svoje fundované odpovede si dávaj na svojom súkromnom serveri, tu sa správaj ako užívateľ a nie majiteľ a vševedko. Banány existujú aj tu, šééééééééééfe. :bad: :bad: :bad:

zargos

24.04.2008 07:42 • hujer23
1-Ja sa za svoje odpovede nemusím hambiť. 2- Nikdy som si nemyslel že viem všetko.3-Ano banány sú aj tu.

t.com net

29.04.2008 08:33 • obag
ja už mám dlhší čas net od t.comu sprv som mal tiež problémy asi mesiac po zavedení avšak od tých čias mi to ide spolahlivo zo začiatku bol problém s pripojením teraz je už OK

© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/forum/