Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Středa • 08.01.2025 - 13:45:33 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Jiné
MAGIO TV+ NET OD T-COM  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
23.04.2008 16:43 • ® Dobko30
zdravim vsetkych tu na fore a mam na vas par otazociek, skor vase osobne skusenosti z MAGIOM + Internet od T-com. Za chvilu mi konci pausal na net a rad by som si ho dal domov zaviest. Len neviem ci je to spolahliva sluzba a ci to nezvykne casto padat ci uz net alebo magio TV. Su ludia co to hania ale taktiez co to vychvaluju do neba. Tak teda neviem chcem pocut nazor tych ktory v tom maju jasnejsie ako ja. Pocul som ze TV zvykne obcas vypadavat a tak isto aj net. Tak teraz neviem prosim poradte. Dakujem vsetkym
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 5   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

t.com net  
29.04.2008 08:33 • ® obag
ja už mám dlhší čas net od t.comu sprv som mal tiež problémy asi mesiac po zavedení avšak od tých čias mi to ide spolahlivo zo začiatku bol problém s pripojením teraz je už OK

zargos  
24.04.2008 07:42 • hujer23
1-Ja sa za svoje odpovede nemusím hambiť. 2- Nikdy som si nemyslel že viem všetko.3-Ano banány sú aj tu.
4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28,5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.

hujer23  
24.04.2008 07:26 • ® satfil
Svoje fundované odpovede si dávaj na svojom súkromnom serveri, tu sa správaj ako užívateľ a nie majiteľ a vševedko. Banány existujú aj tu, šééééééééééfe. :bad: :bad: :bad:

zargos  
23.04.2008 20:55 • hujer23
Vždy lepšie normálna otázka,ako primitívna odpoveď. :bad:
4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28,5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.

A čo to má spoločné so satelitným prijímom? Nič.  
23.04.2008 20:35 • ® satfil
A čo to má spoločné so satelitným prijímom? Nič. Tu má každý satelitný prijímač a nie káblovú TV od T-comu.

Celkový počet reakcí: 5 / zobrazují se: 1 ... 5

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist